Selidbe Pančevo

Selidbe Pančevo

Kombi prevoz Pančevo

Google vas je doveo baš do naše stranice, a vi ste jednostavno pretraživali selidbe – Pančevo?
Ne brinite, na pravom ste mestu jer smo za vas spremni kako na poslovne tako i na porodične selidbe po najvišim evropskim standardima.
Ukoliko ste se odlučili na taj korak da organizujete svoju selidbu verujemo da ima dosta poteškošća, ali i nepotrebnih glavobolja.
To se može dogoditi ukoliko za ovaj važan okret u svom životu angažujete one kojima nije bitna vaša bezbednost i sigurnost prilikom same selibde.
Međutim, ukoliko tražite pouzdanu, sigurnu i povoljnu selidbu iz Pančeva – na pravom ste mestu.
Zbog toga vam predlažemo kombi prevoz Pančevo.

Odlučili ste da se preselite iz Pančeva?

Verujemo da vas je većina prijatelja upravo ovo pitala tražeći i dozu sigurnosti za ovakvu odluku, ali mi ne zalazimo u vaše razloge selidbe. Tu smo da vašu odluku sprovedemo u delo.
Ukoliko ste se odlučili, naš tim vam može ponuditi najkavalitetniju selidbu iz Pančeva u najkraćem mogućem roku po najpovoljnijim tržišnim cenama.
Bilo da ste pronašli bolje plaćeni posao u Beogradu ili želite da budete sa svojim najmilijma, razumno je da želite poneti i predmete i stvari koje su bitne za vas.
Dovoljno je samo da nas pozovete i dogovorite tačan datum i termin vaše selidbe.
Selidbe Pančevo

Selidba iz Pančeva ne mora biti stresna!

Grad Pančevo, sedište južnobanatskog okruga koji predstavlja ekonomski i kulturni centar Južnog Banata možda vam ne nudi više toliko mogućnosti za poslovnom karijerom te ste i odlučili da ga zamenite Beogradom, ili nekim drugim gradom u Srbiji. Bilo da se selite u Vranje, Leskovac, Niš, Kraljevo ili na sever Suboticu, Sombor ili u Lazarevac “Alisa selidbe” će omogućiti vama i vašoj porodici najbezbedniju selidbu iz Pančeva kako bi vam i dalje grad bio u lepom sećanju, a što da ne da se uvek i prisetite čuvenih kultnih scena iz filmova poput “Maratonci trče počasni krug”, “Ko to tamo peva”, “Balkan ekspres”…
Verujemo da, kao što je svaki film, svaki životni događaj koji je ostao urezan u vašem sećanju, može biti sačuvan od zaborava upravo ukoliko sebi priuštite selidbu bez stresa uz poverenje, bezbednost i efikasnost.
Selidbe Pančevo po najpovoljnijoj ceni je dostupno i vama samo jednim pozivom na naše brojeve telefona 066/ 128-128. Selidbe za Pančevo

Novi život u Pančevu?

U Pančevu su rođene, živele, radile ili neko vreme boravile mnoge važne ličnosti iz oblasti privrede, umetnosti, kulture i humanitarnog rada, mnoge vojskovođe i političari – te nas i ne čudi podatak da ste se i vi odlučili da se preselite u ovaj grad.
Za se vas koji ste rešili da užurbani način života, gradske gužve ali i uštedu novca zamenite novim životom u Pančevu imamo lepe vesti.
Kompanija “Alisa selidbe” vam omogućava najbolje uslove za selidbe iz Beograda u Pančevo. Kamionski prevoz Pančevo
Pančevo se nalazi na samo petanestak kilometara severoistočno od Beograda, a tokom devetnaestok veka kao graničarsko mesto postalo je značajan trgovački i privredni centar – na kojim se osnovama i danas razvija grad.
Ukoliko ste se odlučili da zamenite svoj život u Beogradu treba znati i koje su to ličnosti “poznati Pančevci” koji su svoj mir našli upravo u ovom gradu.
Svakako tvorac modernog rudarstva Srbije, prvi i doživotni guverner Narodne banke Srbije gospodin Đorđe Vajfert, ali i Mihajlo Pupin, Ilija Milosavljević Kolarac, Uroš Predić, Jovan Jovanović Zmaj, Mika Antić, Isidora Sekulić, Miloš Crnjanski……
Kamionski prevoz sa utovarnom rampom mogu u velikoj meri olakšati vaše preseljenje, naročito ako u svom vlasništvu imate klavir, ta peći.


Život u Pančevu iako imate posao u Beogradu, sve je češća opcija sa kojom se suočava naš tim.
Naseljena mesta u Pančevu: Banatski Brestovac, Banatsko Novo Selo, Glogonj, Dolovo, Ivanovo, Jabuka, Kačarevo, Omoljica, Pančevo i Starčevo dobro su povezana saobraćajnicama sa glavnim gradom tako da se i sve više porodica odlučuje da svoj život (zbog jeftinijih nekretnina pre svega) nastave u gradu sa oko 120.000 stanovnika smeštenom u Južno – Banatskom okrugu.
Zamislite samo da se šetate bez stresa najpoznatijim ulicama Pančeva: Njegoševa ulica, Lava Tolstoja, Miloša Trebinjca, Svetog Save, Kej Radoja Dakića, Nemanjina, Dimitrija Tucovića, Kneza Mihaila Obrenovića, Drinska, ulica Oslobođenja, Avalska, Alekse Šantića, 6. oktobar, Bore Stankovića, Vojvode Živojina Mišića…Selidbe Pančevo su vam na dohvat ruke.

Alisa Selidbe Pančevo
Pančevo je poznato po brojnim fabrikama: Petrohemija, HIP – Azotara, Vojvodina put, Pekarska industrija, Industrija stakla, Stari tamiš, ali su i mnoge evropske najavile otvaranja svojih pogona.
Sve vreme govorimo o privatnoj selidbi, međutim ukoliko vam je potreban prevoz robe i sirovina iz neke od fabrika u Pančevu do Beograda – stojimo vam na raspolaganju.
Kako sa fizičkim licima imamo odličnu saradnju i sa privrednim sektorom, jer upravo svi postulati koji važe za porodične selibde su bitni i prilikom prevoza roba i sirovina.
Verujemo da je i vama, kao vlasniku firme, potrebna bezbedna, kvalitetna, sigurna i povoljna usluga prevoz robe kombijem ili kamionom. Koliko košta selidba Beograd – Pančevo i Pančevo – Beograd ?
Ne brinite što se tiče cene, ovo će biti poslednja stavka, jer na osnovu dugogodišnjeg isksutva u selidbama možemo vam ponuditi najpovoljnije cene za pruženi kvalitet usluge.
Pozovite “Alisa selidbe” i organizujte svoju selidbu na vreme i bez stresa.

Selidbe Beograd

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz robe i nameštaja

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.


Selidbe inostranstvo

Selidbe i prevoz robe u inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Selidbe klavira, pianina, TA peci, kasa, motocikla...

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama

Usluga je fenomenalna. Momci su vrlo korektni i efikasno obavljaju svoj posao ! Prezadovoljna ! Alisa, samo napred!

Dragana Marjanović, Domaćica

Sve na vreme i po dogovoru ! Momci su super pažljivi i posvećeni...Izuzetno sam zadovoljan i cenom i transportom.

Marko Jovanović, Menadžer Razvoja
Pozovite