Selidbe poslovnog prostora

Transport kancelarijskih stvari i nameštaja iz poslovnih prostora, Beograd

Selidbe poslovnog prostora mogu biti zahtevan poduhvat, ali uz Agenciju Alisa, postaje lakša nego ikad. Naša agencija se ponosi dugogodišnjim iskustvom u oblasti selidbi poslovnih prostora i timom stručnjaka koji su posvećeni tome da vaša selidba bude bez stresa i brza. Bez obzira na veličinu vašeg poslovnog prostora, mi smo tu da vam pomognemo da se preselite bez problema.

Kombi vozila i kamioni za svaku selidbu

Agencija Alisa prilazi svakoj selidbi poslovnog prostora sa posebnom pažnjom i pažljivim planiranjem. Naša flota kombi vozila i kamiona je opremljena da zadovolji sve vaše potrebe. Bez obzira na to da li imate manji poslovni prostor koji zahteva kombi vozilo ili veliku firmu koja zahteva kamione za selidbu, mi imamo rešenje za vas.

Naša ekipa iskusnih selidbenih stručnjaka će vam pomoći da precizno planirate selidbu, obezbede potrebne materijale za pakovanje i pažljivo prenesu vaše inventare. Vaša oprema, dokumentacija i inventar će biti bezbedni tokom čitavog procesa selidbe.

Povoljne Cene – Brza selidba

Jedna od najvažnijih prednosti saradnje sa Agencijom Alisa su naše povoljne cene. Razumemo da selidba poslovnog prostora može biti skupa, ali mi radimo na tome da vam pružimo najbolji mogući servis po najpovoljnijim cenama na tržištu. Takođe, nudimo besplatnu procenu vaše selidbe kako bismo vam omogućili da unapred planirate svoj budžet.

Naš cilj je da vaša selidba bude brza i efikasna, kako biste što pre mogli da nastavite sa radom u novom prostoru. Ne gubimo vreme i prilazimo svakoj selidbi sa profesionalnošću i pažnjom koju zaslužujete.

Uz Agenciju Alisa, selidba poslovnog prostora postaje jednostavna i bezbrižna. Kontaktirajte nas danas kako bismo zajedno planirali vašu selidbu i osigurali da sve prođe glatko. Vaša budućnost je u novom prostoru – Agencija Alisa će vam pomoći da je dosegnete bez problema.

Preseljenje kancelarija, magacina

selidbe poslovnih prostora ubrajaju se selidbe kancelarijamagacinaskladišta i bilo kog prostora u kome obavljate svoj biznis. Selidbe poslovnih prostora obavljaju se sa posebnom pažnjom. Vodićemo računa kako o vašem kancelarijskom nameštaju tako i o svim sitnicama koje obeležavaju vaš posao.
Za selidbe manjih kancelarija preporučujemo kombi prevoz. Ake ste pak veća firma, ili želite da preselite magacin naprimer, bolja opcija je kamionski prevoz.

Agencija Alisa selidbe u Beogradu obavlja svakodnevno, pa tako u kratkom vremenskom periodu možemo organizovati vaše preseljenje u bilo koji deo grada Beograda. U potpunosti smo opremljeni svime da bi se obavila brza selidba Beograd

Selidbe poslovnih prostora obavljaju se brzo i u najkraćem mogućem roku. Mi razumemo koliko je vreme dragoceno. Selidba se obavlja u nekoliko koraka:

Pozovite nas na:
066/ 128-128; 011/ 24-66-726

  • Besplatna procena selidbe – prvo dolazimo na vašu adresu da procenimo koliko stvari imate kako bi smo mogli da vas posavetujemo oko izbora prevoza. Tada saznajete cenu vaše selidbe.
  • Pakovanje – ukoliko već niste spakovali stvari i ne želite da se bavite time, mi smo tu da sve pažljivo spakujemo i zaštitimo za vas.
  • Utovar – nakon pakovanja vaše stvari ćemo pažljivo uneti u kombi ili kamion. Sva naša vozila su dodatno tapacirana kako bi pružila veću zaštitu vašim stvarima.
  • Prevoz – vaše stvari prevešćemo od jedne do druge tačke. Naši profesionalni vozači će se pobrinuti da vaše stvari stignu bezbedno na odredište.
  • Istovar – sve vaše stvari postavljamo onako kako vi želite. Nakon što odemo vaš poslovni prostor biće u potpunosti funkcionalan i spreman za rad.

Kombi i kamionski prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz

Sa kombi prevozom organizujemo mini selidbe i prevoz robe i tereta na mesta koja su ograničena za parkiranje i saobraćaj. Kombi je opremljen za selidbe i obuhvata sve evropske standarde. Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta. Kombi prevoz dostupan je već od 2500rsd.

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz odličan je izbor za velike selidbe ili selidbe u inostranstvo. Kamioni su opremljeni po poslednjim standardima. Na raspolaganju su vam dva kamiona nosivosti 3.5t i 5-7t.Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta.
Kamionski prevoz dostupan je već od 3500rsd.

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama