Selidbe Beograd

Selidbe Beograd

Selidbe Beograd najtraženiji pojam na Google pretrazi kada su u pitanju selidbe. U skladu sa tim agencija Alisa selidbe nudi brze selidbe Beograd po najpovoljnijim cenama. Kompletnu uslugu selidbe Beograd po sistemu „ključ u ruke“ možete dobiti u saradnji sa nama. Mi brinemo o vama i o vašoj selidbi Beograd.

Agencija Alisa selidbe u Beogradu obavlja svakodnevno, pa tako u kratkom vremenskom periodu možemo organizovati vaše preseljenje u bilo koji deo grada Beograda. U potpunosti smo opremljeni svime da bi se obavila brza selidba Beograd

Selidbe u Beogradu i okolini

Čak iako se selite iz jedne beogradske opštine u drugu, čak iako sve vaše stvari mogu da se prevezu jednom kombi turom, selidba je na emocionalnom, psihičkom i fizičkom planu jedan od najstresnijih događaja u životu!

Evo samo nekoliko stvari koje treba da obezbedite dok se pripremate za selidbu u Beogradu:

● Kartonske kutije, adekvatnu ambalažu i puc-puc foliju kako biste od oštećenja, prljanja i vlage zaštitili osetljive i lomljive stvari, nameštaj, umetničke predmete i belu tehniku.
● Pouzdan kombi prevoz, po mogućstvu prevoznika koji odlično poznaje Beograd i ima višegodišnje iskustvo sa selidbama. Baš kao što je agencija Alisa selidbe.
● Parking mesto za vozilo za selidbu. Naš glavni grad je naročito problematičan kada je reč o parkingu. Potrebno je da blagovremeno rezervišete mesto blizu ulaza u vaš dom ili poslovni prostor, kako bi se stvari i nameštaj preneli što brže i lakše.
● Stručnu radnu snagu. Tajna efikasne selidbe nije u tome da “momci budu snažni” već da imaju iskustva upravo sa selidbama, kako bi se čitav inventar preselio bez oštećenja, i zastoja i u najkraćem mogućem roku.

Mnogo posla. Malo vremena. Kako i kad sve da stignete i to pored svojih redovnih obaveza!

Međutim, postoji jednostavan način da se čak i ovaj, stresan događaj pretvori u prijatno iskustvo. Osetite to prijatno iskustvo izborom agencije Alise, lidera kada su u pitanju selidbe Beograd.

Agencija Alisa selidbe u Beogradu obavlja svakodnevno, pa tako u kratkom vremenskom periodu možemo organizovati vaše preseljenje u bilo koji deo grada Beograda. U potpunosti smo opremljeni svime da bi se obavila brza selidba Beograd

Kombi selidbe Beograd

Uz Alisa selidbe, dobićete podršku koja će vam omogućiti da sve u vezi vašeg preseljenja pažljivo isplanirate, obezbedite i realizujete po najpovoljnijim cenama. Svakako uz najstručniju pomoć i u najkraćem mogućem roku.

Za selidbe Beograd agencija Alisa vam nudi odlična kombi vozila i kombi vozila sa prikolicom. Klimatizovana vozila sa iskusnim vozačima koji će vam garantovati sigurnu i bezbednu selidbu.

Selidbe kamionom Beograd

Za selidbe koje uključuju gabaritne stvari i veći broj tehničkih uredjaja, na raspolaganju su vam i kamioni za selidbu Beograd. Kamion nosivosti 3,5t tapaciranih stranica i pod kamiona. Takodje i kamion nosivosti 5-7t obložen i pripremljen za selidbe.

U skladu sa količinom selidbenih stvari procenićemo koja opcija selidbe za Beograd bi za vas bila najbolja i najisplativija. Da li će biti kombi prevoz ili kamionske selidbe Beograd odredićemo u dogovoru sa vama, i na osnovu procene same selidbe. Svakako koja god opcija da je u pitanju, da li kombi selidbe Beograd ili kamionske selidbe Beograd cena će sa agencijom Alisa biti svakako povoljna.

Manje selidbe u Beogradu

Manje selidbe Beograd najčešće su pogodne za selidbe studenata i mladih bračnih parova. Neki koriste i termin mini selidbe Beograd kada je u pitanju selidba manje količine selidbenih stvari. Kombi prevoz je idealan za manje selidbe u Beogradu. Svakako se podrazumeva da će za manje selidbe biti i manja cena. Ali ipak mi uvek volimo da izvršimo procenu selidbe i onda vam kažemo preciznu cenu za selidbe Beograd. Da biste odprilike znali u kom rangu se kreću cene, računajte po predjenom kilometru. Cena za predjeni kilometar po Beogradu se kreće od 50 rsd po predjenom kilometru. U gore napomenutu cene nisu uračunati radnici za selidbe. Cena selidbe Beograd sa radnicima se kreće od 7000-17000 rsd za kombi selidbu, i od 17000-30000 rsd za kamionsu selidbu u Beogradu.

Demontaža, montaža, pakovanje, strecovanje, spuštanje nameštaja kroz prozor, preko terase su usluge koje se dodatno naplaćuju.

Kombi prevoz Beograd najisplativija opcija za selidbe Beograd, vrlo je isplativa i za selidbu na periferiji grada, kao i malo dalje van grada. Svakako mi vam nudimo potpunu uslugu bez obzira da li su u pitanju manje ili veće selidbe.

Nudimo uslugu pakovanja, montaže i demontaže nameštaja. Jer imamo sav potreban materijal za dobru zaštitu nameštaja, ormana, kreveta. Između ostalog, naša agencija ima svu potrebnu opremu i alat za preseljenje specijalnih tereta kao što je klavir, TA peći, kase, razne mašine, zamrzivači, veliki frižideri i sl. Takodje manju belu tehniku štitimo folijama da ne bi došlo do oštećenja prilikom pomeranja. Posudje, knjige i druge selidbene stvari pakujemo u odgovarajuće kutije koja se označavaju i o kojima se posebno vodi računa prilikom pakovanja u kombi ili kamion odredjen za vašu selidbu u Beogradu.

Predlažemo da vašu selidbu prepustite nama, a na vama je samo da nas usmerite na novo odredište u Beogradu.

Selidbe Beograd cene

Najbolje cene za selidbe Beograd nudi vam agencija Alisa selidbe. Birajte uvek iskustvo i neće biti stresa. Lider za selidbe Beograd sa najpovoljnijim cenama selidbe i besplatna procena to je ono što nudi Alisa agencija.

Prepoznatljivi smo po profesionalnim selidbama u Beogradu uz garanciju kvaliteta i pružene usluge. Naš tim čine vrlo iskusni radnici. I naravno stručni i profesionalni vozači.

Jeftine selidbe Beograd sa Alisa agencijom. Naš tim vrši sve selidbe: selidbe kuća, poslovnog prostora, nameštaja, privatne selidbe, selidbe pojedinca, studenata, bračnih parova, selidbe samaca, samica, turista, umetnika, umetnica, pevača, svirača, diplomata, IT stručnjaka, frizera, dama, majstora, molera, profesora, novinara, medicinskog osoblja, inženjera, vojnih lica… Bukvalno sve. I one najhitnije… sve to po najpovoljnijim cenama za selidbe Beograd. Na vama je samo da nas pozovete i preselićemo Vas u najkraćem roku.

Krasi nas dugogodišnje iskustvo u velikom broju određenih selidbi u Beogradu. Naravno i na teritoriji čitave Srbije.

Selidbe u Beogradu - Zašto baš agencija Alisa?

Zato što smo profesionalna agencija za selidbe od poverenja – Jer, selidba je više od pakovanja i prevoza stvari, nameštaja, inventara ili robe sa jedne lokacije na drugu.

Po pravilu, selidbu prati neizvesnost, manja ili veća doza straha od nepoznatog i stres. Mi to razumemo, i zato smo spremni da vas saslušamo, odgovorimo na sva vaša pitanja, pomognemo sa odlukama vezanim za preseljenje i ispunimo sve vaše zahteve i želje.

Višegodišnje iskustvo – Imamo više od 10 godina iskustva u selidbama i transportu, a selili smo SVE – od igle do lokomotive. Zahvaljujući timu profesionalnih i iskusnih radnika, koji su obučeni da vode računa o svakoj sitnici vezanoj za preseljenje, ne samo da će vaše preseljenje proći glatko i bez problema, već i brzo, lako i efikasno.

Kvalitetan vozni park za selidbe – Naša prevozna sredstva za selidbe opremljena su po poslednjim evropskim standardima. Tokom godina unapređivali smo poslovanje, ulagali u opremu i prevozna sredstva i danas je naš vozni park specijalizovan kako za međunarodne, međugradske tako i za selidbe u velikim gradovima kao što je Beograd. Klijenti mogu birati kombi prevoz ili selidbe kamionom. Takodje u našem voznom parku su vam na raspolaganju kombi vozila sa prikolicom i pikap vozila za manje mini selidbe Beograd.

Pružamo sigurnost i zadovoljstvo – Uspeh u ovom poslu zavisi od naše stručnosti što dalje vodi do vašeg zadovoljsva i preporuke.

I zato je vaše zadovoljstvo naš prioritet, i možemo da se pohvalimo da smo nezadovoljne mušterije sveli na minimum.

Sa agencijom Alisa selidbe preselićete se po najpovljinijim cenama u Beogradu, i što je najvažnije u kratkom vremenskom roku. U vreme kada vama odgovara.

Pozovite nas! Očekujemo vaš poziv 🙂

Kombi i kamionski prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz

Sa kombi prevozom organizujemo mini selidbe i prevoz robe i tereta na mesta koja su ograničena za parkiranje i saobraćaj. Kombi je opremljen za selidbe i obuhvata sve evropske standarde. Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta. Kombi prevoz dostupan je već od 2500rsd.

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz odličan je izbor za velike selidbe ili selidbe u inostranstvo. Kamioni su opremljeni po poslednjim standardima. Na raspolaganju su vam dva kamiona nosivosti 3.5t i 5-7t.Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta.
Kamionski prevoz dostupan je već od 3500rsd.

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama