Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz i selidbe Beograd

Kombi prevoz i kombi selidbe jedne su od najtraženijih usluga u Beogradu i na teritoriji cele Srbije.
Kombi prevoz možete da iznajmite u svrhu selidbe ili prevoza robe, sa ili bez radne snage.

U brzom gradu kao što je Beograd, kombi prevoz je najisplativiji i najsigurniji izbor prevoza. Kombi vozila pogodna su za lako i brzo kretanje po gradu u bilo koje doba dana, kao i za prilaz objektima gde se vrši utovar i istovar. Kako za kombi vozila ne postoji vremenska zabrana kretanja kroz grad, kombi prevoz dostupan je 24h dnevno.
Selidbe kombijem planiraju se do detalja. Prvo je potrebno odrediti količinu stvari koje se sele kako bi vam poslali odgovarajući kombi prevoz. Naši momci dolaze na vašu adresu u tačno dogovoreno vreme. Nakon pakovanja i zaštite stvari vrši se utovar stvari u kombi.

Kombi prevoz opremljen je po svim evropskim standardima i dodatno je tapaciran kako bi vaše stvari stigle bezbedno na odredište.

Nakon dolaska na odredište vrši se istovar stvari. Sve stvari i nameštaj postavljamo po vašoj želji.
Proces selidbi prevoza i prevoza robe i stvari potrebno je dobro isplanirati. Pre prevoza proćićemo nekoliko stavki kako bi se uverili da posao obavljamo kako treba:

  • Besplatna procena selidbe - prvo dolazimo na vašu adresu da procenimo koliko stvari imate kako bi smo mogli da vas posavetujemo oko izbora prevoza. Tada saznajete cenu vaše selidbe.
  • Pakovanje - ukoliko već niste spakovali stvari i ne želite da se bavite time, mi smo tu da sve pažljivo spakujemo i zaštitimo za vas.
  • Utovar - nakon pakovanja vaše stvari ćemo pažljivo uneti u kombi ili kamion. Sva naša vozila su dodatno tapacirana kako bi pružila veću zaštitu vašim stvarima.
  • Prevoz - vaše stvari prevešćemo od jedne do druge tačke. Naši profesionalni vozači će se pobrinuti da vaše stvari stignu bezbedno na odredište.
  • Istovar - sve vaše stvari postavljamo onako kako vi želite. Nakon što odemo vaš stan će biti u potpunosti funkcionalan i spreman za život.

Posedujemo kombi zapremine 11.5m3 nosivosti 1.5t. Kombi selidbe dostupne već od 3000rsd po gradu / 40rsd/km van grada.

Pozovite nas na: 066/ 128-128; 011/ 24-66-726

Kombi prevoz nameštaja Beograd Kombi prevoz nameštaja Beograd

Selidbe Beograd

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz robe i nameštaja

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.


Selidbe inostranstvo

Selidbe i prevoz robe u inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Selidbe klavira, pianina, TA peci, kasa, motocikla...

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama

Usluga je fenomenalna. Momci su vrlo korektni i efikasno obavljaju svoj posao ! Prezadovoljna ! Alisa, samo napred!

Dragana Marjanović, Domaćica

Sve na vreme i po dogovoru ! Momci su super pažljivi i posvećeni...Izuzetno sam zadovoljan i cenom i transportom.

Marko Jovanović, Menadžer Razvoja
Pozovite