Kombi prevoz

Brz i pouzdan prevoz robe i putnika

Kombi prevoz robe i selidbe kombijem u Beogradu su veoma popularna usluga koju obavljamo skoro svakodnevno. Nudimo Vam prevoz izuzetnog kvaliteta. Naša kombi vozila su veoma udobna i maksimalno bezbedna, a naši vozači krajnje profesionalni. Oslonite se na Alisa Selidbe!

Prevoz robe i nameštaja

Prevoz  putem kombija koristi se u razne svrhe a najčešće za prevoz robe, stvari i nameštaja. Često je veoma popularan izbor za sve vrste prevoza. Tako smo kombijem prevozili baš sve, od nameštaja i bele tehnike do umetničkih dela, teških mašina, klavira. Prevoz robe kombijem je najtraženija usluga u Beogradu, a mi prevozimo sve što treba. Naše usluge često koriste firme i mala preduzeća za prevoz razne robe. Selidbe kombijem takođe su veoma popularne pogotovo za selidbe manjeg obima.

Prevoz putnika

Nudimo Vam prevoz putnika kombijem u zemlji i inostranstvu! Organizovan prevoz putnika po izuzetno povoljnim cenama! Naša kombi vozila za prevoz putnika su izuzetno udobna i u njima se savršeno bezbedni. Prevoz obavljamo na medjugradskim i medjunarodnim relacijama. Takođe Vam nudimo usluge prevoza do aerodroma, kao i privatne organizovane ture kombi prevozom.

Prevoz lekova i temperaturno osetljivih predmeta

Prevoz lekova i temperaturno osetljivih predmeta je relativno nova usluga koju pružamo našim klijentima. Kombi vozila su opremljena konkretno za usluge prevoza temepraturno osetljivih premeta omogućava kontrolisanje temperature u tovarnom delu kombija. Prevoz lekova i medicinske opreme vrši se posebnim obeleženim kombi vozilima koja se koriste samo za tu svrhu.
Uz nas ćete dobiti prvoklasnu i profesionalnu uslugu u prevozu robe i selidbama kombijem u Beogradu i širem okruženju. Naša firma je posvećena Vašoj bezbednosti i sigurnosti, uz konkurentne cene i najbolju vrednost za Vaš novac. Oslonite se na Alisa selidbe i uverite se sami u kvalitet naših usluga!

Kombi selidbe dostupne već od 3000 rsd po gradu /40rsd/km van grada!
Pozovite nas na: 066/ 128-128; 011/ 24-66-726

Kombi prevoz nameštaja i robe Beograd

Kombi prevoz 066/128-128

Kombi prevoz nameštaja i robe Beograd

Kombi prevoz nameštaja Beograd

Kombi prevoz 066/128-128

Kombi prevoz nameštaja i robe Beograd

Kombi i kamionski prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz

Sa kombi prevozom organizujemo mini selidbe i prevoz robe i tereta na mesta koja su ograničena za parkiranje i saobraćaj. Kombi je opremljen za selidbe i obuhvata sve evropske standarde. Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta. Kombi prevoz dostupan je već od 2500rsd.

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz odličan je izbor za velike selidbe ili selidbe u inostranstvo. Kamioni su opremljeni po poslednjim standardima. Na raspolaganju su vam dva kamiona nosivosti 3.5t i 5-7t.Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta.
Kamionski prevoz dostupan je već od 3500rsd.

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama