Prevoz robe kombijem cena

Transport robe kombijem

Alisa - prevoz robe kombijem

Razumemo da je svaki teretni posao drugačiji i da zahteva različita razmatranja kada je u pitanju cena. Prevoz robe kombijem cena i naš sistem cena razlikuje se u zavisnosti od toga da li se radi o međugradskom ili gradskom prevozu. Za međugradske prevoze robe naplaćujemo po pređenom kilometru u oba smera, dok putarine i terminali nisu uključeni u ovu cenu. Za gradske prevoze, cena zavisi od više faktora kao što su veličina vozila, vreme utovara/istovara, vrsta i količina robe koja se prevozi. Ako postoji više mesta preuzimanja ili odlaska, onda se može primeniti dodatna naknada – zato nas kontaktirajte direktno da biste dobili preciznu ponudu za potrebe prevoz robe kombijem cena.

Alisa - kombi prevoz robe

Izvucite maksimum iz kombi prevoza robe uz naše usluge!

Premeštanje predmeta, bilo da se radi o poslu, lokalnoj rezidenciji ili ličnoj selidbi, može biti glavobolja. Gnjavaža oko pronalaženja pouzdane i pristupačne usluge transporta koja može da podnese vaš teret dovoljna je da se bilo ko naježi. Ali ne bojte se! Tu smo da vam pružimo najbolje usluge kombi prevoza za sve vaše potrebe. Znamo da će cena uvek biti važan faktor pri izboru transportne kompanije. U vezi sa tim nudimo jedinstvene opcije cena za usluge gradskog i međugradskog prevoza robe. Čitajte dalje da biste saznali više o našim uslugama i zašto smo mi najbolji izbor za vaše potrebe prevoza robe kombijem cena.

Kombi prevoz robe alisa

Program nagrađivanja za lojalne klijente

Želimo da naši klijenti znaju da njihova lojalnost ne ostaje nezapažena! Kao deo našeg programa nagrađivanja, česti klijenti uživaju kod nas ekskluzivne popuste na usluge kombi prevoza robe. Zato ne oklevajte da nas ponovo kontaktirate ako imate još bilo kakvih potreba za prevozom. Možda ćete jednostavno biti nagrađeni što ste bili lojalni!

Premeštanje predmeta sa jednog mesta na drugo trebalo bi da bude bez stresa i lako. Zato se trudimo da pružimo najkvalitetnije usluge po pristupačnim cenama za sve vaše potrebe kombi prevoza! Bilo da su vam potrebni gradski ili međugradski transferi, obezbedili smo vam naš prilagođeni sistem cena i program nagrađivanja za verne klijente. 

Kontaktirajte nas da rezervišete svoju uslugu kombi prevoza robe – tako da možete da se zavalite, opustite i prepustite nama da se pobrinemo za sve vaše potrebe!

Razumevanje cene prevoza robe kombijem

Potreban vam je prevoz robe kombijem, ali niste sigurni koliko će to koštati. Čuli ste za kombije i prednosti koje oni nude prilikom premeštanja tereta po gradovima ili između gradova, ali šta tačno ulazi u cenu ove usluge? U nastavku ćemo pobrojati neke od faktora koji određuju cenu kombi prevoza i zašto dobijanje tačne ponude zahteva više od opštih informacija.

Kada tražite kombi za prevoz vaše robe, treba da znate da se cena za međugradski prevoz obračunava po pređenom kilometru u oba smera. Putarina i terminali nisu uključeni u cenu. U zavisnosti od veličine vašeg tereta, postoji nekoliko drugih faktora koji mogu uticati na to koliko ćete platiti za usluge kombi prevoza.
To podrazumeva:

  • Veličina kombija;
  • Količina vremena potrebnog za utovar i istovar;
  • vrstu i količina robe koja se premešta;
  • Da li postoji više mesta za utovar i/ili istovar;

Želimo ovde da napomenemo, da nudimo popuste našim redovnim klijentima na naše usluge. Dakle, ako tražite tačnu ponudu za kombi transport, kontaktirajte nas!

Napomenućemo da se transport robe kombijem u Beogradu kreće od 4000 – 5000 rsd od tačke A do tačke B. Van grada se obračunava po kilometru i cena transporta kombi vozilom je 60 dinara po predjenom kilometru.

Da ponovimo, kada treba da premestite robu sa jednog mesta na drugo, kombi je idealan izbor. Cena ove usluge varira u zavisnosti od faktora kao što su veličina, vreme utrošeno na utovar i istovar, vrsta i količina robe koja se premešta. Kao i eventualna dodatna mesta za utovar/istovar na putu. Da biste dobili tačnu ponudu za prevoz robe kombijem, kontaktirajte nas već danas! Uz naše popuste za redovne klijente, pristupačno dovozimo vašu robu tamo gde treba brzo i bezbedno. 

Pozovite nas na: 066/ 128-128; 011/ 24-66-726

Kombi i kamionski prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz

Sa kombi prevozom organizujemo mini selidbe i prevoz robe i tereta na mesta koja su ograničena za parkiranje i saobraćaj. Kombi je opremljen za selidbe i obuhvata sve evropske standarde. Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta. Kombi prevoz dostupan je već od 2500rsd.

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz odličan je izbor za velike selidbe ili selidbe u inostranstvo. Kamioni su opremljeni po poslednjim standardima. Na raspolaganju su vam dva kamiona nosivosti 3.5t i 5-7t.Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta.
Kamionski prevoz dostupan je već od 3500rsd.

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz robe i nameštaja

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe i prevoz robe u inostranstvo

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe klavira, pianina, TA peci, kasa, motocikla...

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama