Selidbe inostranstvo

Selidbe inostranstvo - Alisa agencija

Selidbe inostranstvo mogu biti izazovan proces, ali uz pomoć Alisa agencije za selidbe inostranstvo, vaša selidba će postati bezbrižna avantura. Nudimo visokokvalitetne usluge selidbe uz povoljne cene, čineći vašu tranziciju u novu zemlju glatkom i sigurnom.

Kvalitetne usluge selidbe za inostranstvo

Alisa Agencija za selidbe inostranstvo se ponosi svojom reputacijom visokog kvaliteta usluge. Naša ekipa profesionalaca ima bogato iskustvo u organizaciji selidbi širom sveta. Bez obzira na to gde se selite, mi ćemo vam pružiti potrebnu podršku i pomoći da vaše stvari stignu sigurno na odredište. Naša pažljiva rukovanja sa vašim dragocenim posedima garantuje da će sve stići neoštećeno.

Povoljne cene selidbe za inostranstvo

Cene selidbe u inostranstvo često mogu biti visoke, ali Alisa agencija za selidbe inostranstvo se trudi da vam pruži najbolje moguće cene. Razumemo da je selidba veliki korak i da troškovi igraju važnu ulogu. Zato se trudimo da našim klijentima obezbedimo povoljne tarife, bez kompromisa po pitanju kvaliteta usluge. Naš cilj je da vam olakšamo selidbu, kako finansijski, tako i emotivno.

Vaše stvari su vaša vrednost, i mi to shvatamo ozbiljno. Naša agencija koristi visokokvalitetnu ambalažu i pouzdane metode transporta kako bi osigurala bezbednost vaših stvari tokom selidbe. Pored toga, imamo osiguranje koje dodatno štiti vaše dragocenosti tokom celog procesa.

Alisa agencija za selidbe inostranstvo je vaš pouzdan partner u svakoj fazi selidbe. Bez obzira na to da li se selite zbog posla, porodičnih razloga ili bilo koje druge potrebe, mi smo tu da vam pomognemo. Obratite nam se danas i prepustite nam brigu o vašoj selidbi, jer vaša sreća i sigurnost su naš prioritet.

Selidbe u inostranstvo - sigurnost vaših stvari nam Je prioritet

Poslednjih par godina veliki broj ljudi odselio se iz Srbije. Za selidbu u inostranstvo može postojati puno razloga ali jedni od najčešćih su školovanje i posao. Koji god da je vaš razlog, sigurno će vam zatrebati pomoć oko selidbe.

Selidba u inostranstvo sigurno je mnogo napornija i stresnija od selidbe na manjoj relaciji, naprimer u istom gradu. Postoji puno sitnica na koje treba obratiti pažnju, a samo mala greška može dovesti do totalnog kolapsa. Međutim, nije sve baš tako strašno kao što deluje na prvi pogled. Mi imamo višegodišnje iskustvo u selidbama za inostranstvo kao i sa selidbama iz inostranstva, te ćemo se potruditi da vas uputimo koliko – toliko.

Prvo o čemu trebate da razmišljate je dokumentacija koja vam je potrebna da bi se bez problema preselili sa svim svojim stvarima. Papirologija koja vam je potrebna zavisi od toga šta i koliko selite. Ovo je najbitniji i najstresniji deo cele selidbe. Naša agencija za selidbe Alisa pobrinuće se za celu dokumentaciju tako da vi ne morate da brinete o tome.

Predpostavljamo da ste već našli svoj novi dom van Srbije, ali da li ste ikada ranije posetili to mesto? Imate li predstavu o gustini saobraćaja, pravilima i posebnim orgraničenjima sa kojima se možete susresti? Ukoliko niste savetujemo vam da se malo igrate detektiva. Zahvaljujući modernoj tehnologiji sve informacije dostupne su nam na samo jedan klik, te bez problema možete pogledati mapu grada u koji idete i čak pogledati iz satelita. Ukoliko vam pak snalazačke sposobnosti nisu najizraženije, naši profesionalni vozači sigurno će se snaći u bilo kojoj državi. Pored dugogodišnjeg iskustva, naši radnici na raspolaganju imaju najbolje GPS uređaje, te se sigurno neće izgubiti.

Prepustite nam brigu o vašoj selidbi u inostranstvo

Koliko stvari selite? Idete li na koji mesec ili selite ceo život? Nakon odgovora na ova pitanja znaćete da li treba da iznajmite kombi prevoz ili kamionski prevoz. Ukoliko se selite na par meseci ili nemate puno glomaznih stvari, možda ćete moći da se preselite kombi prevozom. Kombi prevoz je definitivno najtraženiji prevoz kada su selidbe u pitanju, iako je ponekad kaminski prevoz ipak bolja opcija. Kamionski prevoz odaberite ukoliko selite puno stvar, naprimer sav kućni nameštaj, frižider, … Ukoliko niste sigurni koji prevoz je najbolji izbor za vas, pozovite agenciju za selidbe Alisa i mi ćemo sa zadovoljstvo izvršiti besplatnu procenu selidbe.

Selidbe inostranstvo cena prevoza kombijem sa uracunatim putarinom je 0,75e po predjenom kilometru.
Medjunarodni kombi prevoz sa prikolicom cena je 1e po kilometru.

Kombi i kamionski prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz

Sa kombi prevozom organizujemo mini selidbe i prevoz robe i tereta na mesta koja su ograničena za parkiranje i saobraćaj. Kombi je opremljen za selidbe i obuhvata sve evropske standarde. Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta. Kombi prevoz dostupan je već od 2500rsd.

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz odličan je izbor za velike selidbe ili selidbe u inostranstvo. Kamioni su opremljeni po poslednjim standardima. Na raspolaganju su vam dva kamiona nosivosti 3.5t i 5-7t.Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta.
Kamionski prevoz dostupan je već od 3500rsd.

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama