Selidbe stambenog prostora

Maksimalno obezbeđenje stvari i nameštaja tokom transporta iz vašeg stambenog prostora

Selidbe stambenog prostora često predstavljaju izazov i mogu izazvati stres, ali uz stručnu pomoć agencije Alisa, ovaj proces postaje brz, efikasan i pristupačan. Bez obzira na to da li se selite unutar Beograda ili širom Srbije, naša agencija je tu da vam olakša ovu važnu životnu promenu.

Ne dozvolite da selidba stambenog prostora postane stresna avantura. Obratite se agenciji Alisa i prepustite nam brigu o vašoj selidbi, kako biste se brzo mogli posvetiti uživanju u novom domu. Kontaktirajte nas danas i saznajte kako vam možemo pomoći da selidba bude glatka i bezbedna.

Kompletna selidba stambenog prostora

Nudimo vam kompletnu uslugu selidbe stambenog prostora po najpovoljnijim cenama na teritoriji Beograda i cele Srbije!

Mi znamo koliko je dom bitan. Njemu se vraćamo kada nas izmore svakodnevni poslovi. Zato nam dopustite da se pobrinemo za selidbu vašeg doma. Selidba se vrši u nekoliko koraka:

  • Besplatna procena selidbe – prvo dolazimo na vašu adresu da procenimo koliko stvari imate kako bi smo mogli da vas posavetujemo oko izbora prevoza. Tada saznajete cenu vaše selidbe.
  • Pakovanje – ukoliko već niste spakovali stvari i ne želite da se bavite time, mi smo tu da sve pažljivo spakujemo i zaštitimo za vas.
  • Utovar – nakon pakovanja vaše stvari ćemo pažljivo uneti u kombi ili kamion. Sva naša vozila su dodatno tapacirana kako bi pružila veću zaštitu vašim stvarima.
  • Prevoz – vaše stvari prevešćemo od jedne do druge tačke. Naši profesionalni vozači će se pobrinuti da vaše stvari stignu bezbedno na odredište.
  • Istovar – sve vaše stvari postavljamo onako kako vi želite. Nakon što odemo vaš stan će biti u potpunosti funkcionalan i spreman za život.

 

Znamo da vam je selidba doma veoma bitna, verujte i nama je. Selidba stanaselidba kuće i selidba bilo kog drugog stambenog prostora nikad nije jednostavna. Mnogi ljudi su emotivno vezani za svoj dom i to nije ništa čudno. To je mesto gde smo proveli neke od naših najlepših trenutaka. Baš iz tog razloga, naši radnici pobrinuće se da selidba stambenog prostora proće što lakše i bezbolnije.

 Pozovite nas na: 066/ 128-128; 011/ 24-66-726

Kombi i kamionski prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz

Sa kombi prevozom organizujemo mini selidbe i prevoz robe i tereta na mesta koja su ograničena za parkiranje i saobraćaj. Kombi je opremljen za selidbe i obuhvata sve evropske standarde. Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta. Kombi prevoz dostupan je već od 2500rsd.

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz odličan je izbor za velike selidbe ili selidbe u inostranstvo. Kamioni su opremljeni po poslednjim standardima. Na raspolaganju su vam dva kamiona nosivosti 3.5t i 5-7t.Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta.
Kamionski prevoz dostupan je već od 3500rsd.

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama