Prevoz nameštaja

Prevoz i selidba nameštaja

Prevoz nameštaja je svakako neizostavni deo svake selidbe. Zbog veličine i težine nameštaja, prevoz nameštaja je podvig za koji će vam sigurno trebati pomoć. Mi u agenciji za selidbe Alisa imamo višegodišnje iskustvo u prevozu nameštaja, a naši radnici su spremni za svaki novi izazov koji se nađe pred njima. Za nas ne postoji nemoguća selidba!

Demontaža nameštaja je prvi korak u procesu prevoza i selidbe nameštaja. Kako bi selidba nameštaja bila što lakša i kako bi se komadi nameštaja lako preneli do vozila, potrebno je demontirati svaki komad nameštaja koji to dozvoljava. Kada je u pitanju starinski nameštaj, u zavisnosti od težine komada nameštaja i prostora u kome se nalazi, prenosi se rukama ili uz pomoć kanapa.

Bez obzira da li nameštaj može ili ne može da se demontira, adekvatna zaštita je neophodna. Za zaštitu nameštaja prilikom selidbe koriste se kartoni i streč folija. Sve materijale za zaštitu stvari prilikom selidbe možete naći kod nas po povoljnim cenama.

U zavisnosti od količine, veličine i težine nameštaja nudimo vam kombi prevoz ili kamionski prevoz nameštaja. Prilikom selidbe nameštaja, komadi nameštaja se u prevoz stavljaju tako da tokom celog puta budu maksimalno bezbedni. Po potrebi izrađujemo drvene okvire koji drže nameštaj u mestu.

Nakon dolaska na željeno mesto nameštaj se iznosi iz vozila i unosi se u prostor ručno ili uz pomoć kanapa i kolica. Nameštaj postavljamo na željeno mesto i vršimo montažu nameštaja koji je prethodno demontiran.

Pouzdan i siguran prevoz nameštaja uz agenciju Alisa

U današnjem ubrzanom tempu života, premeštanje ili preseljenje često postaju neizbežni koraci ka novim iskustvima i prilikama. Međutim, jedan od najizazovnijih aspekata ovih promena jeste prevoz osetljivih predmeta poput nameštaja. U tom trenutku, agencija kojoj možete apsolutno verovati postaje ključni partner u ovom procesu. Agencija Alisa se ističe kao neprikosnoveni lider u domenu kvalitetnog prevoza nameštaja, pružajući pouzdan i siguran servis koji će vaše dragocene komade nameštaja bezbedno dostaviti na željenu destinaciju.

Jedan od ključnih razloga zašto biste trebali da odaberete agenciju Alisa je naša stručnost i iskustvo u prevozu nameštaja. Alisa agencija je stekla reputaciju zahvaljujući godinama uspešnog rada. Naš tim se sastoji od visoko obučenih profesionalaca koji su vešti u rukovanju nameštajem različitih veličina i oblika. Bez obzira da li se radi o preseljenju unutar grada ili međunarodnom prevozu, agencija Alisa pruža isti nivo posvećenosti i pažnje svakom zadatku.

Ono što agenciju Alisa izdvaja je posvećenost zaštiti i bezbednosti vašeg nameštaja. Svesni smo da svaki komad nameštaja nosi sentimentalnu ili finansijsku vrednost, te se stoga odnosimo prema svakom predmetu s pažnjom kao da je naš sopstveni. Koristeći adekvatnu opremu i tehnike pakovanja, osiguravamo da vaš nameštaj bude zaštićen od potencijalnih oštećenja tokom transporta. Vaša briga oko sigurnosti nameštaja postaje nepotrebna, jer agencija Alisa preuzima odgovornost i garantuje bezbedan prevoz.

Prednost izbora Alisa agencije

Još jedna prednost agencije Alisa je fleksibilnost i prilagodljivost vašim potrebama. Bez obzira na obim i zahtevnost prevoza, agencija pruža personalizovana rešenja koja odgovaraju vašim specifičnim zahtevima. Naš tim se angažuje u planiranju detalja prevoza kako bi se osiguralo da sve protekne bez stresa za vas.

Ukratko, agencija Alisa je nepogrešiv izbor kada je u pitanju prevoz nameštaja. Naša stručnost, posvećenost sigurnosti i fleksibilnost čine nas liderom u uslugama prevoza i selidbi. Bez obzira na to da li se radi o selidbi, preuređenju ili bilo kojoj drugoj potrebi za prevozom nameštaja, agencija Alisa će se pobrinuti da vaši dragoceni komadi stignu na odredište nepromenjeni i neoštećeni. Zato, za pouzdan i siguran prevoz nameštaja, jednostavno pozovite agenciju Alisa i prepustite nam brigu o vašem nameštaju.

Pozovite nas na: 066/ 128-128; 011/ 24-66-726

Selidba nameštaja

Prevoz nameštaja 066/128-128

Selidba nameštaja

Kombi i kamionski prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz

Sa kombi prevozom organizujemo mini selidbe i prevoz robe i tereta na mesta koja su ograničena za parkiranje i saobraćaj. Kombi je opremljen za selidbe i obuhvata sve evropske standarde. Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta. Kombi prevoz dostupan je već od 2500rsd.

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz odličan je izbor za velike selidbe ili selidbe u inostranstvo. Kamioni su opremljeni po poslednjim standardima. Na raspolaganju su vam dva kamiona nosivosti 3.5t i 5-7t.Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta.
Kamionski prevoz dostupan je već od 3500rsd.

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama