Selidbe Beograd

Najpovoljnije selidbe stvari i nameštaja u Beogradu

U velikom gradu kao što je Beograd selidbe mogu biti prava gnjavaža. Gužve u saobraćaju, nepristupačne i jednosmerne ulice, velike uzbrdice i strme nizbrdice samo su neki od problema sa kojima ćete se sigurno susresti prilikom selidbe. Kako bi izbegli sva nepotrebna nerviranja selidbu prepustite profesionalnom timu Alisa selidbi.
Selidba u Beogradu potrebno je predhodno dobro isplanirati. U obzir treba uzeti nekoliko stvari kojie mogu da utiču i na cenu selidbe:

  • Razmišljajte o vremenu selidbe. Bilo bi poželjno izbeći gužve u saobraćaju koje u Beogradu uglavnom nastaju oko 8-9h ujutru i 17h popodne.
  • Vremenski uslovi su takođe bitni. Nije retkost da u Beogradu nastane kolaps u saobraćaju tokom nevremena.
  • Obezbedite prilaz kako bi kamion ili kombi mogli što bliže da priđu tokom utovara i istovara.
  • Ako živite u zgradi obavestite komšije o selidbi. Tokom montaže i demontaže nameštaja može doći do buke koja bi mogla da uznemiri vaše komšije.

Selidbe Beograd naša su najtraženija usluga. Po našim preračunima najviše selidbi radi se baš u Beogradu, iz Beograda i za Beograd. Što uopše nije čudno uzevši u obzir da je Beograd grad velikih mogućnosti. Selidbe u Beogradu nikad nisu jednostavne, bez obzira o kolikoj selidbi se radi. Svaku selidbu potrebno je dobro isplanirati.
Naveli smo vam već nekoliko stvari o kojima treba voditi računa tokom selidbe. Pored toga, razmislite i o prevozu za selidbe. Pri izboru prevoza za selidbe u Beogradu, imajte u vidu količinu stvari koje selite, vreme selidbe, mesto gde se selite i naravno finansije. Odaberite između kombi prevoza i kamionskog prevoza.

Mi čuvamo vaše stvari tako što će biti profesionalno zapakovane u specijalne folije, sve vaše kutije biće obeležene i sačuvane u najboljim mogućim uslovima.
Bilo da je u pitanju selidba Vašeg stana ili poslovnog prostora,možete u potpunosti da se oslonite na nas i naše ljude, jer nas odlikuju brzina, spretnost a pre svega veliko iskustvo stečeno u dugogodišnjem radu na poslovima selidbi stambenog i poslovnog prostora u Srbiji i inostranstvu.

Za usluge selidbe Beograd, najpopularniji izbor prevoza je upravo kombi prevoz. Kombi prevoz odličan je izbor za selidbe u Beogradu zbog svoje kompaktnosti. Kombi prevoz lako prolazi kroz sve ulice i prilazi svim ulazima bez većih problema. Kombi prevoz popularan je i zbog svoje niske cene, te vam je omogućeno da preselite sve svoje stvari za samo 2000din.

Selidbe u Beogradu nikad nisu bile lakše i povoljnije!

Selidbe u Beogradu

Selidbe u Beogradu obavljamo po svim naseljima i opštinama. Vršimo usluge selidbe i prevoza u Barajevu, Voždovcu, Vračaru. Grockoj, Zvezdari, u Zemunu, Lazarevcu, Mladenovcu, Novom Beogradu, Obrenovcu, Paliluli, Rakovici, Savskom vecu, u Sopotu, Starom gradu, Surčinu, Čukarici.


Pozovite nas na: 066/ 128-128; 011/ 24-66-726

Selidbe Beograd - Kombi i kamionski prevoz namestaja Selidbe Beograd - Kombi i kamionski prevoz namestaja

Kombi i kamionski prevoz robe i nameštaja


Kombi prevoz nameštaja Beograd

Kombi prevoz

Sa kombi prevozom organizujemo mini selidbe i prevoz robe i tereta na mesta koja su ograničena za parkiranje i saobraćaj. Kombi je opremljen za selidbe i obuhvata sve evropske standarde. Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta. Kombi prevoz dostupan je već od 2000rsd.

Kamionski prevoz robe i nameštaja

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz odličan je izbor za velike selidbe ili selidbe u inostranstvo. Kamioni su opremljeni po poslednjim standardima. Na raspolaganju su vam dva kamiona nosivosti 3.5t i 5-7t.Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta.
Kombi prevoz dostupan je već od 3500rsd.

Selidbe Beograd

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz robe i nameštaja

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.


Selidbe inostranstvo

Selidbe i prevoz robe u inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Selidbe klavira, pianina, TA peci, kasa, motocikla...

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama

Usluga je fenomenalna. Momci su vrlo korektni i efikasno obavljaju svoj posao ! Prezadovoljna ! Alisa, samo napred!

Dragana Marjanović, Domaćica

Sve na vreme i po dogovoru ! Momci su super pažljivi i posvećeni...Izuzetno sam zadovoljan i cenom i transportom.

Marko Jovanović, Menadžer Razvoja
Pozovite