Selidbe Beograd

Preselite se u Beograd!


✅ Povoljno   ✅ Efikasno    ✅  Brzo    ✅  Lako


P o z o v i t e   o d m a h   i   z a k a ž i t e  b e s p l a t n u   p r o c e n u  s e l i d b e!


Selidbe Beograd

Sve dok selidba nije postala “realna,” jedva ste čekali da se preselite.
Radovali ste se novom okruženju u simpatičnoj beogradskoj ulici i useljenju u nov prostor u koji ćete uneti svoje sveže ideje.

A sada? Kada se dan selidbe približio! Ne znate gde vam je glava!

Treba napraviti spisak stvari! Šta zadržati, a šta baciti?! Šta da radite sa onom policom koja vam neće biti potrebna u novom domu? Gde da nađete kutije? Šta da radite sa slikama? I kako da znate da će prevoznik koga budete angažovali neće isprljati novu fotelju i okrnjiti onu komodu za koju ste potrošili triput više novca nego što ste nameravali?

Bilo da već živite u Beogradu ili da se selite iz nekog drugog grada, i sama vožnja po gradu sa 2 miliona stanovnika može biti prava gnjavaža, a kamoli selidba čitavog doma ili poslovnog prostora.

Čak iako se selite iz jedne beogradske opštine u drugu, čak iako sve vaše stvari mogu da se prevezu jednom kombi turom, selidba je na emocionalnom, psihičkom i fizičkom planu jedan od najstresnijih događaja u životu!

Evo samo nekoliko stvari koje treba da obezbedite dok se pripremate za selidbu:

  • Kartonske kutije, adekvatnu ambalažu i puc-puc foliju kako biste od oštećenja, prljanja i vlage zaštitili osetljive i lomljive stvari, nameštaj, umetničke predmete i belu tehniku.

  • Pouzdan kombi prevoz, po mogućstvu prevoznika koji odlično poznaje Beograd i ima višegodišnje iskustvo sa selidbama.

  • Parking mesto za vozilo za selidbu. Naš glavni grad je naročito problematičan kada je reč o parkingu. Potrebno je da blagovremeno rezervišete mesto blizu ulaza u vaš dom ili poslovni prostor, kako bi se stvari i nameštaj preneli što brže i lakše..

  • Stručnu radnu snagu. Tajna efikasne selidbe nije u tome da “momci budu snažni” već da imaju iskustva upravo sa selidbama, kako bi se čitav inventar preselio bez oštećenja, i zastoja i u najkraćem mogućem roku.

Mnogo posla. Malo vremena. Kako i kad sve da stignete i to pored svojih redovnih obaveza!

Međutim, postoji jednostavan način da se čak i ovaj, stresan događaj pretvori u prijatno iskustvo.

Pouzdan partner za za vašu selidbu u Beograd

Uz Alisa selidbe, dobićete podršku koja će vam omogućiti da sve u vezi vašeg preseljenja pažljivo isplanirate, obezbedite i realizujete po najpovoljnijim cenama, uz najstručniju pomoć i u najkraćem roku.

Usluga je fenomenalna. Momci su vrlo korektni i efikasno obavljaju svoj posao ! Prezadovoljna ! Alisa, samo napred!

Dragana Marjanović, Domaćica

Sve na vreme i po dogovoru ! Momci su super pažljivi i posvećeni...Izuzetno sam zadovoljan i cenom i transportom.

Marko Jovanović, Menadžer Razvoja


Kombi prevoz Beograd


Evo šta možete da očekujete kada angažujete Alisa selidbe da vam pomognu oko preseljenja u Beograd


No stress


U zavisnosti od specifičnosti vaših stvari, nameštaja, lokacije na koju se selite u Beogradu i ostalih specifičnosti, pomoći ćemo vam da napravite tačan i precizan plan zahvaljujući kome ćete moći da se opustite i rešavate stvari sa spiska jednu po jednu, bez stresa, nerviranja i neprijatnih iznenađenja.

Čuvanje i skladištenje stvari na sigurnom mestu


Ukoliko renovirate svoj novi dom u Beogradu, poslovni prostor, stari stan koji želite da prodate, rado ćemo preuzeti vaše stvari na čuvanje. Prostor koji smo obezbedili za skladištenje vaših stvari je suv, bezbedan i dovoljno veliki.

Odvoženje stvari


Ništa gore nego kad vam se stari nameštaj ili bela tehnika koju ste odredili za otpad, vuku po kući jer ne znate gde ćete s njima. Mi smo tu da stvari i nameštaj koji vam više nije potreban odvezemo na za to predviđene deponije.

Profesionalna demontaža i montaža nameštaja


Demontaža nameštaja je zahtevan posao koji zahteva prethodno iskustvo, preciznost i temeljitost, koju, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu na poslovima preseljenja imaju naši radnici.

Ukoliko je sprat na koji se selite visoko, u zgradi nema lifta, ukoliko su hodnici uski ili nameštaj naročito osetljiv, vaš nameštaj će biti bezbedan i siguran jedino ako njegovu demontažu, zaštitu, prenos i kasnije montažu poverite profesionalcima.

Iznajmljivanje kartonskih kutija za pakovanje


Zašto biste kupovali kartonske kutije, kada će vam trebati samo za preseljenje? U Alisa selidbama možete iznajmiti kutije za pakovanje - samo na par dana, i vratiti nam ih kada se preselite.

Ne samo da su kartonske kutije najbolji način da se vaše stvari i dragocenosti zaštite, već su najzahvalnije i za pakovanje i obeležavanje, kako biste sve stvari mogli da rasporedite na njihovo novo mesto prilikom raspakivanja.

Kartonske kutije za selidbu

Zaštitna ambalaža i puc-puc folija


Posuđe, ogledala, ukrasi, umetnine, kutije, slike, uspomene - svim ovim stvarima je potrebna adekvatna zaštita kako bi preseljenje “preživele” bez oštećenja i prljanja. U Alisa selidbama svaki vaš predmet dobiće zasluženu pažnju i zaštitu najedakvatnije ambalaže.

Pakovanje i raspakivanje


Jedan od najzamornijih poslova prilikom selidbe je pakovanje stvari. Dugo traje, a gomili stvari nikako da dođe kraj.

Sa Alisa selidbama i kod pakovanja možete računati na pomoć.

Tačnije, naš stručni tim pažljivo će, brzo i u skladu sa vašim uputstvima spakovati sve vaše stvari umesto vas.

Kombi prevoz


U velikom gradu kao što je Beograd, gužve, zastoji i ograničenja u saobraćaju su redovna pojava.

Najbrže, najefikasnije i najsigurnije prevozno sredstvo za lako i brzo kretanje po gradu u bilo koje doba dana ili noći je kombi prevoz.

Naša kombi vozila specijalizovana su za selidbe - posebno su tapacirana iznutra kako bi sve vaše stvari bile adekvatno zaštićene.

Kombi prevoz je najbolji izbor prilikom preseljenja manjih porodica, studenata ili manjih firmi.

Kamionski prevoz


Ukoliko svoju firmu selite iz jednog dela Beograda u drugi, ili čitava vaša porodica dolazi iz nekog drugog grada, ili inostranstva za Beograd, najbolja opcija da preseljenje prođe što je efikasnije moguće je - kamionski prevoz.

Preselite celo domaćinstvo ili poslovni prostor u jednoj turi!


Sa Alisa selidbama uštedećete


✔️  Vreme

✔️  Novac

✔️  Energiju


Bilo da želite samo prevoz ili ceo paket usluga, sa Alisa selidbama sve što vam je potrebno za preseljenje u Beograd dobićete na jednom mestuP o z o v i t e   o d m a h   i   z a k a ž i t e  b e s p l a t n u   p r o c e n u  s e l i d b e!


Šta zadovoljni klijenti kažu o nama


Hvala za divnu saradnju tokom moje selidbe u Vrnjačku Banju. Veliko hvala za posvećenu brigu oko selidbe mojih kućnih ljubimaca. Alisa agenciju za selidbe čine divni ljudi koji znaju i vole svoj posao. Svaka čast.

Ljiljana Belobrdjanin 

Prevoz kancelarijskog namestaja za nasu firmu je obavljen profesionalno. Svaku kutiju su obelezili, svaki orman, fiokar, registrator, kompijuter su momci stavili na svoje mesto. Preporuka svima 10+

Nikola Milenković


Zašto baš Alisa?

POVERENJE

Selidba je više od pakovanja i prevoza stvari, nameštaja, inventara ili robe sa jedne lokacije na drugu.
Po pravilu, selidbu prati neizvesnost, manja ili veća doza straha od nepoznatog i stres. Mi to razumemo, i zato smo spremni da vas saslušamo, odgovorimo na sva vaša pitanja, pomognemo sa odlukama vezanim za preseljenje i ispunimo sve vaše zahteve i želje.

ISKUSTVO

Imamo više od 10 godina iskustva u selidbama i transportu, a selili smo SVE - od igle do lokomotive.
Zahvaljujući timu profesionalnih i iskusnih radnika, koji su obučeni da vode računa o svakoj sitnici vezanoj za preseljenje, ne samo da će vaše preseljenje proći glatko i bez problema, već i brzo, lako i efikasno.

STANDARD

Naša prevozna sredstva opremljena su po poslednjim evropskim standardima.
Tokom godina unapređivali smo poslovanje, ulagali u opremu i prevozna sredstva i danas je naš vozni park specijalizovan kako za međunarodne, međugradske tako i za selidbe u velikim gradovima kao što je Beograd.

ZADOVOLJSTVO

Uspeh u ovom poslu zavisi od vašeg zadovoljsva i preporuke.
I zato je vaše zadovoljstvo naš prioritet, i možemo da se pohvalimo da do sada nismo imali ni jednu nezadovoljnu mušteriju!

Često postavljana pitanja


U koje vreme da planiram selidbu u Beograd?

Transport stvari i nameštaja kroz Beograd treba planirati utorkom, sredom i četvrtkom, između 9h i 16h ili nedeljom pre podne, pod uslovom da u te dane ne pada ni jedan državni ili verski praznik, kao ni poseta nekog državnika.

Da li tokom selidbe štitite nameštaj koji nije potrebno demontirati?

Da. Stručnjaci iz našeg tima će svaki komad nameštaja, pa i najmanju policu, obmotati streč folijom koja štiti nameštaj od prljavštine, vlage i oštećenja.

Da li možete bezbedno da preselite naš klavir?

Da. Između ostalog, naša agencija ima svu potrebnu opremu i alat za preseljenje specijalnih tereta kao što je klavir, TA peći, kase, razne mašine, zamrzivači, veliki frižideri i sl.

A za predmete težine između 1 - 40 tona na raspolaganju su nam i teški viljuškari kao i druga adekvatna oprema.

U svojoj kolekciji imam nekoliko umetničkih dela. Da li garantujete da neće biti oštećena?

Naravno! Naši stručnjaci vašim umetničkim delima posvetiće posebnu pažnju, adekvatno ih zaštititi i bezbedno preseliti na vašu novu beogradsku adresu.

Ja sam student, nemam puno stvari, ali hteo bih da se preselim u novi stan u Beogradu što brže i jeftinije. Da li radite i takve selidbe?

Da! Kombi prevoz u Beogradu, uključujući i 35km van Beograda, za svoje stvari i nameštaj možete angažovati za svega 1990 rsd!

Sa Alisa selibama, možete se preseliti po najpovoljnijim cenama u Beogradu!


Pozovite nas na: 066/ 128-128


Kombi i kamionski prevoz robe i nameštaja


Kombi prevoz nameštaja Beograd

Kombi prevoz

Sa kombi prevozom organizujemo mini selidbe i prevoz robe i tereta na mesta koja su ograničena za parkiranje i saobraćaj. Kombi je opremljen za selidbe i obuhvata sve evropske standarde. Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta. Kombi prevoz dostupan je već od 2500rsd.

Kamionski prevoz robe i nameštaja

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz odličan je izbor za velike selidbe ili selidbe u inostranstvo. Kamioni su opremljeni po poslednjim standardima. Na raspolaganju su vam dva kamiona nosivosti 3.5t i 5-7t.Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta.
Kamionski prevoz dostupan je već od 3500rsd.

Selidbe Beograd

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz robe i nameštaja

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.


Selidbe inostranstvo

Selidbe i prevoz robe u inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Selidbe klavira, pianina, TA peci, kasa, motocikla...

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama

Usluga je fenomenalna. Momci su vrlo korektni i efikasno obavljaju svoj posao ! Prezadovoljna ! Alisa, samo napred!

Dragana Marjanović, Domaćica

Sve na vreme i po dogovoru ! Momci su super pažljivi i posvećeni...Izuzetno sam zadovoljan i cenom i transportom.

Marko Jovanović, Menadžer Razvoja
Pozovite