Kamionski prevoz robe i nameštaja

Transport velikih i kabastih stvari ili većih količina robe

Odlučili ste da se preselite, ali mislite da kombi prevoz ne bi bio dovoljan? Kombi prevoz je odličan izbor po gradu, kada je potrebno prići malim ulazima ili se provući kroz uske ulice. Međutim, kada je u pitanju velika selidba, selidba porodične kuće ili prevoz većih i težih stvari kamionski prevoz je ono što vam treba.

Kamioni imaju mnogo veći rovarni prostor od kombija, te je sjajan izbor kada selidbu želite da obavite odjednom. Kamionski prevoz potrebno je na vreme isplanirati. Imajte u vidu da u saobraćaju postoje razna ograničenja za kamione, a jedno od njih je vremensko ograničenje kretanja po gradu. Pozovite nas nekoliko dana ranije kako bi smo na vreme isplanirali vašu selidbu i razmislili o ruti selidbe.

Na raspolaganju su vam dva kamiona za selidbe i prevoz robe i to:

  • Kamion nosivosti 3.5t obložen i pripremljen za selidbe, dimenzija tovarnog dela 4.1m x 2.1m x 2.1m po ceni od 6000rsd po gradu ili od 60rsd/km van grada.
  • Kamion nosivosti 5-7t obložen i pripremljen za selidbe, demenzija tovarnog dela 6.2m x 2.4m x 2.5m po ceni od 10000rsd po gradu ili od 90rsd/km van grada.

Pozovite nas na: 066/ 128-128; 011/ 24-66-726

Selidbe Beograd - Kamionski prevoz namestaja

Selidbe Beograd

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz robe i nameštaja

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.


Selidbe inostranstvo

Selidbe i prevoz robe u inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Selidbe klavira, pianina, TA peci, kasa, motocikla...

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama

Usluga je fenomenalna. Momci su vrlo korektni i efikasno obavljaju svoj posao ! Prezadovoljna ! Alisa, samo napred!

Dragana Marjanović, Domaćica

Sve na vreme i po dogovoru ! Momci su super pažljivi i posvećeni...Izuzetno sam zadovoljan i cenom i transportom.

Marko Jovanović, Menadžer Razvoja
Pozovite