Selidbe poslovnog prostora

Transport kancelarijskih stvari i nameštaja iz poslovnih prostora, Beograd

U selidbe poslovnih prostora ubrajaju se selidbe kancelarija, magacina, skladišta i bilo kog prostora u kome obavljate svoj biznis. Selidbe poslovnih prostora obavljaju se sa posebnom pažnjom. Vodićemo računa kako o vašem kancelarijskom nameštaju tako i o svim sitnicama koje obeležavaju vaš posao.
Za selidbe manjih kancelarija preporučujemo kombi prevoz. Ake ste pak veća firma, ili želite da preselite magacin naprimer, bolja opcija je kamionski prevoz.


Selidbe poslovnih prostora obavljaju se brzo i u najkraćem mogućem roku. Mi razumemo koliko je vreme dragoceno. Selidba se obavlja u nekoliko koraka:

  • Besplatna procena selidbe - prvo dolazimo na vašu adresu da procenimo koliko stvari imate kako bi smo mogli da vas posavetujemo oko izbora prevoza. Tada saznajete cenu vaše selidbe.
  • Pakovanje - ukoliko već niste spakovali stvari i ne želite da se bavite time, mi smo tu da sve pažljivo spakujemo i zaštitimo za vas.
  • Utovar - nakon pakovanja vaše stvari ćemo pažljivo uneti u kombi ili kamion. Sva naša vozila su dodatno tapacirana kako bi pružila veću zaštitu vašim stvarima.
  • Prevoz - vaše stvari prevešćemo od jedne do druge tačke. Naši profesionalni vozači će se pobrinuti da vaše stvari stignu bezbedno na odredište.
  • Istovar - sve vaše stvari postavljamo onako kako vi želite. Nakon što odemo vaš poslovni prostor biće u potpunosti funkcionalan i spreman za rad.

Pozovite nas na: 066/ 128-128; 011/ 24-66-726

Selidbe poslovnog prostora

Kombi i kamionski prevoz robe i nameštaja


Kombi prevoz nameštaja Beograd

Kombi prevoz

Sa kombi prevozom organizujemo mini selidbe i prevoz robe i tereta na mesta koja su ograničena za parkiranje i saobraćaj. Kombi je opremljen za selidbe i obuhvata sve evropske standarde. Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta. Kombi prevoz dostupan je već od 2000rsd.

Kamionski prevoz robe i nameštaja

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz odličan je izbor za velike selidbe ili selidbe u inostranstvo. Kamioni su opremljeni po poslednjim standardima. Na raspolaganju su vam dva kamiona nosivosti 3.5t i 5-7t.Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta.
Kombi prevoz dostupan je već od 3500rsd.

Selidbe Beograd

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobraćaj, uske i nepristupačne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete sresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Selidbe inostranstvo

Selidbe i prevoz robe u inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe stambenog prostora

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Selidbe klavira, pianina, TA peci, kasa, motocikla...

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama

Usluga je fenomenalna. Momci su vrlo korektni i efikasno obavljaju svoj posao ! Prezadovoljna ! Alisa, samo napred!

Dragana Marjanović, Domaćica

Sve na vreme i po dogovoru ! Momci su super pažljivi i posvećeni...Izuzetno sam zadovoljan i cenom i transportom.

Marko Jovanović, Menadžer Razvoja
Pozovite