Firme za prevoz robe

Firme za prevoz robe

Firme za prevoz robe


U svakodnevnom životu utovar, prevoz i istovar nameštaja, bele tehnike, građevinskog materijala stvoriće vam mnogo muke, odlaganja poslova i nerviranja osim ako znate dobru firmu za prevoz robe.

Ako bi se pamet prodavala na pijaci, svako bi opet svoju kupio. Ako bi vas pitali kada se najlepše živelo, mnogi se ne bi menjali za neka prošla vremena. Da smo upali u zamku savremenih tokova koji ne vide malog pojedinca i njegove potrebe shvatimo tek kada nam zatreba sitna zanatska usluga ili prevoz male količine tereta s jednog mesta na drugo.

Želite da odvezete šleper robe na bilo koju tačku na kontinetu? Nema problema. Transportne kompanije će se utrkivati da vam pruže uslugu. Kada želite sitan teret da odvezete do Grocke ili Kraljeva stajaće vas muke dok ne nađete odgovarajuće transportno vozilo. Pitaćete komšiju ali on će biti zauzet u sredu kada vi imate slobodan dan.

Kako organizovati prevoz manjih tereta

Počnimo od toga da ćete prvo tražiti firmu za prevoz robe na Internetu. Većina ključnih reči odvešće vas na stranice velikih transportnih kompanija koje šleperima voze međunarodne ture.
A vi samo želite da prevezete trosed ili frižider sa jedne lokacije na drugu. Banalan primer ali se svodi na to da je najteže naći firmu koja će vam pružiti te, finansijski sitne ali za vas važne, usluge.

Ovih dana ponovo smo se podsetili kultne serije u kojoj jedan skroman kamion i dva obična mala čoveka rešavaju sve vaše probleme.
Uz opasku da tokom naših tura nikada ništa ne polazi po zlu, želimo da vam kažemo da smo mi firma za prevoz robe koja vam može pružiti baš takvu uslugu.

Počeli smo sa selidbama ali se pred nama otvorila široka lepeza ljudskih potreba za koje se teško nalazi rešenje na tržištu.

Kombi prevoz je često baš ono što vam treba

Za manje terete vrlo često je dovoljan odgovarajući kombi prevoz. Koliko nas ima sopstveni kombi ili prijatelja koji ga poseduje? Zaboravite to. Prošla su vremena komšijskih usluga. Nemamo više vremena a ni računa da se oslanjamo na nesigurne mogućnosti.

Najjeftinija je ona usluga koja vam dolazi u trenutku kada vam je potrebna, koja ne odlaže vaše planove i ne troši vam ni vreme ni nerve.

Prednosti teretnog kombi prevoza su brojne:
Smanjuju troškove transporta manjih tereta tako što nećete angažovati kamionski transport za jedanu paletu paletizirane robe građevinskog materijala ili slično.

Prevoz paletne robe

To sve lepo staje u kombi.

• Mogućnost utovara i istovara viljuškarom.
• Lakša manipulacija u uskim gradskim ulicama i probijanje kroz saobraćajnu gužvu.

Po potrebi izaberite transport kamionom

Za transporte koji su obimniji firma za prevoz robe će vam ponuditi kamion odgovarajuće zapremine koji neće biti veći od onoga što vam je potrebno.
Ovaj vid transporta podesan je za veće količine nameštaja, građevinskog materijala ili prevoz predmeta kao što su komadi stilskog nameštaja, klaviri i slično.
Pored veće zapremine, kamionski prevoz nudi i tapaciranu karoseriju koja štiti vaš osetljiv teret od oštećenja.

Firme za prevoz robe nude i fizičku radnu snagu

Kod prevoza robe klijenti se najčešće sreću sa još jednim problemom-fizička radna snaga za utovar i istovar robe.
Lako je kada je roba paletizirana, kada je dostupan viljuškar za utovar i istovar. Sve to pod uslovom da imate viljuškar.

Istovar robe viljuškarom

Za male firme i fizička lica viljuškar je nepotrebna i skupa investicija. Mnogo češće reč je o predmetima kojima nije moguće manipulisati drugačije nego ručno. Često je potrebno izneti predmete transporta iz stana ili magacina, utovariti u kamion ili kombi i istovariti na odresištu.

U nastojanju da odgovorimo na sve vaše potrebe, pored prevoza robe svih vrsta i zapremina nudimo vam i usluge utovara i istovara viljuškarom paletarom kao i fizičku radnu snagu za ručni istovar i utovar.

Zašto je Alisa selidbe idealna firma za prevoz robe

Idealna je ona firma koja svakodnevno raste i razvija se u skladu sa vašim potrebama.

Kamion sa utovarnom rampom

U svakodnevnom kontaktu sa klijentima otkrivamo koje su njihove potrebe, sa kojim se problemima sreću i kako ih rešavaju.
Na svaku vašu novu potrebu iz oblasti selidbi, transporta, pakovanja, montaže i demontaže nameštaja, skladištenja i otkupa polovnog nameštaja, svih vrsta transporta…mi odgovaramo proširenjem naših usluga.
Ako smo nešto zaboravili a vama je baš to potrebno,samo nas pozovite da nam to kažete.