Prevoz robe

Prevoz robe

Prevoz robe po najpovoljnijim cenama u Srbiji i inostranstvu sa Alisa agencijom.

Kada je u pitanju transport odnosno prevoz robe, ne postoji jedno rešenje za sve. Vrsta transportne usluge koja vam je potrebna zavisi od nekoliko faktora, uključujući veličinu i težinu transportne robe, udaljenost koja se treba preći kao i hitnost isporuke. Oko svih gore navedenih detalja ne morate brinuti. Alisa agencija sa dugogodišnjim iskustvom u prevozu robe će vašu robu isporučiti baš kako je isplanirano, i naravno u dogovorenom roku.

Prevoz robe Alisa

Pomenućemo neke od češćih vrsta transportnih usluga kako bismo vam pomogli da odredite koja je prava za vaše poslovne potrebe kada je u pitanju prevoz robe:

prevoz robe
prevoz carinske robe
prevoz robe na paletama
izvoz robe
uvoz robe
carinjenje
isporuka robe po sistemu od vrata do vrata

Navešćemo da gotovo svakodnevno obavljamo transport robe iz Dobanovaca i prevoz robe iz Šimanovaca.

Ukoliko je potrebno izvršiti prevoz robe koja ne zahteva posebno rukovanje ili skladištenje, usluga kombi prevoz robe je idealno rešenje. Jedna od glavnih prednosti korišćenja usluge kombi prevoz robe je ta što je generalno veoma brza i praktična. Jednostavno nas pozovete, mi dodjemo po robu i od vas dobijemo uputstvo koje je odredišno mesto za istovar robe.

Kombi prevoz robe je veoma popularan za manje pošiljke, mada znajte, bez problema prevozimo i velike stvari kao što su mopedi, skuteri TA peći, klaviri…

Prevoz robe - Prevoz paletne robe

Prevoz paletne robe i carinske robe

Kada je u pitanju prevoz carinske robe, prevoz robe na paletama, transport može potrajati duže, kao i vreme za isporuku nego kod prevoza robe domaće proizvodnje bez carine. Jer moraju da se usmere kroz terminal pre nego što budu isporučene do konačnog odredišta. Svakako ne brinite, vaša roba će biti transportovana na paleti i potpuno bezbedno i sigurno će stići na mesto istovara. Jer utovar viljuškarom i paletarom obezbedjuje pakovanje u kamion potpuno bezbedno i bez oštećenja samog paketa robe.

Usluga prevoz robe kamionom je najpogodnija za preduzeća koja moraju da otpreme velike pošiljke koje zauzimaju celu prikolicu kamiona. Ova vrsta isporuke je skuplja od kombi prevoza robe, ali pruža nekoliko prednosti. Uključujući kraće vreme isporuke i veću fleksibilnost u pogledu rutiranja i zakazivanja. U nekim slučajevima, možda ćete čak moći da zatražite namenski kamion tako da vaša pošiljka neće kasniti zbog drugih preuzimanja i isporuka na putu.

Prevoz robe Alisa - Prevoz robe Dobanovci

Kao što smo već pomenuli prilikom odabira usluge prevoza robe za vaše poslovne potrebe, potrebno je uzeti u obzir mnogo faktora. Vrsta transportne usluge koja vam je potrebna zavisiće od veličine i težine vaše pošiljke, udaljenosti koju treba da pređe i hitnosti isporuke. Za brz i siguran prevoz robe imamo obezbedjen vozni park sa kombi vozilima i kamionima. Kombi prevoz paletne carinske robe ili kamionski transport robe na paletama, utovar robe viljuškarom, paletarom… sve je obezbedjeno kod Alisa agencije.

Naš vozni park sastoji se od jednog kombi vozila i dva kamiona, od kojih je jedan kamion sa utovarnom rampom. Sva vozila su uvek tehnički ispravna, opremljena savremenom opremom. Naši iskusni vozači bogati iskustvom prevoza robe su vam na raspolaganju kad god vam je potreban transport robe u Srbiju ili inostranstvo.

Prevoz robe Alisa - Prevoz robe Krnjesevci

Špedicija

Kada je u pitanju izvoz robe, uvoz robe, carinjenje postavlja se pitanje špedicije? I tu smo vam na raspolaganju. Agencija Alisa saradjuje sa svim većim špedicijama u Srbiji. Sve špediterske kuće svojim klijentima nude prilagođena rešenja u oblasti prevoza robe širom Evrope. Sa linijama koje pokrivaju veliki deo Evrope. Organizuju zbirni transport pošiljaka sa najpovoljnijim vremenskim trajanjem i odličnim cenama.

Prevoz robe Krnjesevci

Pomenućemo neke od njih: Luka Beograd, Alfa prime, Feniks trade, Zona B, DTS, MBM logistic, Jugis doo, Cargo partner, Imperial, Speco, DB Schenker, Skypeoteam, Pro team, Vuccom, Monteline, Lagermax, Ikspediter, Transportsped, Adamsped, Interevropa, Tempo sped, Expert sped, California sped, Gebruder weiss, Milšped.

Sa pomenutim špedicijama imamo odličnu saradnju, i u dogovoru sa vama i njima vaša roba stiže na odredište bez ikakvih problema. Naša preporuka je da sve oko organizacije prevoza robe u inostranstvo poverite iskusnim i profesionalnim agencijama, poput Alise. Jer nećete imati briga ni oko čega. Sve mi završavamo :)

U nastavku ćemo vam ukazati na neke informacije u vezi sa špedicijom koje su korisne kako bi vaša roba koja se šalje u inostranstvo bez ikakvih problema tamo i stigla.

Alisa prevoz robe - Prevoz robe Simanovci

Kako odabrati pravog špeditera za poslovanje

Špediter je kompanija koja je specijalizovana za organizovanje transporta robe u ime svojih klijenata. Kada šaljete robu u inostranstvo, postoji mnogo stvari koje treba razmotriti — stvari poput carinskih propisa, kontrole izvoza i osiguranja. Dobar špediter će se pobrinuti za sve detalje i pobrinuti se da vaša pošiljka stigne bezbedno i na vreme.

Alisa prevoz robe - Transport robe Simanovci

Ali kako odabrati pravog špeditera za vaše poslovanje? Evo nekoliko stvari koje treba imati na umu.

1. Iskustvo - Kada tražite špeditera, važno je da pronađete onog sa iskustvom u isporuci robe poput vaše. Oni će biti upoznati sa detaljima isporuke vaše određene vrste proizvoda i moći će da ponude savet o najboljem načinu da vašu robu dovezete do odredišta.

2. Lokalno znanje Takođe je važno pronaći špeditera sa lokalnim znanjem. Oni će biti upoznati sa lokalnim zakonima i propisima i moći će da upravljaju birokratijom tako da vaša pošiljka ne bude zadržana na carini. Takođe će imati kontakte sa lokalnim dobavljačima što vam može uštedeti vreme i novac.

3. Fleksibilnost - Ne postoje dve iste pošiljke, tako da vam je potreban špediter koji je fleksibilan i koji može da prilagodi svoje usluge prema vašim specifičnim potrebama. Oni bi trebali biti u mogućnosti da ponude različite opcije isporuke tako da možete odabrati onu koja je najbolja za vašu konkretnu situaciju. A ako nešto krene naopako, trebalo bi da budu u stanju da se brzo prilagode i pronađu rešenje.

Transport robe Simanovci

Kada šaljete robu u inostranstvo, važno je da izaberete renomiranog i iskusnog špeditera. Potražite kompaniju sa iskustvom u industriji, lokalnim znanjem i fleksibilnošću, tako da možete biti sigurni da će vaša pošiljka stići bezbedno i na vreme. Istražite i odvojite vreme kako biste pronašli pravog špeditera za svoj posao.

Svakako da biste izbegli bilo kakvu peripetiju oko dokumentacije za uvoz, izvoz ili carinjenje robe kontaktirajte Alisa agenciju i mi ćemo sa špediterskom kućom obaviti sve što je potrebno da bi vaša roba sigurno i bezbedno stigla na odredište.

Prevoz robe Srbija - Prevoz robe inostranstvo

Nudimo prevoz robe na svim relacijama na teritoriji Srbije i u inostranstvu. Samim tim naše usluge dostupne su u svim gradovima Srbije 24 časa dnevno. Pozovite nas za brz i siguran prevoz robe u Srbiji, i prevoz robe u inostranstvu!

Alisa prevoz robe - Simanovci


Kombi i kamionski prevoz robe i nameštaja


Kombi prevoz nameštaja Beograd

Kombi prevoz

Sa kombi prevozom organizujemo mini selidbe i prevoz robe i tereta na mesta koja su ograničena za parkiranje i saobraćaj. Kombi je opremljen za selidbe i obuhvata sve evropske standarde. Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta. Kombi prevoz dostupan je već od 2000rsd.

Kamionski prevoz robe i nameštaja

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz odličan je izbor za velike selidbe ili selidbe u inostranstvo. Kamioni su opremljeni po poslednjim standardima. Na raspolaganju su vam dva kamiona nosivosti 3.5t i 5-7t.Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta.
Kombi prevoz dostupan je već od 3500rsd.

Selidbe Beograd

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz robe i nameštaja

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.


Selidbe inostranstvo

Selidbe i prevoz robe u inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Selidbe klavira, pianina, TA peci, kasa, motocikla...

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama

Usluga je fenomenalna. Momci su vrlo korektni i efikasno obavljaju svoj posao ! Prezadovoljna ! Alisa, samo napred!

Dragana Marjanović, Domaćica

Sve na vreme i po dogovoru ! Momci su super pažljivi i posvećeni...Izuzetno sam zadovoljan i cenom i transportom.

Marko Jovanović, Menadžer Razvoja
Pozovite