Selidbe antikviteta i umetničkih dela

Pakovanje i transport antikviteta i umetničkih dela u Beogradu i Srbiji

Prilikom selidbe umetničkih dela, antikviteta i dela istorijske važnosti najviše pažnje obraćamo na pravilno pakovanje i zaštitu tog predmeta. Kako se radi o predmetima od kulturnog značaja, uradićemo sve da vaš predmet stigne sigurno od tačke A do tačke B. Pored osnovne puc-puc folije i zaštitnih kartona, po potrebi prvimo drveni ram/konstrukciju za predmet koji se seli.

Selidbe antikviteta i umetničkih dela spadaju u posebno delikatne selidbe. To su predmeti sa kojima se postupa sa posebnom pažnjom. U selidbe antikveteta spadaju selidbe slika, selidbe skulptura, prevoz old-timera, prevoz umetničkih konstrukcija kao i selidbe i prevoz svih predmeta koji spadaju u antikvitete i umetničke izraze.Za selidbe manjih kancelarija preporučujemo kombi prevoz. Ake ste pak veća firma, ili želite da preselite magacin naprimer, bolja opcija je kamionski prevoz.

Agencija Alisa selidbe u Beogradu obavlja svakodnevno, pa tako u kratkom vremenskom periodu možemo organizovati vaše preseljenje u bilo koji deo grada Beograda. U potpunosti smo opremljeni svime da bi se obavila brza selidba Beograd

Selidbe poslovnih prostora obavljaju se brzo i u najkraćem mogućem roku. Mi razumemo koliko je vreme dragoceno. Selidba se obavlja u nekoliko koraka:

Selidbe umetničkih dela i antikviteta mogu spadati i u selidbe specijalnih tereta.

Tu uvrstavamo uglavnom selidbe skulptura i selidbe umetničkih konstrukcija koje prelaze određenu težinu kao i prevoz old-timera.

Od izuzetne nam je važnosti da naš klijent bude u potpunosti zadovoljan.

Pozovite nas na:
066/ 128-128; 011/ 24-66-726

Kombi i kamionski prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz

Sa kombi prevozom organizujemo mini selidbe i prevoz robe i tereta na mesta koja su ograničena za parkiranje i saobraćaj. Kombi je opremljen za selidbe i obuhvata sve evropske standarde. Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta. Kombi prevoz dostupan je već od 2500rsd.

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz odličan je izbor za velike selidbe ili selidbe u inostranstvo. Kamioni su opremljeni po poslednjim standardima. Na raspolaganju su vam dva kamiona nosivosti 3.5t i 5-7t.Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta.
Kamionski prevoz dostupan je već od 3500rsd.

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama