Raščišćavanje podruma, tavana…

Čišćenje podruma, tavana i ostalih prostorija

Imate gomilu starih stvari na tavanu? ili ne znate kako da se rešite stogodišnjeg krša iz podruma? Ne brinite, za vas vršimo uslugu rasčišćavanja podruma, tavana i ostalih dodatnih prostoija.

Svima nama je to poznata situacija – imamo podrum, tavan ali ih ne koristimo jer su zatrpani pradedinim, dedinim i čukundedinim stvarima. Zašto imati mini otpad iznad glave kada takav prostor možete preurediti u dečiju sobu naprimer? Ili napraviti pravo muško utočište u podrumu?

Na vašu adresu dolazimo sa kombi ili kamionskim prevozom, odvozimo stvari sa vašeg tavana tamo gde želite. Ako ste se odlučili da sve stvari bacite, za vas vršimo i uslugu odvoza nepotrebnih stvari na deponiju.

Imate li zatrpane prostore poput podruma i tavana prepunih nasleđenih predmeta? Ne brinite, jer agencija Alisa je tu da vam pomogne! Razumemo da ovi prostori često postanu skladišta starih stvari koje više ne koristite. A mi vam nudimo efikasno i povoljno rešenje za njihovo raščišćavanje.

Naš tim dolazi na vašu adresu sa odgovarajućim prevoznim sredstvima, bilo da je u pitanju kombi ili kamion. Preuzećemo teret starog i nepotrebnog inventara sa vašeg tavana ili iz podruma. Bez obzira na to da li želite te stvari preneti na drugu lokaciju, donirati ih ili se rešiti, mi smo tu da se pobrinemo za sve korake procesa.

Za nas nema zadataka koji su previše zahtevni. Bilo da se radi o teškim komadima nameštaja, kutijama sa sitnicama ili čak većim količinama otpada. Naš tim ima iskustva u rukovanju svim vrstama materijala. Vaše je samo da nam kažete vaše želje i potrebe. A mi ćemo se postarati da prostor tavana ili podruma bude potpuno spreman za novu svrhu.

Rašćišćavanje podruma i tavana – odvoz na deponiju

Raspoloženi smo da vam pružimo uslugu i odvoza stvari na deponiju. U slučaju da ste se odlučili da se trajno rešite nepotrebnih stvari. Naš cilj je da vam olakšamo proces raščišćavanja i da vam omogućimo da ponovo iskoristite te prostore na način koji vam najviše odgovara.

Agencija Alisa stoji vam na raspolaganju za sve vaše potrebe vezane za čišćenje, organizaciju i oslobađanje prostora koji su vam važni. Kontaktirajte nas danas i prepustite nam brigu o vašem podrumu, tavanu ili bilo kojem drugom prostoru koji želite osvežiti i iskoristiti na nov način. Vaša udobnost i zadovoljstvo su naš glavni prioritet.

Pozovite nas na: 066/ 128-128; 011/ 24-66-726

Čišćenje podruma, tavana...

Čišćenje podruma, tavana i ostalih prostorija 066/128-128

Čišćenje podruma, tavana

Kombi i kamionski prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz

Sa kombi prevozom organizujemo mini selidbe i prevoz robe i tereta na mesta koja su ograničena za parkiranje i saobraćaj. Kombi je opremljen za selidbe i obuhvata sve evropske standarde. Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta. Kombi prevoz dostupan je već od 2500rsd.

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz odličan je izbor za velike selidbe ili selidbe u inostranstvo. Kamioni su opremljeni po poslednjim standardima. Na raspolaganju su vam dva kamiona nosivosti 3.5t i 5-7t.Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta.
Kamionski prevoz dostupan je već od 3500rsd.

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama