Selidbe specijalnih tereta

Selidbe specijalnih tereta - TA peći, mopeda, klavira, raznih mašina...

Alisa selidbe već dugi niz godina uspešno se bavi selidbama specijalnih tereta. Do sada smo imali prilike da radimo selidbe TA peći, klavira, kasi, raznih mašina, zamrzivača, velikih frižidera...

Sve selidbe specijanih predmeta težine do 1t obavljaju se isključivo specijalnim alatima, platformama, kolicima, skejtovima i drugom mnogobrojnom opremom, a nikako golim rukama.
Takođe, radimo i selidbe teških tereta preko 1 tone do 40 tona koje zahtevaju opremu obuhvaćenu teškim viljuškarima.


Pozovite nas na: 066/ 128-128; 011/ 24-66-726

Selidbe Beograd - Kombi i kamionski prevoz namestaja Selidbe Beograd - Kombi i kamionski prevoz namestaja Selidbe Beograd - Kombi i kamionski prevoz namestaja Selidbe Beograd - Kombi i kamionski prevoz namestaja

Selidbe klavira i kombi prevoz


Selidba klavira

Selidbe i prevoz klavira

Klavir je muzički instrument koji zbog svoje težine spada u selidbe specijalnih tereta. Prevoz klavira je kompleksan posao koji uglavnom zahteva do tri radnika. Tokom selidbe klavira pored radne snage koristimo i specijlni alat, platforme, kolica... Iza nas je dugogodišnje iskustvo u prevozu i selidbi klavira. Možemo da se pohvalimo da smo do sada sve klavire dostavili na vreme i bez oštećenja.

Kamionski prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz

Sa kombi prevozom organizujemo mini selidbe i prevoz robe i tereta na mesta koja su ograničena za parkiranje i saobraćaj. Kombi je opremljen za selidbe i obuhvata sve evropske standarde. Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta. Kombi prevoz dostupan je već od 2000rsd.

Selidbe Beograd

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve velicine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeca. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 casa dnevno!

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz robe i nameštaja

Kada su u pitanju selidbe vecih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.


Selidbe inostranstvo

Selidbe i prevoz robe u inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz strucnu pomoc Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najvecu pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato scemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuce? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupacemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Selidbe klavira, pianina, TA peci, kasa, motocikla...

Želite da preselite klavir, TA pec ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama

Usluga je fenomenalna. Momci su vrlo korektni i efikasno obavljaju svoj posao ! Prezadovoljna ! Alisa, samo napred!

Dragana Marjanović, Domaćica

Sve na vreme i po dogovoru ! Momci su super pažljivi i posvećeni...Izuzetno sam zadovoljan i cenom i transportom.

Marko Jovanović, Menadžer Razvoja
Pozovite