Montaža i demontaža nameštaja

Kompletna usluga prilikom preseljenja

Montaža i demontaža nameštaja je sastavni deo svake selidbe. Prilikom svake selidbe jedan od glavnih problema je prevoz nameštaja i najčeše je potrebno da se komad nameštaja rastavi kako bi se sve stvari što bolje i praktičnije spakovale. U zavisnosti sa kog se sprata selite, odnosno na koji se selite, koliko su uski hodnici, kada su u pitanju selidbe u Beogradu kao i gabarit vašeg nameštaja, demontaža će vam pomoći da ga očuvate i da se preselite bez oštećenja.

Selidbe Beograd - Kombi i kamionski prevoz namestaja

Selidbe Beograd 066/128-128

Selidbe Beograd – Kombi i kamionski prevoz namestaja

Demontaža nameštaja deluje kao jednostavan posao, ali verujte nam da ume da bude veoma komplikovano. To je posao koji zahteva preciznost i temeljitost. Samo majstor, koji je angažovan na takvim poslovima svaki dan, možete dati apsolutnu garanciju i dobar rezultat, naročito kasnije prilikom montaže nameštaja. U našem timu za selidbe imamo profesionalnog stolara, koji će obezbediti sastavljanje i rastavljanje nameštaja (demontažu i montažu) i njegovo bezbedno pakovanje prilikom kombi ili kamionskog prevoza. Naše osoblje za selidbe opremljeno je svim neophodnim alatima koji su potrebni pri radu na montaži i demontaži nameštaja.

Evo nekoliko korisnih saveta i prednosti demontaže nameštaja:

Lakši prevoz: Demontažom nameštaja, smanjujete veličinu i težinu svakog pojedinog komada, čime olakšavate njihov transport. To je posebno korisno kada se selite iz ili u prostor s uskim hodnicima ili stepenicama, gde bi puna veličina komada nameštaja mogla biti problematična.

Zaštita nameštaja: Demontažom nameštaja, možete zaštititi komade od oštećenja tokom selidbe. Razdvojeni delovi mogu biti lakše i sigurnije zapakovani u zaštitni materijal, što smanjuje rizik od ogrebotina, lomova ili drugih oštećenja tokom prevoza.

Efikasno pakovanje: Kada je nameštaj demontiran, lakše ga je pravilno upakovati i organizovati u kutije ili druge ambalaže. To olakšava pakovanje ostalih predmeta, a takođe omogućava optimalno korišćenje prostora u transportnom vozilu.

Praktičnost pri selidbi: Demontažom nameštaja možete organizovati stvari na način koji olakšava proces selidbe. Na primer, možete razdvojiti noge stolova ili kreveta, skloniti vrata ormara i slično. Ovo može olakšati manevrisanje i postavljanje nameštaja u novom prostoru.

Važno je imati odgovarajući alat i planirati unapred kako biste uspešno izvršili demontažu i kasnije montažu nameštaja. Takođe je dobro napraviti fotografije ili oznake kako biste znali kako ponovo sastaviti komade nameštaja nakon selidbe.

Ukoliko niste sigurni kako pravilno da demontirate i sastavite određeni komad nameštaja, možda je najbolje angažovati stručnjake za selidbe poput nas, Alisa selidbe, jer imamo iskustvo u ovom poslu. Pomoći ćemo vam da montaža i demontaža nameštaja prodje bezbedno i efikasno.

Pozovite nas na: 066/ 128-128; 011/ 24-66-726

Selidbe inostranstvo

Selidbe Beograd 066/128-128

Selidbe Beograd – Kombi i kamionski prevoz namestaja

Kombi i kamionski prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz

Sa kombi prevozom organizujemo mini selidbe i prevoz robe i tereta na mesta koja su ograničena za parkiranje i saobraćaj. Kombi je opremljen za selidbe i obuhvata sve evropske standarde. Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta. Kombi prevoz dostupan je već od 2500rsd.

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz odličan je izbor za velike selidbe ili selidbe u inostranstvo. Kamioni su opremljeni po poslednjim standardima. Na raspolaganju su vam dva kamiona nosivosti 3.5t i 5-7t.Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta.
Kamionski prevoz dostupan je već od 3500rsd.

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama