Prevoz putnika

Kombi prevoz putnika

Agencija Alisa obavlja kombi prevoz putnika u Srbiji kao i u inostranstvu. Organizovani kombi prevoz vršimo novim luksuznim kombijem Opel Vivaro koji prevozi do 9 putnika.
Kombi prevoz putnika organizujemo za sve relacije kako u Srbiji tako i u inostranstvu. Naša vozila voze profesionalni vozači sa dugogodišnjim iskustvo na polju prevoza putnika.
Kontaktirajte nas za sve informacije u vezi organizovanog kombi prevoza.

Najbolji izbor za prevoz putnika – Agencija Alisa

Agencija Alisa se ističe kao pouzdan partner u oblasti prevoza putnika. Nudi udoban i efikasan servis koji ispunjava različite potrebe klijenata. Specijalizovani za kombi prevoz, naši vozači omogućavaju putnicima da stignu na željenu destinaciju brzo i bez stresa. Bilo da je u pitanju prevoz do aerodroma ili do bilo koje druge lokacije. Alisa garantuje siguran i udoban put uz konkurentne cene. Naša posvećenost pružanju povoljnog prevoza putnika kombi vozilima čini nas prvim izborom. Za sve koji žele da se oslanjaju na profesionalnost i pouzdanost u svakom putovanju.

Alisa se ponosi svojom visoko obučenom ekipom vozača koji su ne samo stručni u vožnji, već i ljubazni i pažljivi prema svakom putniku. Kombi vozila koja koriste su moderna, prostrana i udobna. Pružaju optimalnu atmosferu za opuštanje tokom putovanja. Bez obzira da li putujete sami, sa porodicom ili grupom prijatelja, Alisa je fleksibilna i može se prilagoditi vašim potrebama. Obezbeđuje priliku za udobno putovanje bez briga o saobraćaju ili parkiranju.

Osim što pruža prevoz do aerodroma, Alisa takođe nudi opciju prevoza do željene lokacije, bilo da je to hotel, poslovni sastanak, turistička atrakcija ili bilo koji drugi cilj. Naša usluga je sveobuhvatna i pouzdana, čineći svako putovanje ne samo praktičnim, već i prijatnim iskustvom.

U svetu brzog tempa života, agencija Alisa se ističe kao oslonac za sve vaše potrebe prevoza putnika kombi vozilima. Naša posvećenost kvalitetu i zadovoljstvu klijenata čini ih neprikosnovenim liderom u industriji prevoza, postavljajući standarde za udobno, sigurno i pristupačno putovanje svakog putnika.

Pozovite nas na: 066/ 128-128; 011/ 24-66-726

Prevoz putnika automobilom

Prevoz putnika vršimo luksuznim automobilom BMW 320. Automobilom prevozimo do 4 putnika do željene destinacije. Najčešći zahtevi za prevoz automobilom su prevoz putnika na svadbe, maturske večeri, aerodrom, more, …

Pozovite nas na: 066/ 128-128; 011/ 24-66-726

Cena prevoza putnika je 30rsd/km - 50rsd/km. Za veće destinacije moguć dogovor.

Kombi i kamionski prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz

Sa kombi prevozom organizujemo mini selidbe i prevoz robe i tereta na mesta koja su ograničena za parkiranje i saobraćaj. Kombi je opremljen za selidbe i obuhvata sve evropske standarde. Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta. Kombi prevoz dostupan je već od 2500rsd.

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz odličan je izbor za velike selidbe ili selidbe u inostranstvo. Kamioni su opremljeni po poslednjim standardima. Na raspolaganju su vam dva kamiona nosivosti 3.5t i 5-7t.Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta.
Kamionski prevoz dostupan je već od 3500rsd.

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama