Agencije za prevoz robe

Agencije za prevoz robe

Agencije za prevoz robe efikasno obavljaju transport robe u najbržem mogućem roku. Ukoliko imate preduzetničku radnju i želite da isporučite robu do željene adrese potreban vam je ovaj vid usluga. Agencije za prevoz robe kontrolišu, koordinišu i organizuju transport robe. Agencije za prevoz robe uvek povlašćeni status daju stalnim klijentima. Garantujemo vrhunsku uslugu. To podrazumeva da ukoliko se desi nenamerno oštećenje robe našom greškom prilikom transporta isplatićemo odštetu. Među klijentima najviše je porodičnih firmi koje imaju proizvodnju ili maloprodajni objekti. Njima je potrebna sigurna distribucija robe. Iz tog razloga češće angažuju agencije za prevoz robe nego kurirske službe.
Agencije za prevoz robe mogu da vam pomognu i oko papirologije koja je potrebna. Uštedećete i na novcu jer usluge koje pružaju su brze i veoma isplative. U okviru svog poslovanja ne organizuju samo transport robe, već i utovar, pretovar i istovar. Naša agencija je pouzdana i izbor smo mnogih firmi koje zahtevaju garantovano kvalitetnu uslugu.
Bez obzira da li nas angažujete za selidbu ili transport robe, budite uvereni u maksimalnu profesionalnost. Budite uvereni da kod nas nema skrivenih troškova i da ćemo ispoštovati dogovoreno. Cena usluge se formira u zavisnosti od više faktora. Pre svega od pređene kilometraže, vrste i količine robe koja se prevozi i vremena zadržavanja.

Tražite najpouzdaniju agenciju za prevoz vaše robe?

Ako tražite najpouzdaniju agenciju za prevoz vaše robe na pravom ste mestu. Naša agencija Alisa selidbe ima sve vrste transportnih vozila. Odnosno, prevoz robe možemo obaviti pikapom, kombijem ili kamionom. Nama prepustite sve brige oko transporta i načina organizovanja prevoza robe. Dugi niz godina smo prisutni na tržištu Beograda, ali i šire. Cilj je uvek zadovoljni klijent koji će nas preporučiti. Naš tim čine odgovorni i profesionalni ljudi, za vas smo dostupni non stop. Sve je više potrebe za ovom vrstom usluga, prevoz robe. U prevoz robe spada prevoz širokog spektra stvari. To može biti prevoz zanatskih materijala, prevoz hrane i namirnica, mašina, paketa…

 Imali smo u dosadašnjoj praksi veoma različite izazove. Prvo je potrebno spakovati i zaštititi svu robu koja se prevozi. Ako se npr prevozi garderoba, koristimo specijalne kutije koje poseduju šipke za kačenje. Na licu mesta po vašem pozivu radimo prvo procenu. Donosimo odluku kojim prevoznim sredstvom ćemo prevoziti robu, a potom razmatramo način zaštite. Imamo svu potrebnu opremu za pakovanje i zaštitu robe. Kod nas možete naći veliki izbor kutija, streč folije, pucketave folije, selotejp trake itd. Firme koje imaju distribuciju svoje robe širom Srbije često su naši klijenti. Upravo oni su svedoci da smo jedna od najpouzdanijih agencija za prevoz robe.

Agencije za prevoz robe kamionom

Agencije za prevoz robe kamionom uspešno realizuju transport kad je potreban veliki tovarni prostor. Prevoz kamionom je praktično rešenje i kad je u pitanju velika selidba ili prevoz velike količine robe. Kombijem se definitivno lakše manevriše. Ali kad je u pitanju velika količina stvari i veća udaljenost, kamion je logičan izbor. Naročito ako su i pitanju duže relacije, logično je da se ne isplati organizacija više kombi vozila. Još manje se isplati više puta kombijem praviti istu turu zbog transporta. Agencije za prevoz robe kamionom uspešno obavljaju selidbe i prevoz i ka inostranstvu.

 Kamionski prevoz se u velikoj meri koristi i za transport robe iz kontejnera koji su stigli iz inostranstva. Često su u pitanju složene mašine većih gabarita. Ukoliko selite firmu, ili kompletan maloprodajni objekat (butik, prodavnicu mešovite robe) potreban je prevoz kamionom. U agenciji Alisa selidbe na raspolaganju su vam dva kamiona za prevoz robe i to: Kamion nosivosti 3.5t obložen i pripremljen za selidbe, dimenzija tovarnog dela 4.1m x 2.1m x 2.1m. Drugi kamion je nosivosti 5-7t obložen i pripremljen za selidbe, demenzija tovarnog dela 6.2m x 2.4m x 2.5m

Agencije za prevoz robe kombijem

Agencije za prevoz robe kombijem organizuju prevoz na teritoriji Beograda, širom Srbije, ali i inostranstvu. Naša agencija nudi prevoz robe po najpovoljnijim cenama. Potrebno je da nam date tačne informacije o količini robe. Procenićeno da li se može koristiti kombi ili je zbog većih gabarita potreban kamion. Agencije za prevoz robe kombijem formiraju cene na osnovu više kriterijuma. Prvo se definiše udaljenost, da li je potrebna radna snaga ili samo prevoz… Kombi usluge ne koriste samo fizička lica prilikom selidbe. Klijenti su u velikom broju pravna lica. Mnogim firmama je potreban kombi prevoz, ali tek par puta godišnje. Njima je dakle neisplativa kupovina kombi vozila i troškovi održavanja i registracije.

 Zato koriste usluge agencija za prevoz robe kombijem. Stalnim klijentima se nude posebni popusti i pogodnosti. Kombi je najtraženije i najpopularnije vozilo kada su u pitanju selidbe i transport robe. Kombi je manji od kamiona, lakše manevriše i probija se kroz saobraćajne gužve. Osim toga kombi troši manje goriva nego kamion. Samim tim i cena usluge kombi prevoza je niža. Kombi vozila koja se koriste za prevoz robe su tapacirana iznutra. Tako sve stvari koje se prevoze budu maksimalno i adekvatno zaštićene.

Agencija za transport robe Beograd

Agencije za transport robe Beograd pružaju usluge koje su sve traženije među firmama. Sve je više manjih firmi i preduzetničkih radnji koje koriste usluge transporta robe. Veliki je broj preduzetnika koji povremeno imaju potrebe za transportom svoje robe. Zato se odlučuju da umesto kurirskih službi koriste usluge agencija za transport robe. U zavisnosti od količine stvari i robe koja se prevozi, naš tim procenjuje da li je potreban kombi ili kamion. Imamo svu potrebnu opremu vezano za pakovanje i zaštitu robe. Za predmete težine između 1t-40t na raspolaganju je teški viljuškar i paletar. Naravno i druga sva naophodna oprema i alati.

 Veliki je broj zadovoljnih klijenata i uspešno obavljenih prevoza kako u Beogradu tako i širom Srbije. Agencija za prevoz robe Beograd garantuje da će roba tokom transporta biti maksimalno zaštićena. Saobraćaj u Beogradu je nešto što svaki stanovnik Beograda navodi kao najveći problem. Dakle ono što im na dnevnom nivou zadaje probleme i pravi teškoće u organizaciji vremena. Nove saobraćajnice, mostovi, tunel, bolji uslovi za pešake i bicikliste moraju biti u fokusu nadležnih. Na cenu transporta utiču mnogi faktori. Pre svega koja vrsta vozila se koristi, a zatim količina robe, lokacija, težina robe….

Agencija za transport robe Srbija

Agencija za transport robe Srbija obavljaju transport vaše robe na bilo kojoj lokaciji na teritoriji Srbije. Razmena dobara po podacima poslednjih godina je u ekspanziji. Domaća distribucija robe i proizvoda utiče i na ekonomsku stabilnost zemlje. Agencije za prevoz robe pružaju usluge kako pravnim tako i fizičkim licima. Transport robe na nivou jedne zemlje zavisi od podrške i logistike kompanija koje se bave transportom. Agencija Alisa selidbe uspešno i profesionalno obavlja transport robe širom Srbije. Naša agencija je proverena, pouzdana i nudi najpovoljnije cene usluga. Drumski prevoz na teritoriji naše zemlje je efikasan i što se tiče cene najekonomičnije rešenje.
Pozovite nas i realizovaćemo transport do najzabačenijih krajeva Srbije. Koristimo pikap vozila, kombi i kamione kao prevozna sredstva. U našim vozilima vaša roba će biti sigurna i bezbedna. Prevozimo najrazličitiju robu, obavljamo selidbe, imamo usluge montaže i demontaže, prevoz teških tereta. U teške terete svrstavamo robu kao što su TA peći, klaviri, rashladne vitrine, mašine velikih gabarita itd. Naš tim će biti na visini zadatka koja god da je destinacija u Srbiji u pitanju, kao i vrsta tereta. Pozovite nas i uvereni smo da ćemo opravdati Vaše poverenje. Nazovite našu agenciju u bilo koje doba dana ili noći. Za Vas radimo 365 dana u godini, 7 dana nedeljno, 24 časa dnevno.