O nama

Agencija Alisa selidbe

Agencija za selidbe Alisa već dugi niz godina bavi se prevozom robe i organizacijom selidba kako u Beogradu tako i na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu. Iza nas imamo veliki broj malih i velikih selidbi, jednostavnijih i zahtevnih.
Naš tim čine ljudi koji spremno kreću u svaki novi izazov, opremljeni alatom, kartonskim kutijama za pakovanje, kombijem ili kamionom. Za nas ništa ne predstvalja problem i ništa nije nemoguće!

Tokom proteklih godina imali smo prilike da selimo razne ljude i razne stvari. Svaka nova selidba je nova priča za nas i svakoj selidbi dajemo 100% naše pažnje. Naš vozni park opremljen je sa jednim kombijem i dva kamiona. Sva vozila opremljena su po poslednjim evropskim standardima i dodatno su tapacirana radi bezbednosti vaših stvari.

Vama na usluzi smo 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, pozovite 066128128 i proverite zašto smo najbolji!


Zašto da odaberete baš nas?

U moru agencija za selidbe teško je odabrati nekoga kome možete u potpunosti verovati. I mi to razumemo. Iza nas su godine i godine uspešnih selidbi, bez i jedne zamerke klijenta. Baš zato dopustite nam da vam nabrojimo par razloga zašto smo baš mi vaš njabolji izbor:

  • Selili smo sve! Od igle do lokomotive.
  • Imamo TIM profesionalnih radnika.
  • Imamo razumevanja za sve vaše zahteve
  • Imamo više od 10 godina iskustva u selidbama i transportu.
  • Naša prevozna sredstva opremljena su po poslednjim evropskim standardima.
  • Nemamo NIJEDNU nezadovoljnu mušteriju.

Pozovite nas na: 066/ 128-128; 011/ 24-66-726

Naša prevozna sredstva

Kombi prevoz

Sa kombi prevozom organizujemo mini selidbe i prevoz robe i tereta na mesta koja su ograničena za parkiranje i saobraćaj. Kombi je opremljen za selidbe i obuhvata sve evropske standarde. Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta. Kombi prevoz dostupan je već od 2500rsd.

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz odličan je izbor za velike selidbe ili selidbe u inostranstvo. Kamioni su opremljeni po poslednjim standardima. Na raspolaganju su vam dva kamiona nosivosti 3.5t i 5-7t.Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta.
Kamionski prevoz dostupan je već od 3500rsd.

Rekli su o nama