Diplomatske selidbe

Selidbe diplomatskog osoblja

Alisa diplomatske selidbe

Diplomatske selidbe su poseban vid preseljenja koji zahteva posebnu pažnju i stručnost. Kada se radi o preseljenju diplomatskog osoblja ili članova njihovih porodica, sigurnost i pouzdanost su ključni. Agencija Alisa selidbe je vodeća u ovom području, sa višegodišnjim iskustvom u pružanju usluga selidbi diplomatskim klijentima.

Naš tim stručnjaka ima iskustvo u rešavanju svih vrsta izazova koji se pojavljuju prilikom diplomatskih selidbi. Od visokih sigurnosnih standarda do složenih carinsko-pravnih procedura. Nudimo kompletnu uslugu, uključujući pripremu dokumentacije, transport, skladištenje, i drugo. 

Jedna od naših najvećih prednosti je naša globalna mreža partnera, što nam omogućava da pružamo usluge preseljenja u bilo kojoj zemlji sveta. Mi smo takođe u mogućnosti da se prilagodimo specifičnim potrebama svakog klijenta, bilo da se radi o diplomatskom preseljenju iz jedne zemlje u drugu ili unutar iste zemlje.

Agencija Alisa selidbe se ponosi svojom reputacijom za pouzdanost i profesionalnost. Naš tim stručnjaka će se brinuti o svakom detalju vaše diplomatske selidbe, tako da se Vi možete fokusirati na važne poslove. Kontaktirajte nas i pružićemo vam više detalja o našim uslugama diplomatskih selidbi.

Važnost diplomatskih selidbi

Diplomatske selidbe su termin koji se svakako povezuje sa diplomatama i diplomatskim misijama. Poznate su pod nazivom i konzularne selidbe. Na prvi pogled može izgledati kao samo još jedan vid selidbe, ali zapravo nije. Preseljenje diplomata ili čitave diplomatske misije je možda najodgovorniji deo posla u ovoj oblasti. Osim ličnih stvari, diplomate premeštaju i poverljiva dokumenta koja su svakako dobro zaštićena, ali ipak nose dodatnu odgovornost. Štaviše, premeštanje diplomate ili diplomatske misije ima određenu proceduru koja se uvek mora maksimalno ispoštovati.

Alisa diplomatske selidbe

Proces diplomatskog preseljenja

Proces premeštanja diplomate ili diplomatske misije regulisan je Bečkom konvencijom o diplomatskim odnosima iz 1961. godine, a sam proces je prilično komplikovan. Prvi korak je da obavestite Ministarstvo spoljnih poslova zemlje u kojoj ste akreditovani, kao i Ministarstvo spoljnih poslova svoje zemlje, o nameri da se preselite. Nakon toga, potrebno je da pronađete odgovarajući smeštaj za sebe i svoju porodicu, a zatim o novoj adresi obavestite Ministarstvo spoljnih poslova zemlje domaćina.

Nakon što završite sa svim ovim birokratskim procedurama, konačno možete početi da pakujete svoje stvari. Međutim, morate biti oprezni šta možete, a šta ne možete poneti sa sobom. Na primer, nije vam dozvoljeno da unesete oružje ili ponesete opasne predmete u zemlju. Takođe, imajte na umu da neki artikli mogu biti predmet carine. Zbog toga je najbolje da se konsultujete sa nama iz Alisa selidbe, stručnjacima iz ove oblasti pre početka procesa pakovanja.

Konačno, kada stignete na odredište, potrebno je da prođete još jedan niz birokratskih procedura kako biste zvanično registrovali svoj boravak u zemlji. Svi ovi koraci mogu izgledati komplikovano i dugotrajno, ali je važno da ih pažljivo pratite kako biste izbegli probleme tokom boravka u stranoj zemlji.

Alisa selidbe diplomata

Različite vrste diplomatskih selidbi

Diplomatska preseljenja su složen proces regulisan međunarodnim konvencijama. Uključuju mnoge različite stavke koje treba ispuniti. I takodje postoji mnogo stvari o kojima treba voditi računa kako bi sve proteklo u najboljem redu. Stoga, ako planirate da se preselite kao diplomata ili kao deo diplomatske misije, obavezno istražite i konsultujte se sa stručnjacima poput agencije Alisa selidbe kako biste izbegli bilo kakve probleme na tom putu.

Postoje tri različite vrste diplomatskih selidbi: lične, službene i kombinovane.

Prvi tip je lični potez. Ovo se dešava kada diplomata odluči da napusti svoju sadašnju dužnost i vrati se u svoju matičnu zemlju. Sve njegove stvari i lični predmeti biće vraćeni na kućnu adresu.

Drugi tip je službeni potez. Ovo se dešava kada diplomata bude raspoređen na novo radno mesto. Njegove stvari i lični predmeti biće otpremljeni na njihovu novu adresu.

Treći tip je kombinovani potez. Ovo se dešava kada i diplomata i njegova porodica budu raspoređeni na novo radno mesto. Njihove stvari i lični predmeti biće otpremljeni na njihovu novu adresu.

Bez obzira na vrstu diplomatskog preseljenja da je u pitanju, važno je da budete svesni različitih procedura koje treba poštovati. Ove procedure su uspostavljene kako bi se zaštitili i diplomata i dokumenti koje prevoze. 

Ako tražite pouzdanu i profesionalnu agenciju za diplomatsku selidbu, obratite se nama i doživite besprekornu uslugu od početka do kraja. Vaša agencija Alisa selidbe!

Pozovite nas na: 066/ 128-128; 011/ 24-66-726

Kombi i kamionski prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz

Sa kombi prevozom organizujemo mini selidbe i prevoz robe i tereta na mesta koja su ograničena za parkiranje i saobraćaj. Kombi je opremljen za selidbe i obuhvata sve evropske standarde. Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta. Kombi prevoz dostupan je već od 2500rsd.

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz odličan je izbor za velike selidbe ili selidbe u inostranstvo. Kamioni su opremljeni po poslednjim standardima. Na raspolaganju su vam dva kamiona nosivosti 3.5t i 5-7t.Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta.
Kamionski prevoz dostupan je već od 3500rsd.

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz robe i nameštaja

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe i prevoz robe u inostranstvo

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe klavira, pianina, TA peci, kasa, motocikla...

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama