Mini selidbe Beograd

Mini selidbe u Beogradu

Alisa – mini selidbe Beograd

Mini selidbe Beograd, preko agencije Alisa selidbe je proces bez stresa. Planirate li uskoro mini selidbu u Beogradu? Ako planirate, znajte niste sami. Agencija Alisa selidbe je tu da vaša mini selidba Beograd protekne brzo i sigurno.

Preseljenje na novo mesto je uvek stresno iskustvo, a kada se selite u veliki i užurban grad kao što je Beograd, nivoi stresa mogu biti još veći. Ali uz pomoć iskusnih profesionalaca za selidbe kao što je agencija Alisa selidbe, vaša selidba ne mora da bude tako teško iskušenje. 

Sa velikim brojem stanara koji žive u delimično ili potpuno opremljenim stanovima, mini selidbe postaju sve popularnije. Kada su u pitanju mini selidbe Beograd, većina ljudi se bavi samo premeštanjem svojih ličnih stvari i elektronike kao što su računari, televizori i muzički sistemi. Ali važno je zapamtiti da su ovi predmeti vredni i da se njima treba pažljivo rukovati tokom selidbe.

Alisa – Povoljne mini selidbe Beograd

Prednosti profesionalne pomoći oko mini selidbe Beograd

Tu dolazi do izražaja naš tim iz Alisa selidbe. Naši iskusni profesionalci mogu učiniti vašu selidbu lakom i bezbrižnom. Razumemo da pakovanje odeće u kutije nije dovoljno — i elektronici je potrebno posebno rukovanje. Zato koristimo dodatnu podlogu za svu elektroniku i vodimo posebnu pažnju kada je pakujemo u kutije za transport. Ovo osigurava da sve stigne bezbedno i da se ništa ne ošteti tokom transporta.

Nudimo i dodatni spektar usluga kako bismo olakšali ceo proces i zakupcima i stanodavcima. Ovo uključuje obezbeđivanje materijala za pakovanje (kutije, folija sa mehurićima, itd.), montažu/demontažu nameštaja, utovar/istovar u kombi ili kamion, ali najčešće mini selidbe pikapom obavljamo.Pick-up je idealan za male selidbe, kao što sama reč kaže male selidbe što znači da ima malo stvari.  Nudimo rešenja za skladištenje stvari, usluge uklanjanja otpada i još mnogo toga! Sve ovo nas čini idealnim partnerom za sve koji planiraju mini selidbu u Beogradu.

Još jedna sjajna stvar u vezi sa angažovanjem agencije Alisa selidbe je to što razumemo koliko selidba može biti neodoljiva. Posebno kada se prvi put preseljavate u veliki grad kao što je Beograd. Zato se trudimo da osiguramo da se naši klijenti osećaju prijatno tokom celog procesa selidbe pružajući korisne savete o svemu. Od kretanja gradskim ulicama do pronalaženja odličnih mesta za jelo u gradu. Zaista verujemo u to da iskustvo naših kupaca učinimo što je moguće prijatnijim!

Vršimo sve vrste manjih mini selidbi Beograd

Mini selidbe Beograd ne moraju da budu opterećenje ako angažujete profesionalce za selidbu koji znaju šta rade. U agenciji Alisa selidbe, staramo se da se svaki kupac oseća zbrinuto uz naše stručno osoblje i vrhunsku opremu i usluge. Od efikasnog pakovanja odeće do toga da sva elektronika bezbedno stigne na svoje odredište – bez obzira na vrstu mini selidbe za koju vam treba pomoć – Alisa je tu za vas! 

Agencija Alisa Selidbe pruža širok spektar usluga selidbe koje su prilagođene potrebama različitih grupa ljudi. Ukoliko ste samac ili student, naš iskusni tim radnika će se pobrinuti da vašu mini selidbu obave brzo i lako, sa manje stresa i napora u vašem životu. Ako ste razvedeni muškarac ili žena, naše usluge selidbe će vama i vašoj porodici pružiti bezbednost i udobnost tokom vaše selidbe. Aktivnosti prevashodno povezane sa životom udovica sada su efikasno rešene uz naše usluge selidbe koje našim korisnicima pružaju savršenu i nadasve sigurnu uslugu. Selidbe penzionera koji su ostali bez bračnog druga ili osoba iz unutrašnjosti koji su posegli trbuhom za kruhom a još nisu rešili bračni status, mogu da računaju na našu agenciju što se tiče same fizičke i bezbedonosne pripreme selidbe. Bez obzira na vaše potrebe, mi ćemo se potruditi da pružimo uslugu selidbe koja odgovara vašim individualnim potrebama, a po pristupačnoj ceni, pouzdano i profesionalno.

Hitne mini selidbe

Agencija Alisa zna da se životne situacije mogu promeniti u trenutku, zbog čega često radimo i hitne mini selidbe. Znamo da neke situacije mogu zahtevati trenutnu selidbu, na primer, ako dobijete otkaz od stanodavca ili dođe do rasprave sa partnerom koja se ne može rešiti. Takođe, neretko se dešava da vaš prevozni aranžman ne bude garantovan ili bude otkazan u poslednjoj minuti. U tim situacijama možete se osloniti na nas, jer smo spremni da vam pružimo brzu i efikasnu uslugu hitnih mini selidbi, koja će se prilagoditi vašim potrebama. Kontaktirajte nas odmah i omogućite da vam naši iskusni radnici pomognu u rešavanju vaših problema vezanih za selidbu.
Znajte, češto poziv bude i u pola noći ili u vreme praznika. Agencija za mini selidbe Alisa izlazi svima u susret.

Pored svega, nudimo konkurentne cene za naše usluge – tako da nećete morati dugo da tražite!

Dakle, nema puno premišljanja. Izbor za mini selidbe Beograd je agencija Alisa selidbe, i zimi i leti – Očekujemo vaš poziv 🙂

Pozovite nas na: 066/ 128-128; 011/ 24-66-726

Kombi i kamionski prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz

Sa kombi prevozom organizujemo mini selidbe i prevoz robe i tereta na mesta koja su ograničena za parkiranje i saobraćaj. Kombi je opremljen za selidbe i obuhvata sve evropske standarde. Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta. Kombi prevoz dostupan je već od 2500rsd.

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz odličan je izbor za velike selidbe ili selidbe u inostranstvo. Kamioni su opremljeni po poslednjim standardima. Na raspolaganju su vam dva kamiona nosivosti 3.5t i 5-7t.Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta.
Kamionski prevoz dostupan je već od 3500rsd.

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz robe i nameštaja

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe i prevoz robe u inostranstvo

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe klavira, pianina, TA peci, kasa, motocikla...

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama