Odvoz na deponiju

Odvoz nepotrebnih stvari na deponiju

Selidba je dobra prilika da se rešite stvari koje vam nisu potrebne. Vremenom svima nam se sakupe stvari koje uopšte ne koristimo. Mi vam nudimo uslugu odvoza nepotrebnih stvari na deponije. Ne morate više da brinete šta ćete raditi sa stvarima koje vam nisu potrebne – samo pozovite Alisa selidbe i vaš problem je rešen.

Nije se baš lako osloboditi veće količine starog nameštaja i ostalog otpada, i to je upravo jedan od glavnih razloga zašto ga uopšte čuvamo. U zavisnosti od toga gde živite, na kom ste spratu, kakve su komunalne usluge u vašem kraju i da li imate pomoć, može doći do raznih komplikacija. Naš stručni tim radnika već duže od 10 godina bavi se selidbama i do sada su se susreli sa raznim preprekema, pogotovo kada je u pitanju rasčišćavanje prostora i odnošenje starog nameštaja na deponiju.

Besplatan od bele tehnike

Odvoz nepotrebnih stvari 66/128-128

Besplatan odvoz bele tehnike

Svim našim sugrađanima nudimo usluge:

  • odvoz nepotrebnih stvari na deponiju
  • odvoz starog nameštaja na deponiju
  • odvoz starih i dotrajalih uređaja, bele tehnike

Odvoz otpada na deponiju

Odvoz otpada na deponiju obično se odnosi na proces uklanjanja otpada sa stambenih ili komercijalnih lokacija i njegovo odlaganje na specijalizovanoj deponiji. Međutim, važno je napomenuti da deponije nisu najpoželjniji način zbrinjavanja otpada zbog njihovog negativnog uticaja na životnu sredinu. Evo nekoliko stvari koje treba imati na umu u vezi sa odvozom na deponiju:

Recikliranje i smanjenje otpada: Pre nego što razmotrite odvoz na deponiju, trebali biste razmotriti mogućnosti recikliranja i smanjenja otpada. Mnogi materijali mogu biti reciklirani ili ponovno upotrebljeni, umesto da završe na deponiji. Razmislite o razdvajanju otpada i odvoženju reciklažnih materijala na odgovarajuća mesta za reciklažu.

Kompostiranje: Ako imate organski otpad kao što su ostaci hrane ili baštenski otpad, razmotrite mogućnost kompostiranja umesto odvoza na deponiju. Kompostiranje je proces pretvaranja organskog otpada u plodno zemljište bogato hranjivim materijama.

Alternativne metode zbrinjavanja otpada: Pored deponija, postoje i alternative za zbrinjavanje otpada, kao što su postrojenja za sagorevanje otpada i postrojenja za preradu otpada. Ove metode mogu biti ekološki prihvatljivije od tradicionalnih deponija.

Svest o zaštiti životne sredine: Važno je biti svestan negativnih posledica deponija na životnu sredinu, uključujući zagađenje zemljišta, vode i vazduha. Podržavajte programe za održivo upravljanje otpadom i informišite se o alternativnim metodama zbrinjavanja otpada koje su dostupne u vašem regionu.

U zavisnosti od vaše lokacije i lokalnih propisa, možda ćete morati da se obratite lokalnim vlastima ili preduzećima za upravljanje otpadom kako biste saznali o pravilima i procedurama za odvoz otpada. Uvek je najbolje pridržavati se propisa i smernica za pravilno odlaganje otpada kako biste smanjili negativan uticaj na životnu sredinu.

Svakako se uvek možete obratiti nama za odvoz otpada na deponiju!

Pozovite nas na:
066/ 128-128; 011/ 24-66-726

Odvoz nepotrebnih stvari na deponiju

Odvoz nepotrebnih stvari 66/128-128

Odvoz nepotrebnih stvari na deponiju

Kombi i kamionski prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz

Sa kombi prevozom organizujemo mini selidbe i prevoz robe i tereta na mesta koja su ograničena za parkiranje i saobraćaj. Kombi je opremljen za selidbe i obuhvata sve evropske standarde. Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta. Kombi prevoz dostupan je već od 2500rsd.

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz odličan je izbor za velike selidbe ili selidbe u inostranstvo. Kamioni su opremljeni po poslednjim standardima. Na raspolaganju su vam dva kamiona nosivosti 3.5t i 5-7t.Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta.
Kamionski prevoz dostupan je već od 3500rsd.

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama