Kamionski prevoz Beograd

Transport velikih i kabastih stvari ili većih količina robe

Kamionski prevoz Beograd pruža efikasno i pouzdano transportno rešenje za selidbe ili prevoz većih količina robe. Bez obzira da li se radi o komercijalnoj selidbi, prevozu nameštaja ili distribuciji robe, kamionski prevoz je često najbolja opcija za brzo i sigurno premeštanje.

Odlučili ste da se preselite, ali mislite da kombi prevoz ne bi bio dovoljan? Kombi prevoz je odličan izbor po gradu, kada je potrebno prići malim ulazima ili se provući kroz uske ulice. Međutim, kada je u pitanju velika selidba, selidba porodične kuće ili prevoz većih i težih stvari kamionski prevoz je ono što vam treba.

Kamioni pružaju mnogo veći teretni prostor u poređenju s kombijima, što ih čini savršenim izborom kada želite obaviti selidbu u jednom potezu. Važno je unapred isplanirati kamionski prevoz. Imajte na umu da postoje razna ograničenja za kamione u saobraćaju, uključujući vremenska ograničenja za kretanje u gradskim područjima. Kontaktirajte nas nekoliko dana unapred kako bismo pravovremeno isplanirali vašu selidbu i razmotrili najbolju rutu za prevoz.

Na raspolaganju su vam dva kamiona za selidbe i prevoz robe i to:

  • Kamion nosivosti 3.5t obložen i pripremljen za selidbe, dimenzija tovarnog dela 4.1m x 2.1m x 2.1m.
    Cena za prevoz unutar grada iznosi 6,000 RSD, dok je cena za vožnju van grada 60 RSD po kilometru.
  • Kamion nosivosti 5-7t obložen i pripremljen za selidbe, demenzija tovarnog dela 6.2m x 2.4m x 2.5m
    Cena za prevoz unutar grada iznosi 10,000 RSD, dok je cena za vožnju van grada 90 RSD po kilometru.
 
Nudimo vam pouzdan i profesionalan kamionski prevoz koji će vam omogućiti sigurno i efikasno premeštanje vaših vrednih stvari ili većih količina robe. Naš tim će se pobrinuti da vaša selidba protekne glatko i bez stresa.
 
Kontaktirajte nas danas kako bismo dogovorili detalje vaše međunarodne selidbe i pružili vam tačnu procenu troškova prema vašim specifičnim potrebama. Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije, i radujemo se što ćemo vam pomoći u vašoj selidbi.“

Pozovite nas na:
066/ 128-128; 011/ 24-66-726

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama