Radnici za istovar robe

Radnici za istovar robe

Da li vam se čini da se uporno saplićete o male prepreke u svakodnevnom životu?
Vi rešavajte krupne stvari a one u vidu fizičke radne snage možemo mi da vam rešimo.

Preuređenje životnog prostora

Promenili biste nešto u svom životnom prostoru.
Promena uvek dobro dođe. Nekada je potrebno samo napraviti drugačiji raspored kako bi se prostor osvežio, učinio funkcionalnijim a vi da se osećate kao da ste u novom domu.
Preuređenje može biti i način da se napravi više prostora za novog člana porodice ili da se stanovanje prilagodi potrebama dece koja odrastaju.. Čini se da nema ništa lakše od toga.
Imate svežu ideju, nije vam potrebno mnogo novca a ni vremena pa hajdemo na posao. Najčešće ćete odustati i pre nego što ste počeli. Ormari su preteški, trosedi još teži a vi nemate fizičke radnike za selidbe.
Ili znate onu radost kad stigne proleće i moleri konačno uđu u vaš dom.
Nakon završenog posla sve će biti besprekorno čisto. Sve osim onog zida iza regala koji nije imao ko da pomeri.
A tamo, u grudvama prašine i paučine, još uvek čuče klikeri, sličice fudbalera i davno zapala barbika.
Opet ste se na putu do savršenog doma sapleli o krupnu sitnicu – fizičku radnu snagu.

Unošenje novog nameštaja i bele tehnike od ulaza do stana

U prilog tvrdnji da vam odsustvo fizickih radnika može pokvariti svaku radost jeste onaj osećaj kad jedva čekate novi komad nameštaja ili bele tehnike koji ste upravo kupili.

Mnogi trgovci poput Ikee, Tahirović nameštaja, Forma ideale, Numanović nameštaj, Emezzeta, robu isporučuju samo do ulaza. Od ulaza do vašeg sprata opet vam je potreban neko jak i spretan.
Čak i sa liftom, ukoliko nemate pomoć sa strane ovo će biti nemoguća misija. Dešava se da je i rok isporuke duži nego što biste želeli da čekate. Najam vozila za prevoz kupljene robe plus radnici za istovar tačno na onom mestu u vašem domu gde vam je potrebno je za vas najelegantnije rešenje.

Iznošenje šuta i istovar građevinskog materijala prilikom renoviranja stana

Sa istim problemom ćete se sresti prilikom renoviranja kupatila ili nekog drugog dela stana. Izbijanje zidova, zamena pločica, podova. Tu bude mnogo šuta koji je potrebno odvesti na otpad. Ovaj deo posla ne ulazi u cenu keramičarskih i vodoinstalatersakih radova. Majstori bi trebalo da ubace sut u dzakove, a fizicki radnici da spuste do kombija ili kiper kamiona i odvezu na deponiju. Da li to možete sami? Možete ako ste bilder, imate vremena na pretek i imate odgovarajuće vozilo za odvoz otpada.
Kad porucite sanitarije, keramiku za kupatilo, firme koje prodaju robu dovezu samo do zgrade. Problem resavate ako angazujete fizicke radnike za iznosenje keramickih plocica i sanitarija iz kamiona do stana.
Obicno uz keramiku bude i prateca oprema lepak za plocice, sanitarije, lavabo, wc solja, tus kabine za koje su takodje potrebni jaki i spretni fizicki radnici za istovar robe
Mnoge firme koje prodaju keramiku, i sa kojima saradjujemo su enmon, keramika jovanovic, lemit, noks, bgakeramika, eurodom,gea, svet keramike, diplon, akva butik, amb keramika, mirandre , enmongroup, alvos ,grandkeramika, arteceramika, zorka, ideal, decorativa, medini,bgsanitarija, kanjiza, bardak,akvadom, ceramika, mimaks, diskontkeramike,domingo…

Gipsarski radovi su postali nezaobilazni deo svakog renoviranja ili novogradnje.
Kada na vašu lokaciju stigne kamion gipsanih ploča bolje unajmite fizikalce za istovar nego da vam majstori gube vreme čitav dan. Gledano finansijski, majstorska dnevnica je veća od fizikalaca a radovi brže odmiču.

Istovar šlepera

Mnoge firme koje se bave uvozom imaju samo jednog ili nekoliko zaposlenih. Ne gubite vreme na traženje radnika za istovar honorarno, preko omladinskih zadruga i slično. Pre svega izgubićete mnogo vremena.
Zatim, ne znate da li ćete dobiti kvalitetne i ozbiljne radnike.

Pre samog prispeća šlepera imate mogućnost da ugovorite odgovarajući broj iskusnih radnika koji će doći u zakazano vreme.

Usluga istovara šlepera naplaćuje se od 15000-25000 dinara u zavisnosti od zapremine kamiona i vrste pakovanja robe.
Cena utovara robe u sleper krece se od 20000-35000rsd.

O problemu fizičke radne snage obično ne razmišljamo dok se sa njim ne sretnemo i dok ne osujeti neki naš, na oko, lako izvodljiv plan. Lako ćete naći izvođača krupnih radova ali običnu fizičku pomoć teško.
Mi u Alisa selidbama se trudimo da uvek budemo korak ispred svih vaših potreba. Zato smo, na radost i mnoge pohvale zadovoljnih korisnika, uvrstili u svoju ponudu i mogućnost angažovanja fizičkih radnika za sve vaše potrebe.

Više prednosti na jednom mestu

U svim prilikama gde vam je potrebna fizička pomoć obratite se nama.
Mi vam nudimo mnoge prednosti:
• Pored radne snage dobijate i kamionski ili kombi prevoz za sve vaše potrebe.
• Dostupni su vam vešti majstori za montažu i demontažu nameštaja.
• Preuzimanje, odvoz na deponiju ili otkup komada nameštaja koji vam više nisu potrebni.
• Prevoz nameštaja, pokućstva, pakovanje, raspakivanje, skladištenje nameštaja tokom renoviranja stambenog prostora.
• Besplatna procena troškova selidbe.

Ukoliko smo zaboravili da pomenemo neku od situacija, koju vam odsustvo fizikalaca može učiniti bezilzaznom, sigurni smo da smo vam bar dali ideju ko uvek može da vam reši problem.

Alisa selidbe je čarobnica vašeg lepšeg porodičnog života.
Jedan poziv na broj 066/128-128 učiniće vaš život lakšim i lepšim.

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama