Otkup nameštaja i bele tehnike


Nova usluga koju nudimo našim klijentima je otkup nameštaja i bele tehnike. Ukoliko želite da prodate neki komad nameštaja ili bele tehnike pozovite nas na 066/159-159 i dolazimo na vašu adresu gde vršimo procenu. Plaćanje se vrši na licu mesta i možete biti sigurni da ćete od nas dobiti najbolju ponudu. Prevoz nameštaja i bele tehnike prepustite nama. Kod vas dolazimo kombi ili kamionskim prevozom, u zavisnosti količine nameštaja koje nudite na prodaju. Nakon dogovora i isplate, nameštaj i bela tehnika više nisu vaša briga.

Otkup nameštaja

Otkupljujemo noviji i stilski nameštaj, bez većih oštećenja. Otkupljujemo kauče, bračne krevete, komode, ormare, ugaone garniture, stolove, stolice, … i bilo koji komad nameštaja koji želite da prodate. Pozovite nas na 066/159-159 i doćićemo da uradimo procenu nameštaja. Otkupljujemo noviji nameštaj modernog dizajna koji nema veća oštećenja i znakove korišćenja.
Vršimo i otkup stilskog, starinskog nameštaja koji nema veća oštećenja. Stilski nameštaj ima veliku vrednost ukoliko je lepo očuvan a mi vam možemo pružiti najbolju ponudu za otkup.

Otkup bele tehnike

Otkupljujemo isključivo ispravnu belu tehniku novije proizvodnje. Vršimo otkup šporeta, mašina sa pranje veša, mašina za pranje sudova, frižidere, … i ostale bele tehnike koju želite da prodate. Dolazimo na vašu adresu i na licu mesta dajemo procenu. Ukoliko komad bele tehnike podlaže garanciji spremni smo da vam pružimo ponudu koja se ne odbija!


*** Otkupljujemo nameštaj i belu tehniku do 5 godina starosti. Izuzetak pravimo kad je u pitanju stilski nameštaj.

*** Pošaljite nam fotografije nameštaja i bele tehnike koju želite da nam ponudite sa predlogom cene putem vibera na broj:

066 / 159 - 159 viber / poziv

i očekujte odgovor u najkraćem mogućem roku.


Otkup namestaja - image source freepik.com

Selidbe klavira i kombi prevoz


Selidba klavira

Selidbe i prevoz klavira

Klavir je muzički instrument koji zbog svoje težine spada u selidbe specijalnih tereta. Prevoz klavira je kompleksan posao koji uglavnom zahteva do tri radnika. Tokom selidbe klavira pored radne snage koristimo i specijlni alat, platforme, kolica... Iza nas je dugogodišnje iskustvo u prevozu i selidbi klavira. Možemo da se pohvalimo da smo do sada sve klavire dostavili na vreme i bez oštećenja.

Kamionski prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz

Sa kombi prevozom organizujemo mini selidbe i prevoz robe i tereta na mesta koja su ograničena za parkiranje i saobraćaj. Kombi je opremljen za selidbe i obuhvata sve evropske standarde. Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta. Kombi prevoz dostupan je već od 2000rsd.

Selidbe Beograd

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve velicine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeca. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 casa dnevno!

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz robe i nameštaja

Kada su u pitanju selidbe vecih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.


Selidbe inostranstvo

Selidbe i prevoz robe u inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz strucnu pomoc Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najvecu pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato scemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuce? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupacemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Selidbe klavira, pianina, TA peci, kasa, motocikla...

Želite da preselite klavir, TA pec ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama

Usluga je fenomenalna. Momci su vrlo korektni i efikasno obavljaju svoj posao ! Prezadovoljna ! Alisa, samo napred!

Dragana Marjanović, Domaćica

Sve na vreme i po dogovoru ! Momci su super pažljivi i posvećeni...Izuzetno sam zadovoljan i cenom i transportom.

Marko Jovanović, Menadžer Razvoja

Kontaktirajte nas

Za sve Facebook prijatelje obezbedili smo 20% popusta!


Facebook Twitter Google LinkedIn