Selidbe

Selidbe u Srbiji

Selidbe u Srbiji jedna su od naših glavnih delatnosti koju uspešno obavljamo već dugi niz godina. Međugradske selidbe u Srbiji sve su popularnije zadnjih par godina. Većina mladih seli se još tokom studentskih dana u cilju pronalaska što boljeg obrazovanja. Česta je pojava i selidbe u veće gradove zbog posla i napredovanja u karijeri, a nije ni retkost da se porodice iz gradove sele u mirnije krajeve.

Poslednjih godina posebno su popularne selidbe u Beograd, selidbe u Novi Sad, ali i selidbe u ruralne predele. Beograd i Novi Sad su gradovi koji se najviše šire i grade poslednjih godina te nije za čuđenje da se baš u njih ljudi naseljavaju.

Selidbe u Srbiji obavljamo kombi prevozom i kamionskim prevozom. U zavisnosti od obima selidbe, nakon besplatne procene, zajedno sa vama odlučujemo o najboljem prevozu za vašu selidbu. Nakon toga naši radnici dolaze na vašu adresu i pakuju i demontiraju nameštaj. Ukoliko su vam potrebne kutije za selidbu, mi smo tu da vam ih iznajmimo ili prodamo. Nakon pakovanja i utovara teret se prevozi do vašeg novog mesta za život, i sve se postavlja tamo gde vi kažete. Naši radnici odlaze tek kada vi kažete da je sve uredu.
Selidbe u Srbiji obavljamo dosta dugo i možete imati potpuno poverenje u nas.


Selidbe Beograd

Selidbe Beograd naša su najtraženija usluga. Po našim preračunima najviše selidbi radi se baš u Beogradu, iz Beograda i za Beograd. Što uopše nije čudno uzevši u obzir da je Beograd grad velikih mogućnosti. Selidbe u Beogradu nikad nisu jednostavne, bez obzira o kolikoj selidbi se radi. Svaku selidbu potrebno je dobro isplanirati.
Naveli smo vam već nekoliko stvari o kojima treba voditi računa tokom selidbe u Beogradu. Pored toga, razmislite i o prevozu za selidbe. Pri izboru prevoza za selidbe Beograd, imajte u vidu količinu stvari koje selite, vreme selidbe, mesto gde se selite i naravno finansije. Odaberite između kombi prevoza i kamionskog prevoza.

Za usluge selidbe Beograd, najpopularniji izbor prevoza je upravo kombi prevoz. Kombi prevoz odličan je izbor za selidbe u Beogradu zbog svoje kompaktnosti. Kombi prevoz lako prolazi kroz sve ulice i prilazi svim ulazima bez većih problema. Kombi prevoz popularan je i zbog svoje niske cene, te vam je omogućeno da preselite sve svoje stvari za samo 2000din.

Selidbe u Beogradu nikad nisu bile lakše i povoljnije!

Selidbe u Beogradu obavljamo po svim naseljima i opštinama. Vršimo usluge selidbe i prevoza u Barajevu, Voždovcu, Vračaru. Grockoj, Zvezdari, u Zemunu, Lazarevcu, Mladenovcu, Novom Beogradu, Obrenovcu, Paliluli, Rakovici, Savskom vecu, u Sopotu, Starom gradu, Surčinu, Čukarici.


Pozovite nas na: 066/ 128-128; 011/ 24-66-726

Selidbe Beograd - Kombi i kamionski prevoz namestaja Selidbe Beograd - Kombi i kamionski prevoz namestaja

Kombi i kamionski prevoz robe i nameštaja


Kombi prevoz nameštaja Beograd

Kombi prevoz

Sa kombi prevozom organizujemo mini selidbe i prevoz robe i tereta na mesta koja su ograničena za parkiranje i saobraćaj. Kombi je opremljen za selidbe i obuhvata sve evropske standarde. Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta. Kombi prevoz dostupan je već od 2000rsd.

Kamionski prevoz robe i nameštaja

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz odličan je izbor za velike selidbe ili selidbe u inostranstvo. Kamioni su opremljeni po poslednjim standardima. Na raspolaganju su vam dva kamiona nosivosti 3.5t i 5-7t.Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta.
Kombi prevoz dostupan je već od 3500rsd.

Selidbe Beograd

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz robe i nameštaja

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.


Selidbe inostranstvo

Selidbe i prevoz robe u inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Selidbe klavira, pianina, TA peci, kasa, motocikla...

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama

Usluga je fenomenalna. Momci su vrlo korektni i efikasno obavljaju svoj posao ! Prezadovoljna ! Alisa, samo napred!

Dragana Marjanović, Domaćica

Sve na vreme i po dogovoru ! Momci su super pažljivi i posvećeni...Izuzetno sam zadovoljan i cenom i transportom.

Marko Jovanović, Menadžer Razvoja

Kontaktirajte nas

Za sve Facebook prijatelje obezbedili smo 20% popusta!


Facebook Twitter Google LinkedIn