Kombi prevoz

Brz i pouzdan prevoz robe i putnika

Kombi prevoz robe i selidbe kombijem u Beogradu su veoma popularna usluga koju obavljamo skoro svakodnevno. Nudimo Vam kombi prevoz izuzetnog kvaliteta. Naša kombi vozila su veoma udobna i maksimalno bezbedna, a naši vozači krajnje profesionalni. Oslonite se na Alisa Selidbe!


Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz koristi se u razne svrhe a najčešće za prevoz robe, stvari i nameštaja. Kombi prevoz je veoma popularan izbor za sve vrste prevoza. Tako smo kombijem prevozili baš sve, od nameštaja i bele tehnike do umetničkih dela, teških mašina, klavira, … Kombi prevoz robe najtraženija je usluga u Beogradu, a mi prevozimo sve što treba. Naše usluge često koriste firme i mala preduzeća za prevoz razne robe. Selidbe kombi prevozom takođe su veoma popularne pogotovo za selidbe manjeg obima.


Kombi prevoz putnika

Nudimo Vam kombi prevoz putnika u zemlji i inostranstvu! Organizovan prevoz putnika kombi prevozom po izuzetno povoljnim cenama! Naša kombi vozila za prevoz putnika su izuzetno udobna i u njima se savršeno bezbedni. Kombi prevoz obavljamo na medjugradskim i medjunarodnim relacijama. Takođe Vam nudimo usluge kombi prevoza do aerodroma, kao i privatne organizovane ture kombi prevozom.


Kombi prevoz lekova i temperaturno osetljivih predmeta

Kombi prevoz lekova i temperaturno osetljivih predmeta je relativno nova usluga koju pružamo našim klijentima. Kombi prevoz opremljen konkretno za usluge prevoza temepraturno osetljivih premeta omogućava kontrolisanje temperature u tovarnom delu kombija. Prevoz lekova i medicinske opreme vrši se posebnim obeleženim kombi vozilima koja se koriste samo za tu svrhu.


Kombi selidbe dostupne već od 3000rsd po gradu / 40rsd/km van grada!
Pozovite nas na: 066/ 128-128; 011/ 24-66-726

Kombi prevoz nameštaja Beograd Kombi prevoz nameštaja Beograd

Selidbe Beograd

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz robe i nameštaja

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.


Selidbe inostranstvo

Selidbe i prevoz robe u inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Selidbe klavira, pianina, TA peci, kasa, motocikla...

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama

Usluga je fenomenalna. Momci su vrlo korektni i efikasno obavljaju svoj posao ! Prezadovoljna ! Alisa, samo napred!

Dragana Marjanović, Domaćica

Sve na vreme i po dogovoru ! Momci su super pažljivi i posvećeni...Izuzetno sam zadovoljan i cenom i transportom.

Marko Jovanović, Menadžer Razvoja
Pozovite