Selidbe Norveška

Selidbe Norveška

Selidbe Norveška, nije tako teško kao što se misli. U stvari prilično je lako preseliti se u Norvešku sa agencijom od poverenja, baš kakva je agencija Alisa selidbe.

Pitate se kako da organizujete međunarodnu selidbu za Norvešku? Mi smo odgovor. Agencija Alisa selidbe. Agencija koja je lider za selidbe u Srbiji.

Još ako imate valjan razlog da se preselite u Norvešku, kao što je bolji posao ili škola koju treba pohađati. Onda vi nemate nikakvih problema 🙂

Brzo ćete otkriti zašto je selidba Norveška veoma popularna.

Neke od prednosti osnivanja u Norveškoj su prelep pejzaž, dobri izgledi za posao, tolerantna i prihvatajuća država, neverovatne beneficije za materinstvo i očinstvo, i besplatna zdravstvena zaštita i obrazovanje — čak i na univerzitetskom nivou za međunarodne studente! Šta još treba da vas ubedi da je preseljenje u Norvešku odlična ideja?

Navešćemo neke od podataka vezanih za Norvešku. Norveška ima oko 5 miliona stanovnika. Glavni grad je Oslo, koji ima preko 550 000 stanovnika.

Potom po broju stanovnika slede Bergen, Trondhejm i Stavanger koji imaju preko 100 hiljada stanovnika.

Norveška je jedna od najređe naseljenih država na svetu. Norveška je po utisku mnogih najživopisnija zemlja Skandinavije. Norveška je zemlja: fjordova, planinskih vrhova prekrivenih snegom, kristalnih glečerskih jezera, nepreglednih drevnih šuma oduzima dah svakom putniku namerniku.

Zvanična valuta je Norveška kruna, i Norveška je članica NATO saveza.

Selidbe za Norvešku

Iako postoji mnogo prednosti za život u Norveškoj, postoji nekoliko stvari koje iseljenici treba da znaju pre nego što se presele. Na primer, budite spremni da položite depozit u iznosu do šest meseci zakupnine. Troškovi života u Norveškoj su visoki.

Za selidbe za Norvešku, bićemo vam od velike pomoći. Jer mi smo pouzdana kompanija za selidbe. Kontaktirajte nas jer činimo tim profesionalaca, koji će bezbedno premestiti vaše stvari od vrata do vrata.

Kada se selite u Norvešku, trebalo bi da budete sigurni da ste upoznati sa lokalnim carinskim dozvolama. Na primer, u ovoj zemlji zabranjena su pića sa preko 60% alkohola. Obično vam je dozvoljeno da uvozite lične predmete za domaćinstvo, sve dok možete da dokažete da su oni u vašem posedu i da ste živeli u inostranstvu najmanje godinu dana.

Ako se selite u Norvešku sa kućnim ljubimcima, znajte da moraju biti čipovani. Mikročip će morati da bude usklađen sa ISO standardom. Ako dolazite sa svojim ljubimcem izvan EU/EEA, potrebno je da obavestite norvešku okružnu kancelariju najmanje 48 sati unapred. Ako se krećete sa psom ili mačkom iz EU/EEA, biće im potreban pasoš za kućne ljubimce EU.

Iako za Norvešku nisu potrebne vakcinacije, svakako postoji nekoliko koje preporučuju Centri za kontrolu i prevenciju bolesti i Svetska zdravstvena organizacija. To uključuje vakcinaciju protiv hepatitisa A, B i drugih.

Medjunarodne selidbe Norveška

Selidbe Norveška su jedne od najčešćih medjunarodnih selidbi koje obavlja naša firma. One su u velikom porastu u proteklih nekoliko godina.

Naša agencija će za vas obaviti selidbu u Norvešku po zaista povoljnoj ceni. Možemo se pohvaliti iskustvom koje imamo u ovom poslu već duži niz godina. Bilo da idete u Oslo, Trondhajm, Bergen, Dramen, Tensberg ili neki drugi grad, mi ćemo vaš prelazak u Norvešku obaviti na odličan, stručan i siguran način.

Za medjunarodnu selidbu u Norvešku uvek je potrebno napraviti listu stvari koje unosite u zemlju bez obzira na njihovu starost. Za neke stvari se plaća carina ili se zahteva posebna dozvola što posebno važi za radio i tv tehniku, kućne ljubimce, biljke, cigarete, alkoholna pića, opremu za rad i slično. Ovi proceduralni zahtevi je nešto što je nama poznato zato o tome ne brinite. Selidba u Norvešku uz dobro odabranu agenciju kakva je Alisa agencija proći će vrlo lepo i lagano, bez problema i brige.

Kombi prevoz i kamionske selidbe Norveška

Selidbu do Norveške vršimo kombi vozilima ili kamionima po zahtevima i željama naših klijenata.

Posedujemo savremeno opremljene kamione i kombi vozila za efikasan, brz i siguran transport Vaših stvari. Takođe umesto Vas ćemo prikupiti svu dokumentaciju neophodnu za uspešan transport i carinjenje robe.

Selidbe vršimo vozilima koja su redovno servisirana i koja su novije generacije, a naši vozači su profesionalci sa mnogo selidbi iza sebe.

Pružamo kompletnu uslugu selidbi gde Vam obezbeđujemo pouzdan i profesionalan tim radnika sa velikim iskustvom u pakovanju i zaštiti stvari, montaže i demontaže nameštaja.

Ako niste sigurni kako da bezbedno pomerate težak nameštaj gore ili dole po stepenicama. Ili vam treba preuređivanje nameštaja u prostoriji, možemo vam pomoći.

Tu smo i rado ćemo pomoći na bilo koji način. Poznato je da tokom selidbe može doći do ogrebotina, udubljenja ili oštećenja stvari i nameštaja ako tim za selidbu nije pažljiv. Međutim, našoj ekipi profesionalaca se to neće dogoditi. Obezbediće se i zaštiti sav nameštaj odgovarajućim folijama i kutijama tako da će se sprečiti mogućnost oštećenja. Od malih stolova, klavira do prevelikih ormara i stolova, spremni smo da vam pomognemo oko vaših potreba za nameštajem. A kada stignemo u vaš novi dom, olakšaćemo vam postavljanjem nameštaja gde god želite.

Viza i radna dozvola za Norvešku

Ako planirate da dobijete norvešku vizu i radnu dozvolu, moraćete da podnesete zahtev za ono što se zove „boravišna dozvola za rad“. Ovo se odnosi na visokokvalifikovane radnike i samozaposlene ljude koji žele da rade i žive u nordijskoj zemlji. Sa ovom dozvolom radnicima je dozvoljeno da dovedu svoje porodice sa sobom u Norvešku (supružnike, decu i vanbračne osobe).

Proces podnošenja zahteva za norvešku vizu je pojednostavljen i počinje na veb stranici Norveške direkcije za imigraciju. Tamo ćete pronaći specifične informacije o zahtevima koji se mogu primeniti na vašu individualnu situaciju. Jedan od uslova za vize za radnike je nivo prihoda sličan normi u Norveškoj. To znači da vam se mora isplatiti takozvana kolektivna plata. To je minimalni iznos za koji bi norveški radnik bio plaćen na istoj poziciji sa istim iskustvom. Kolektivni ugovor o platama osigurava da su svi pravedno plaćeni.

Ako imate posao na kome se ne primenjuje minimalna kolektivna zarada, plata ne može biti niža od one koja je uobičajena za nekoga na vašem mestu u mestu gde radite. Na primer, ako pozicija zahteva master diplomu, morate zaraditi najmanje 428.200 NOK (48.450 USD) godišnje. Ako vaš posao zahteva diplomu, onda morate da zaradite minimalnu godišnju zaradu od 397.100 NOK (44.950 USD).

Cena vize za Norvešku za kvalifikovane radnike i samozaposlene je 5.400 NOK (589 USD). Druge vrste norveških viza uključuju vizu za spajanje porodice, studentske vize i još mnogo toga.

Boravišna dozvola – Državljanima Srbije potrebna je boravišna dozvola da bi radili ili boravili duže od 90 dana. Za državljane drugih zemalja:

Državljanima zemalja EU/EEA nije potrebna boravišna dozvola za boravak ili rad u Norveškoj. Međutim, svi državljani zemalja EU/EEA koji žele da ostanu duže od tri meseca moraju se prijaviti policiji.

Državljanima zemalja koje nisu članice EU/EEA koji žele da rade u Norveškoj ili da ostanu duže od 90 dana potrebna je boravišna dozvola.

Uprava za imigraciju (UDI) obično obrađuje zahteve za boravišnu dozvolu.

Povoljna cena selidbe za Norvešku

Kako smo fokusirani na pružanje čitavog spektra usluga selidbe i pakovanja kuće ili kancelarije sa najvišim nivoom zadovoljstva kupaca, činimo sve što možemo da ispunimo vaša očekivanja. Naš cilj je da vam pružimo konkurentne cene, odličnu uslugu na vreme i prilagođeno iskustvo selidbe bez stresa. Uvereni smo da ćete biti zadovoljni radom sa nama.

Selidbe Norveška radimo marljivo i sigurno kako bi posao obavili po pristupačnoj ceni, tako da naši kupci mogu da uživaju u uštedi. Bez obzira da li planirate da se preselite u Bergen, Oslo, Stavanger, Trondhejm, Dramen ili Tromse i bez obzira na veće ili manje udaljenosti, sigurno nećete naći pristupačniju, bržu i pouzdaniju kompaniju za selidbe u Srbiji kao što je Alisa selidbe. Agencija Alisa nudi pristupačne selidbe bez žrtvovanja kvaliteta rada i dobre korisničke usluge.

Naši zaposleni nastoje da ispune svaki potez prateći glavne principe: zadovoljavanje i prevazilaženje potreba kupaca, demonstriranje profesionalnih veština i ponašanja i staranje da je bezbednost na prvom mestu. Zadovoljstvo nam je u tome da pomognemo vama i vašoj porodici da napravite odličan potez.

Cene selidbe za Norvešku se najpreciznije mogu odrediti kada mi dođemo na vašu adresu i obavimo procenu selidbe. Na taj način bismo vam dali najtačniju cenu selidbe. Svakako cene se kreiraju po predjenom kilometru. Pa shodno tome, što je udaljenost veća i cena selidbe biće veća. Ali okvirno se cene kreću prema sledećoj računici:

Cena prevoza kombijem se kreće 0,5e po kilometru, dok je 0,7e po kilometru za kamion. Za prevoz robe kombijem sa prikolicom cena se kreće 0,75e po kilometru.

Uz kompetne usluge selidbe Norveška koje vam pruža agencija Alisa, na vama je da se opustite i našem timu prepustite sve oko selidbe. Pozovite nas za više informacija ili za zakazivanje procene selidbe.

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama