Međunarodne selidbe

Međunarodne selidbe - selidbe u inostranstvo i iz inostranstva

Međunarodne selidbe tačnije selidbe u inostranstvo i iz inostranstva zahtevaju po pravilu više vremena i bolju organizaciju. Naša agencija za selidbe ima višegodišnje iskustvo u organizovanju međunarodnih selidbi kao i selidbi u Srbiji, a naši zadovoljni klijenti to potvrđuju.
Selidba u inostranstvo može biti privremena i trajna. Često selidbe u inostranstvo vršimo kombi prevozom i to u mnogo čemu olakšava selidbu. Međutim i kamionski prevoz ima svoje prednosti ukoliko se radi o velikoj selidbi kakve su uglavnom trajne selidbe u inostranstvo.
Prilikom selidbe u inostranstvo potrebno je obezbediti i određenu dokumentaciju:

  • Tako je naprimer pored obaveznog pasoša (i vize) potrebno da napišete dokument sa popisom svih selidbenih stvari kao i okvirnu procenu njihove vrednosti.
  • Takođe, neophodno je da vozači imaju važeće dozvole za vožnju u svim zemljama kroz koje možda treba da se prođe.
  • Postoje i regulacije o tome koliko novca možete da unesete i iznesete iz zemlje i o tome se treba informisati.
  • Ukoliko se selite u inostranstvo za vašim kućnim ljubimcem biće potrebno da mu napravite pasoš kao i da izvršite određene veterinarske preglede u zavisnosti od zemlje u koju se selite.
  • Prevoz biljaka i umetničkih dela u inostranstvo takođe je zakonski regulisano i o tome se treba na vreme informisati kako bi se ispunili svi uslovi za selidbu

Prilikom selidbe iz inostranstva u Srbiju treba isto povesti računa o svim gore navedenim stavkama. U nekim slučajevima naprimer nećete morati da platite dažbine za unos stvari i nameštaja dok postoje i situacije kada je potrebno platiti određeni iznos.

Pored navedenih stvari potrebno je na vreme organizovati selidbu, kako se ne bi desilo da dodje do nepredvidjenih situacija prilikom same selidbe. Iako se međunarodne selidbe na prvi pogled čine veoma naporne zapravo su veoma zabavne, verujte nam! Naravno da ima papirologije i čekanja, ali jednom kada sednete u kamion sa punim tovarnim delom i krenete na taj put shvatićete da se sve isplatilo.
Naša agencija za selidbe već dugi niz godina pruža usluge međunarodnih selidbi i uvek smo tu za vas, da vam pomognemo i da vas posavetujemo.


Pozovite nas na: 066/ 128-128; 011/ 24-66-726

Međunarodne selidbe, selidbe u inostranstvo i iz inostranstva po najpovoljnijim cenama

Selidbe Beograd

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz robe i nameštaja

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.


Selidbe inostranstvo

Selidbe i prevoz robe u inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Selidbe klavira, pianina, TA peci, kasa, motocikla...

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama

Usluga je fenomenalna. Momci su vrlo korektni i efikasno obavljaju svoj posao ! Prezadovoljna ! Alisa, samo napred!

Dragana Marjanović, Domaćica

Sve na vreme i po dogovoru ! Momci su super pažljivi i posvećeni...Izuzetno sam zadovoljan i cenom i transportom.

Marko Jovanović, Menadžer Razvoja
Pozovite