Selidbe Češka

Selidbe Češka

Selidba Češka u poslednje vreme je sve češća destinacija naših ljudi. Sa agencijom Alisa se obavljaju brzo i sigurno selidbe iz Srbije za Češku. Ako razmišljate da se preselite u Češku, a ne znate kome da poverite selidbu, na pravom ste mestu. Agencija Alisa lider za medjunarodne selidbe će za vas odraditi selidbu Češka po najpovoljnijim uslovima, i u roku koji vama odgovara.

Preseljenje u drugu zemlju je uzbudljivo iskustvo za većinu ljudi, ali može biti i izazovno ako nemate iskustva oko procesa selidbe. Za selidbe u Češku sa nama nećete imati nikakvih briga. Jer mi pružamo uslugu ključ u ruke koja podrazumeva:

Dolazak ekipe na vašu lokaciju, demontaža nameštaja, pakovanje i zaštita selidbenih stvari

Prevoz do Češke, odnosno do mesta po vašem izboru. Takodje obezbedjujemo sva dokumenta oko carinske procedure, istovar i raspakivanje stvari. Takodje po vašoj želji vršimo montažu stvari u vašem novom domu. Po potrebi i na vaš zahtev vršimo skladištenje u našem magacinskom prostoru.

To znači da ćemo mi sve organizovati. Doći na vašu adresu, spakovati sav nameštaj i belu tehniku, kao i svu drugu imovinu predvidjenu za selidbu u Češku. Pažljivo ćemo izneti i utovariti pakete u kombi vozilo ili kamion pripremljeno za selidbu u Češku.

Selidbe nameštaja za Češku

Ako razmišljate o selidbi nameštaja i uređaja, treba imati na umu nekoliko stvari. Prvo napravite listu svega što će vam trebati da premestite i podelite je na manje terete kojima je lakše upravljati. Drugo, uverite se da je sve što se seli pravilno pripremljeno za selidbe. Na primer, ako prevozite klavir ili neki teži teret moraćete da ga dobro pripremite i da se uverite da je pravilno pričvršćen u kamionu ili kombi vozilu. Konačno, izbegavajte da vučete nameštaj na velike udaljenosti kad god je to moguće – to će pomoći da se nameštaj zaštiti i održava u dobrom stanju godinama koje dolaze. Da biste saznali više o tome kako bezbedno preseliti nameštaj i uređaje, pogledajte neke naše zgodne savete.

Mi bezbedno selimo nameštaj i uređaje

Premeštanje nameštaja i uređaja može biti rizičan posao ako se ne preduzmu odgovarajuće mere predostrožnosti. Imajući to na umu, evo nekoliko saveta čega se mi pridržavamo kako bi sve ostalo bezbedno tokom selidbe:

• Držimo sve predmete dalje od vrata i prozora tokom selidbe da bismo sprečili oštećenje.

• Čvrsto pakujemo kutije sa nameštajem i pažljivo ih redjamo u vozilo za selidbu kako bismo sveli na minimum pomeranje i oštećenje stvari u njima.

• Uvek koristimo odgovarajuću opremu za selidbe – čvrste kutije za teške predmete i kolica za prenos lakših predmeta, kao što su stolice ili stolovi. Naravno, zaštitna pucketava folija je neizbežna oprema kod selidbi.

• Takođe, izbegavamo prevlačenje teških predmeta po podu da se nameštaj ili druga imovina ne bi oštetila. Svu imovinu predvidjenu za selidbu poput knjiga, posudja, pažljivo pakujemo u kutije koje su posebno obeležene.

• Naš je savet – Ne pokušavajte sami da podignete predmete koji su preteški – zatražite pomoć! A mi vam stojimo na raspolaganju oko pakovanja i selidbe za Češku.

Kombi prevoz Češka

Naša agencija nudi kombi selidbe i kamionske selidbe Češka. Izbor je dostupan u zavisnosti od veličine i količine stvari i nameštaja koje treba preseliti. Kombi prevoz Češka je namenjen za manje selidbe, poput porodica, selidbe studenata, selidbe kancelarija, ili selidbe manjih preduzeća. Kombi prevoz je takodje odličan izbor zbog lakšeg pristupa zgradama i zbog svoje kompaktnosti. U skladu sa tim možemo vam ponuditi kombi vozila i kombi sa prikolicom. Znajte, svakako je lakše i brže pronaći parking prostor za kombi vozilo nego za kamion u bilo kojoj manjoj ili većoj ulici.

Ali, ukoliko je potrebno preseliti kabasti nameštaj poput ormara, kreveta, polica onda je za preseljenje najbolja opcija kamionski prevoz.

Kamionske selidbe Češka

Kamionski selidbe Češka je usluga koja uključuje transport robe ili selidbu ka bilo kom mestu u Češkoj i obrnuto. Kamionske selidbe su namenjene za veće selidbe sa većim brojem nameštaja i uredjaja koje treba preseliti. Ali takodje su namenjene i za prevoz specijalnih tereta poput gradjevinskog materijala ili prevoza paletne robe. Često prevoz kamionom ima vremenskih ograničenja, kao i kretanje kroz odredjene delove grada.

Kamionski prevoz Češka možete koristiti i kad je u pitanju prevoz velikih i teških mašina. U našoj agenciji Alisa selidbe na raspolaganju su vam dva kamiona različite nosivosti. Kamion nosivosti 3.5t obložen i pripremljen za selidbe, dimenzija tovarnog dela 4.1m x 2.1m x 2.1m. Drugi kamion je nosivosti 5-7t obložen i pripremljen za selidbe, demenzija tovarnog dela 6.2m x 2.4m x 2.5m.

Takođe, za veće selidbe na raspolaganju imamo i kombi nosivosti 1,5t sa prikolicom koja nosi 1450kg robe.

Obavili smo kombi i kamionske selidbe do mnogih gradova u Češkoj. Neki od njih su: Prag, Brno, Ostrava, Plzen, Liberec.

Napomenućemo da je Prag odličan grad za zaposlene profesionalce jer je tako internacionalan i postoji širok spektar industrija koje možete izabrati. Iako češka ekonomija brzo raste, još uvek ima mnogo poslova dostupnih za govornike engleskog, tako da je ovo odlično mesto za traženje posla ako želite da se preselite u inostranstvo, kao što je Češka. Takođe možete pronaći dosta kratkoročnih ugovora koji će vam pomoći da uštedite nešto novca pre nego što se dugoročno preselite u Češku. U gradovima kao što je Prag takođe postoji mnogo volonterskih prilika koje će vam omogućiti da upoznate nove ljude i da se nastanite u novoj zajednici dok tražite posao. Takođe imajte na umu da ne morate tečno govoriti češki da biste se preselili u Prag jer je engleski ovde zvanični jezik. Ovo će vam olakšati pronalaženje posla ili stana u gradu bez potrebe da učite novi jezik.

Selidbe Češka cena

Kao što već i sami znate agencija Alisa je medju najpoznatijim agencijama za selidbe, kako na teritoriji Srbije, tako i za selidbe inostranstvo, odnosno medjunarodne selidbe. Naše dugogodišnje i dragoceno iskustvo u oblasti selidbe omogućava nam da klijentima ponudimo vrlo konkurentnu cenu. Svakako cena selidbi zavisi od mnogo faktora kao što su: količina selidbenih stvari, njihova veličina, da li će biti kombi selidba ili pak kamionska selidbe. Takodje zavisi i od udaljenosti tj. mesta odredišta u drugoj zemlji. Na cenu utiču i činjenice kao što su spratnost, da li objekat poseduje teretni lift, pristup objektu iz kojeg se iznose stvari, kao i pristup objektu u koji treba uneti stvari. Predlažemo da nas za preciznu procenu selidbe pozovete i onda ćemo iz saznanja o mnogim stvarima vrlo lako sa vama dogovoriti cenu selidbe za Češku.

Sledeći informacije u nastavku možete okvirno saznati cenu koja se kreira po predjenom kilometru. Pa tako selidbe Češka cena transporta kombijem kreće se 0,5e po kilometru. Prevoz robe Češka kamionom se kreće 0,7e po predjenom kilometru. Selidbe Češka Srbija cena kao što smo ranije pominjali zavisi od količine stvari, spratova, kamiona kojim prevozimo, broja fizičkih radnika kao i carinskih troškova.

Kombi selidba iz Praga do Beograda kreće se oko 990e.

Svakako znajte, da ukoliko nas angažujete budite sigurni da će sve što prevozimo bezbedno stići na odredište.

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama