Selidbe Bugarska

Selidbe Bugarska

Selidbe Bugarska sa angažovanim profesionalcima za selidbe poput agencije Alisa će proteći brzo i bezbedno.

Dobrodošli na sajt agencije iz Beograda, jednu od najsigurnijih agencija za međunarodne selidbe. Mi smo jedna od najpoznatijih kompanija za selidbe za Sofiju, Naravno i celu Bugarsku. Vršimo selidbe između Srbije i svih drugih mesta u Bugarskoj. Nema veze ako treba da se preselite u centralni deo Sofije, ili u neko manje mesto u Bugarskoj. Ne brinite, mi smo tu za vas.

Vaša odluka za preseljenje u Bugarsku neka bude potpuno sigurna sa agencijom za selidbe – Alisa. Prevoz pokućstva u Bugarsku ili iz Bugarske je sada lakši, zbog tradicije i iskustva selidbe domaćinstava u Bugarskoj, koje naša kompanija obavlja dugi niz godina.

Nema veze da li naši klijenti žele selidbe u Bugarsku, ili selidbe iz Bugarske u Srbiju, naše cene i kvalitet usluge selidbe koji nudimo zadovoljavaju sve potrebe.

Svaka porodica je drugačija, pa i njihove potrebe za selidbom su različite.

Alisa agencija za selidbu Bugarska će u dogovoru sa vama izgraditi vaš lični plan preseljenja u skladu sa vašim potrebama, rasporedom i budžetom. Ponosimo se kao kompanija za selidbe domaćinstava koja vam nudi personalizovanu selidbu.

Medjunarodne selidbe Bugarska

Pravilan izbor agencije za selidbe je veoma važan za vaš život tokom pripreme i tokom sprovodjenja selidbe.

Kada odlučite da odaberete usluge Alisa selidbe, iskusne agencije u oblasti međunarodnih selidbi, i vodeće kompanije u Beogradu za lokalne selidbe, možete biti sigurni da ste napravili pravi izbor selidbene kompanije. Uvek je važno pronaći iskusne agencije za selidbe, baš onakva kakva je agencija Alisa. Lider za medjunarodne selidbe širom sveta. Svakako medju kojima su i selidbe Bugarska.

Naš najveći prioritet tokom vašeg međunarodnog preseljenja je da obezbedimo nesmetan prelazak u vaš novi dom i vašu novu zemlju. Potkrepljujemo ovo obećanje o međunarodnoj selidbi našim resursima. Kvalitetnim i bezbednim kombi vozilima za selidbu, kao i kamionima za veće selidbe. Naravno, stručnom i uigranom ekipom ljudi za selidbu.

Bilo da se selite iz Beograda u Sofiju, iz Novog Sada u Plovdiv ili iz Niša u Varnu, Alisa selidbe pomoći vam da se opustite. Na kraju krajeva, to je bio naš cilj sa svakim međunarodnim iskustvom selidbe koje smo sproveli. Medjunarodna selidba za Bugarsku sprovedena u roku, bez stresa i bezbedno. Na raspolaganju smo vam za selidbe Bugarska ka mnogim gradovima poput Sofije, Plovdiva, Varne, Bansko, Burgasa, Ruse, Stara Zagora, Trnovo, Vidin. Alisa agencija za selidbe je specijalizovana za medjunarodna selidba Bugarska i selidba firme Bugarska. Iz tog razloga, slobodno nam se obratite za selidbu u Bugarsku. Preselite su u Bugarsku sa agencijom kojoj su mnoge firme i pojedinci ukazale poverenje. Iza nas stoji višegodišnje iskustvo u medjunarodnim selidbama.

Selidbe za Bugarsku

Svaka situacija je drugačija jer će se jedni preseliti u Bugarsku u potrazi za boljim životnim standardom, drugi vodjeni avanturom. Neki pak da studiraju. Ali uprkos razlogu koji vas dovodi u Bugarsku, postoji mnogo sličnosti sa kojima se skoro svi suočavamo kada se selimo. Svima će selidbe u novu zemlju izazvati širok spektar emocija. Od uzbuđenja za novi početak ili izazova za novi posao do novog okruženja, iščekivanja novih iskustava i upoznavanje novih prijatelja.

Kao što već znate za svaku selidbu, tako i za selidbe Bugarska morate imati pasoš i sva potrebna dokumenta Ovo može zvučati kao pomalo očigledan savet, ali vaš pasoš je najvažniji dokument van vaše zemlje i neophodno ga je imati.

Svoju zemlju možete napustiti samo sa važećim pasošem, pa iz tog razloga morate paziti na važnost pasoša. U Bugarskoj ne možete dobiti boravišnu kartu sa rokom trajanja dužim od roka važenja vašeg pasoša.

Izvan vaše zemlje, jedini važeći dokument pred bilo kojim autoritetom biće vaš pasoš.

Svaka nacija ima svoje zakone koji regulišu dobijanje boravišne i radne dozvole. Kada razmišljate o dolasku da živite u Bugarsku, prvo morate proveriti da li ispunjavate zakonske uslove. Na isti način, zgodno je istražiti mogućnosti potvrđivanja vaše kvalifikacije i studija kako biste se uverili da je zaista moguće obavljati svoju profesiju u Bugarskoj.

Ako imate običan turistički pasoš, možete provesti u Bugarskoj do 90 dana u roku od 6 meseci. Jedini zahtevi su važeći pasoš najmanje 3 meseca nakon očekivanog datuma odlaska, prazna stranica pasoša za pečate za ulazak i izlazak i dokaz o zdravstvenom osiguranju. Više detalja je na sajtu američkog Stejt departmenta.

Bugarska nije deo šengenskog prostora, koji deli zajedničku viznu politiku. Međutim, poseta šengenskoj zoni (koja se sastoji od 26 evropskih zemalja) sledi isto pravilo 90/180. Da biste pratili dužinu svog boravka, možete koristiti ovaj kalkulator za vizu koji će vam pomoći da izbegnete bilo kakve probleme na graničnoj kontroli.

Zašto se preseliti u Bugarsku?

Republika Bugarska se nalazi u jugoistočnoj Evropi sa granicama na Crno more na istoku. Takođe deli svoje granice sa nekoliko drugih evropskih država, uključujući Srbiju, Rumuniju, Severnu Makedoniju, Grčku i Tursku. Blizina Bugarske Grčkoj i Turskoj znači da ima umerenu klimu sa vrelim letima, što je čini sve popularnijom destinacijom za turizam. Iako je članica Evropske unije, Bugarska održava sopstvenu valutu bugarski lev, a jedini zvanični jezik u regionu je bugarski.

Bugarsku često nazivaju „najjeftinijom zemljom u Evropi“ zbog pristupačnosti potrošačkih dobara i usluga. Postaje sve popularnija među iseljenicima različitih uzrasta. Pristupačan život u zemlji privlačan je mladim profesionalcima koji se sele radi posla ili digitalnim nomadima koristeći prednosti geo arbitraže. Mnogi se takođe odlučuju da se penzionišu ovde jer im niski troškovi života omogućavaju način života koji ne bi mogli da dobiju uz penziju u svojim matičnim zemljama. Iskustvo koje tražite daće vam ideju o najboljem mestu za život u Bugarskoj.

Ako ste ljubitelj zabave i uzbuđenja koje dolazi sa četiri godišnja doba, uživaćete u raznovrsnoj prirodi Bugarske. Bilo u planinama ili na plaži; postoji mnogo opcija za uživanje u vremenu.

Postoje jeftini letovi do mnogih mesta širom Evrope, Severne Afrike i Bliskog istoka. Let do Francuske, Italije, Egipta, Jordana traje samo nekoliko sati, što Bugarsku čini savršenom polaznom tačkom za još mnogo putovanja. Takođe ne traje dugo ako želite da putujete autobusom, vozom ili automobilom u Tursku, Grčku, Rumuniju, itd.

Hrana ovde može da podseća na kuhinju Grčke ili Turske, jer Bugarska deli mnogo zajedničke istorije sa ovim zemljama. Često je teško pratiti korene određenog jela jer je bilo dosta međukulturalne razmene između balkanskih naroda. Bugarska je poznata po ukusnom voću i povrću, zdravom jogurtu i belom siru, koji većina lokalnog stanovništva obožava.

Prevoz i selidba Bugarska

Agencija za selidbe Alisa ima veliko iskustvo u uslugama selidbe i transport robe Bugraska u veoma poznatim gradovima Bugarske: u Sofiji, Plovdivu, Varni i Burgasu. Kompanija ima veliko iskustvo u uslugama transporta robe, kao i selidbe kuća i kancelarija. Imamo veliku želju da vam pomognemo i učinimo sve što je moguće lakšim. I sve to po konkurentnim cenama. Insistiramo na jasnim uslovima, poštenju i spremni smo da u potpunosti sarađujemo.

Alisa selidbe nudi kompletan paket selidbenih usluga ka Bugarskoj. Kao što je pakovanje stvari, montaža, demontaža i transport nameštaja i imovine. Da bismo predvideli svaki detalj u vezi sa preseljenjem, pružamo uslugu procene vrednosti selidbe u vreme koje vam odgovara. Kontaktirajte nas i dogovorićemo sve detalje!

Svojim aktivnostima u oblasti selidbenih usluga nastojimo da Vam obezbedimo sigurnog i pouzdanog partnera na duže vreme. Nije iznenađujuće da je moto kojim se agencija Alisa rukovodi „Uvek zadovoljni kupci i poštovani rokovi“.

Shodno tome, nakon procene vrednosti selidbe i kada prihvatite našu ponudu za selidbu, mi ćemo dogovoriti i rezervisati datum za vaše preseljenje u Bugarsku. Možemo da spakujemo sve vaše stvari i pripremimo ih pre vašeg stvarnog dana selidbe ili to može da se uradi tog dana ako želite. Svesni smo da postoji mnogo oblasti koje treba organizovati i stvari koje treba uzeti u obzir prilikom preseljenja u novu zemlju. Stoga nam dozvolite da se brinemo u ovoj oblasti umesto vas.

Kada sve bude spakovano i obezbeđeno, naš stručan tim za selidbe će prevesti vaše stvari u Bugarsku. Kao deo naše usluge, ukoliko želite naš tim će sve raspakovati za vas. Naši kombiji za selidbu opremljeni su visokotehnološkom opremom za komunikaciju i satelitsko praćenje, što znači da možemo da lociramo kuće u najudaljenijim delovima zemlje.

Kombi prevoz i kamionska selidba Bugarska

Na raspolaganju su vam kombi vozila i kombi vozila sa prikolicom. Klimatizovana vozila sa iskusnim vozačima koji će vam garantovati sigurnu i bezbednu selidbu. Za selidbe koje uključuju gabaritne stvari i veći broj tehničkih uredjaja, na raspolaganju su vam i kamioni za selidbu Bugarska. Kamion nosivosti 3.5t obložen i pripremljen za selidbe. Takodje i kamion nosivosti 5-7t obložen i pripremljen za selidbe.

U skladu sa količinom selidbenih stvari procenićemo koja opcija selidbe za Bugarsku bi za vas bila najbolja i najpristupačnija. Da li će biti kombi prevoz ili kamionske selidbe Bugarska. Kamionska selidba Bugarska cena će sa agencijom Alisa biti svakako povoljna.

Cena selidba Bugarska

Cena selidbe iz Srbije do Bugarske zavisi od dužine relacije tj. udaljenosti do odredišta. Obično se računa po kilometru. Za približnu cenu selidbe Bugarska sledeće informacije će vam biti od koristi:

Cena prevoza kombijem se kreće 0,5e po kilometru, dok je 0,7e po kilometru za kamion. Za prevoz robe kombijem sa prikolicom cena se kreće 0,75e po kilometru. Cena kombi selidbe Beograd Sofia iznosi 550e, dok kombi prevoz robe Bugarska se kreće 0,50e po kilometru.

Cena se takodje formira na osnovu informacija, da li je potrebna kompletna selidba za Bugarsku ili iz Bugarske za Srbiju. Da li je potreban utovar i istovar? Na cenu utiče i broj radnika, kao i količina nameštaja, težine stvari, spratnost zgrade, mogućnosti prilaza, da li zgrada poseduje teretni lift…

Cena kamionski prevoz Bugarska i kombi prevoz Bugarska ima informativni karakter i podložna je promeni prema dogovoru i prema specifičnosti zahtevanog prevoza. Svakako, za stalne i povremene klijente nudimo posebne pogodnosti bez obzira da li su u pitanju fizička ili pravna lica.

Za dobijanje konkretne ponude prema zahtevima prevoza robe i stvari do Bugarske pozovite nas da se dogovorimo ili nam se obratite putem kontakt forme.

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama