Medjunarodne selidbe – Cene

Medjunarodne selidbe cene - povoljne cene sa Alisom

Doneti odluku o selidbi nimalo nije lako. Možda je to i najkrupniji korak kada se radi o promeni mesta boravka. Razlozi koji dovode do selidbi su razni: promena posla i prelazak u drugi grad, studiranje, kupovina kuće ili stana u drugoj država, a u poslednje vreme mnogi ne žele biti uslovljeni zbog epidemioloških mera pa se sele u zemlje gde su mere blaže. Onaj ko se seli najviše je zabrinut oko prenosa stvari za koje shvate da ih ima previše onda kada krene pakovanje. Međutim, to ne predstavlja nikakav problem. Naša firma se bavi prevozom robe i u inostranstvo, pored selidbe u Srbiji.

Medjunarodne selidbe svakako predstavljaju komplikovaniji posao zbog prateće dokumentacije koja je neophodna za ovakvu vrstu preseljenja. Kako ne bi došlo do neprijatnih iznenađenja na granici plan selidbe se mora izvšiti polako i detaljno. U našoj agenciji ne morate brinuti oko mogućih komplikacija. Zaposleni koji obavljaju selidbe poseduju znanje, iskustvo i tehničke mogućnosti. Za nas je preseljenje ozbiljan posao i obavljamo ga savesno i sa velikom odgovornošću.

Alisa selidbe poseduje vozila poslednje generacije koja ispunjavaju sve uslove za prevoz robe u inostranstvu. Odlična tehnička opremljenost daje nam zeleno svetlo da u bilo kom trenutku krenemo na put.

Medjunarodne selidbe ne podrazumevaju samo prevoz robe iz Srbije u neku inostranu zemlju. Već i prevoz robe iz inostranstva u Srbiju. Za sve one ljude koji su odlučili da život započnu u našoj zemlji. Ili pak za one koji odlučuju da se vrate u svoj zavičaj.

Moguć je prevoz iz Srbije u sve zemlje regiona: Makedonija, Crna Gora, Hrvatska, Bosna i Hercegovina. Kao i sve članice Evropske unije i u skandinavske zemlje. U bazi obavljenih selidbi nalazi se podatak da smo do sada vršili preseljenja iz Srbije u više zemalja regiona i više evropskih gradova: Skopje, Beč, Ljubljana, Bremen, Frankfurkt, Banjaluka, Rim i mnoge druge. Ali znajte nova destinacija ne bi nam predstavlja opterećenje, već zadovoljstvo i izazov.

Šta sve obuhvata medjunarodna organizacija selidbe?

Medjunarodna selidba, zahteva malo obimniju pripremu od selidbe unutar zemlje. Kako bi proteklo sve bez komplikacija potrebno je uraditi sledeće stvari:

• Priprema celokupne dokumentacije koju nalaže carina
• Popis nameštaja, njihovo pakovanje i obeležavanje
• Pakovanje koje obezbeđuje sigurnost pokućanstva
• Utovar nameštaja i demontiranje istih prilikom utovara
• Istovar stvari i montiranje istih prilikom istovara na željenu lokaciju

Pakovanje stvari

Pre same selidbe deo koji je jako važan jeste pakovanje nameštaja. Tom prilikom mora se voditi računa o lomljivim i vrednim stvarima. Iz tog razloga važno je pakovanje započeti desetak dana pre same selidbe kako bi bilo dovoljno prostora za eventualne promene. Dobro upakovane predmete lakše je smestiti u kamion za kompletne selidbe i izvršiti njihov transport od onih koje su samo nabacane. Ukoliko želite da i taj deo obavi profesionalni tim onda se možete osloboditi svake brige da će doći do neke štete prilikom selidbe.

Par saveta za pakovanje

Kada ste došli do ovog, ne tako omiljenog posla, krenite od sitnica. Kartonske kutije za pakovanje su u ovim okolnostima vaši najbolji prijatlji, pa ih nabavite u dovoljnim količinama. Prilikom pakovanja gledajte da popunite svaku prazninu u kutiji, na taj način smanjuje se rizik od oštećenja stvari. Ukoliko je potrebno prazna mesta popunite nekom starom odećom koju više ne koristite. Nemojte zaboraviti da dno svake kutije ojačate lepljivom trakom, jer na težini od preko 40 kg dno kartonske kutije može popustiti.

Jedan od trikova koji praktikuju profesionalci jeste da se teže stvari pakuju u manjim kutijama, dok garderobu, posteljine, jastuke i sl. slobodno spakujte u vreće za smeće.

Za posuđe, escajg, staklo, koristite tkaninu (stare stvari ili peškire) ili papire kako biste svaki tanjir, šolju ili čašu dobro uvili i onda složili u kutiji. Na svakoj kutiji stavite nalepnicu „lomljivo“, jer to će mnogo značiti ljudima koji vrše utovar.

Cene medjunarodnih selidbi

Medjunarodna selidba nije jednostavan posao ni za jednu firmu koja se bavi selidbama, iz tog razloga ne postoji definisani cenovnik. Medjunarodne selidbe cene zavisi od više faktora: država u koju je potrebno izvršiti preseljenje, potrebno vreme za nabavku dokumentacije, količina robe koju je potrebno prevesti, transportnog vozila koje je tom prilikom potrebno koristiti i sl.

Za selidbe unutar države ili Beograda možete pogledati definisani cenovnik usluga selidbi. Međutim, za medjunarodne selidbe cene najbolje je posetiti agenciju ili pozvati na procenu selidbe koja je u našoj agenciji besplatna. Nakon što neko od naših zaposlenih uvidi o kakvoj vrsti stvari se radi, količini, težini i sl. dogovorićete konačnu cenu i to bez ikakve brige da može doći do promene cene ili slično. Dogovor je kod nas stub našeg dugogodišnjeg rada, a dokaz za to su stotine zadovoljnih korisnika, kako uslugama, tako i cenom.

Besplatna procena selidbe je odlična šansa da upoznate deo tima naše agencije i vidite sa kim možete sarađivati. Javite se putem kontakt telefona 066/ 128-128, mi smo dostupni 24/7.

O čemu treba voditi računa kada su cene u pitanju

Nažalost, danas postoje mnoge agencije koje svoj posao obavljaju nesavesno. Na taj način mogu vam ponuditi izuzetno niske cene transporta stvari bez prethodnog viđanja i procene. Ko god da je u pitanju praktikujte da prethodno upoznate odgovornu osobu za transport robe i uživo razgovarate o ceni selidbe.

Kombi i kamionski prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz

Sa kombi prevozom organizujemo mini selidbe i prevoz robe i tereta na mesta koja su ograničena za parkiranje i saobraćaj. Kombi je opremljen za selidbe i obuhvata sve evropske standarde. Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta. Kombi prevoz dostupan je već od 2500rsd.

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz odličan je izbor za velike selidbe ili selidbe u inostranstvo. Kamioni su opremljeni po poslednjim standardima. Na raspolaganju su vam dva kamiona nosivosti 3.5t i 5-7t.Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta.
Kamionski prevoz dostupan je već od 3500rsd.

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama