Selidbe Zemun

Selidbe Zemun

Selite se u Zemun-upoznajte ga

Ukoliko slabo poznajte ovaj deo grada ili dolazite iz unutrašnjosti, nekoliko osnovnih informacija vam pružamo na uvid. Posle ćete već upoznati bolje jednu od najvećih beogradskih opština.
Zemun se sastoji od čak 28 gradskih naselja i jednog seoskog.
Zemun je jedan od najvećih industrijskih centara u Srbiji kao i važano središte drumskog , rečnog i vazdušnog saobraćaja. Zemun je opština veoma bogate istorije koju valja upoznati ali prvo se preselite.

Altina je najmlađe zemunsko naselje. Razvija se u moderan deo Beograda. Kroz Altinu prolaze tri linije GSP. Zanimljivo je da sve ulice nose imena naših i stranih znamenitih ličnosti. Tu su se smestili i Hemingvej, Mija Aleksić ali i Džesi Ovens.
Batajnica je najseverniji deo urbanog Beograda. Po broju stanovnika meri se sa osrednjim gradom u provinciji.
Kalvarija se nalazi iznad ulice Tošin bunar. U starom delu su porodične kuće dok su u novom manje stambene zgrade. Ovom naselju pripada i park Jelovac.
Tu su još i naselja Gardoš i Lido ali i mnoga druga.
Najnovije naselje u Zemunu Dunavski Virovije stambeni kompleks gde se gradi preko 1000 stanova za vojsku i policiju.
Imali smo par selidbi za Dunavske Virove u Zemunu.

Šta vas očekuje tokom selidbe u Zemun

Selidba na bilo koju lokaciju nikad nije laka. Selidba u Zemun zna da bude zahtevna. Opština je velika, veliki je broj naselja. Mnoge ulice su uske. Na primer ulice u prelepom Gardošu gde je zaista lepo živeti. Samo, potreban vam je za selidbu neko ko dobro poznaje tamošnje uske i nepristupačne ulice. Kako Gardoš čini samo srce starog Zemuna mnoge uličice su uske, kaldrmisane i vrlo živopisne.

Recimo Sinđelićeva ulica ili Gardoška. Ovo naselje je dobilo ime po brdu Gardoš, ulice su strme a ima i stepeništa.
Mi u Alisa selidbama dobro poznajemo ovo lepo mesto za život. I što je najvažnije znamo na kojim adresama ne može da se priđe velikim kamionom za selidbe.

Ukoliko nam poklonite poverenje, isplaniraćemo selidbu manjim kamionom ili uz pomoć više kombi vozila za selidbe.

Prisutne su saobraćajne gužve. Vrlo često Beograđani dobijaju vesti o najvećim saobraćajnim gužvama upravo u nekim od zemunskih ulica kao što je Glavna na primer.

Mi u Alisi znamo kako da izbegnemo najzakrčenije ulice u Zemunu a znamo i koje je najbolje vreme za selidbe. Ovo je važno jer vaše vreme i nervi su važni. Kada je stresan posao poput selidbe na redu tada posebno nađite nekoga ko zna da vam sačuva i jedno i drugo.

Šta vam je potrebno za selidbu u Zemun

Potrebna su vam transportna vozila prilagođena vrsti predmeta selidbe ali i njihovoj težini, gabaritu i specijalnim zahtevima.

Kao i prilikom svake selidbe, potrebno vam je mnoooogo transportnih kutija, streč folije, zaštitne folije, selotejp trake. Vi sigurno nemate ideju ni gde to da nabavite a mi to imamo sve na jednom mestu. Imamo i specijalne kutije garderobere za selidbe kako bi vaša krzna i skupa odela stigla na novo odredište kao da nisu ni skidana sa vešalice.
Klaviri, kućni ljubimci i sve ostalo što može biti predmet selidbe a vama liči na veliki problem za nas je samo još jedan zadatak u nizu uspešno obavljenih. Zato za selidbu u Zemun izaberite, turističkim jezikom rečeno, all inclusive uslugu jer Alisa selidbe imaju sve što je potrebno za selidbu bez stresa i znaju sve i da montiraju i demontiraju.

Šta ako isporuka vašeg nameštaja i bele tehnike kasni

U ulici Marije Bursać nalazi se salon nameštaja Simpo. Ukoliko se selite sigurno će vam zatrebati bar neki novi komad nameštaja. U Makedonskoj ulici se nalazi Minimania centar bele tehnike.

Zemun park zovu novo srce grada. Ogroman tržni centar koji sadrži sve od igle do lokomotive.
WinWin vam može biti zanimljiv za novi televizor i male kućne aparate, Yisk za novi nameštaj kao i radnja uradi sam ako ste vešti da nekim novim detaljima sami oplemenite prostor.
Sve što kupite u Zemun parku mi možemo dovesti do vašeg novog doma.

Znamo taj osećaj ušli ste u novi stan i sada bi svašta da promenite, odbacili ste izhabane delove nameštaja i belu tehniku na izdisaju. Vremena za selidbu nemate previše. Isporuke novih komada nameštaja i bele tehnike znaju da potrasju i 7 ili više dana. Mi Alisi znamo da vaše vreme nema cenu i zato smo uveli dodatnu uslugu: Preuzimanje nameštaja i bele tehnike kod prodavca.
Ukoliko ste danas pazarili istog dana možete imati nove stvari u svom stanu. Uz ovu našu uslugu vaše selidba u Zemun biće brza, efikasna i nećete morati da izgubite mnogo radnih dana. Slobodne dane iskoristite za odmor a ekspresnu selidbu prepustite agenciji za selidbe Alisa.
Ono što vam uvek kažemo poverenje nema cenu a Alisa je na jedan telefonski poziv od vas 066/128-128.

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama