Selidbe Stara Pazova

Selidbe Stara Pazova

Sigurno znate da su zone uz autoputeve odavno najpoželjnije lokacije za pozicioniranje proizvodnih i trgovinskih objekata.
Stara Pazova je odavno poznata kao opština sa jednom od najvećih industrijskih zona u Srbiji.
Za vas to znači više novih radnih mesta a za nas u Alisa selidbama više posla. Centralna radna zona u Staroj Pazovi se konstantno širi. Ovde ima mesta za radnu snagu svih profila.

Ljudi iz raznih krajeva Srbije se doseljavaju u Staru Pazovu bilo da su ovde našli zaposlenje ili otpočeli sopstveni biznis.
Blizina međunarodnog autoputa Beograd-Budimpešta dovela je na ovu lokaciju svetski poznate firme kao što su Delhaize-distributivni centar, Lidl, Plados – Telma d.o.o, austrijski Eyemaxx management doo sa sedištem u ulici ulici Ćirila i Metodija, Volvo, Milbauer, Nestle Froneri-fabrika sladoleda, Dewaco prodaja polovnih Man i Scania kamiona, Husquarna, Streit Nova d.o.o. Francuska firma koja proizvodi automobile i mnoge druge.

Ova opština je poznata po privatnom preduzetništvu i zanatskim delatnostima.
Ovde ima mesta za zaposlenje u elektronskoj,metalskoj, plastičarskoj, drvoprerađivačkoj, gumarskoj delatnosti kao i u građevinarstvu, trgovini, ugostiteljstvu.
Najveća potreba za radnom snagom je u oblasti proizvodnje, preko 50%, 32% su usluge dok 19% otpada na trgovinu.

Preseljenje u Staru Pazovu

Ukoliko se selite u Staru Pazovu pozovite nas jer smo svakodnevno prisutni na ovom terenu.
Znamo da Stara Pazova ima oko 20.000 stanovnika, da je mirna višenacionalna sredina, da su ulice bogate zelenilom.
Ovo je dinamično malo mesto dovoljno blizu velikih gradova. Magistralni put Beograd-Novi Sad i autoput Beograd-Zagreb kao i železnička ruta koja Evropu spaja sa istokom i aerodrom Batajnica čine da vam je svet na dlanu.
Do polovine prošlog veka Slovaci su bili većinsko stanovništvo. Sada čine oko 15% stanovnika Stare Pazove.
U ovom gradu, uživaćete u raznolikoj arhitekturi kako svetovnih građevina tako i religijskih objekata različitih veroispovesti. Super DIS market nalazi se u Karađorđevoj ulici, Shooter Clothing Company je u Svetosavskoj.
U glavnoj ulici koja nosi ime Kralja Petra I Karađorđevića je sportski stadion FK Jedinstvo, nekoliko banaka, pošta, Univerexport. Pored poslovnih objekata i obilja zelenila u glavnoj ulici se nalaze stambene zgrade i privatne kuće.

Preselite se sa nama u Staru Pazovu jer mi znamo sve ulice i sokake u ovom mestu.
Možemo vam ponuditi pomoć svake vrste, pre svega kamione i kombi vozila za selidbu, iskusnu ekipu fizičkih radnika za nošenje nameštaja, montažu i demontažu. Ukoliko vam nedostaje neki komad nameštaja u novom prostoru, možda vam mi možemo ponuditi polovan krevet ili ormar koji smo otkupili prilikom neke prethodne selidbe. Ukoliko imate višak nameštaja mi ćemo ga smestiti u bezbedno skladište ili otkupiti od vas.

Mi u agenciji Alisa selidbe možemo da odgovorimo baš svakoj vašoj POTREBI ukoliko je vaše novo životno odredište Stara Pazova.

Pozovite nas na 066/ 128-128 a ostalo je naša briga.

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama