Selidbe Nova Pazova

Selidbe Nova Pazova

Selidbe Nova Pazova
Ako ne možete vi u svet, svet je došao kod vas bar kada je u pitanju Nova Pazova.
Ovaj gradić sa svega 20.000 stanovnika nekada je bio zasebna opština. Sada, uz Staru Pazovu i Nove Banovce čini urbani deo opštine Stara Pazova. Na svega 28 kilometrara od Beograda između Zemuna, Stare Pazove,Starih i Novih Banovaca i Vojke, Nova Pazova poslednje decenije postaje idealno mesto za život.

Zbog blizine najveće vazdušne luke Balkana, aerodroma Nikola Tesla, važnih saobraćajnica i Dunava i pogodnog reljefa na ovom području su počele da niču prve industrijske zone u zemlji. Sada je Pazovačka industrijska zona najveća u zemlji.
Od velikih firmi ovde su već prisutne Deleze Srbija, Mercedes-Benz, Lidl, Gorenje, Alumil, Dabel okovi građevinske stolarije i nameštaja... Gde bi trebalo da živite? Sigurno tamo gde ćete moći da radite i od svog rada lepo da živite.

Nova Pazova privlači mnoge mlade ljude, samce i mlade porodice koji se doseljavaju jer ovde se industrija, zanatstvo, trgovina i ugostiteljstvo sve više razvijaju. Nova radna mesta se otvaraju u Novoj Pazovi.
Da li ste i vi pronašli posao u ataru Nove Pazove i treba da se selite? Stojimo vam na raspolaganju.
Ukoliko se doseljavate iz manjeg mesta, na primer Knića ili Kosjerića pozovite nas da se dogovorimo o veličini transportnog vozila. Ukoliko selite ceo stan mi imamo velike kamione za selidbu.
Za manju količinu nameštaja ili samo lične stvari, ponudićemo vam kombi ili pick-up prevoz. Tako ćete trošak selidbe uskladiti sa svojim stvarnim potrebama. Da li je vaša nova adresa ulica Kralja Petra I Karađorđevića 44-46?
Radujemo se ako se selite u luksuzni stambeno-poslovni objekat Prezident u srcu Nove Pazove.
Verujte nam ovde ćete se osećati kao da ste u sred Londona. S druge strane, ako je Nova Pazova za vas ipak postala mala zbog studija, karijere ili stana u Beogradu na vodi, pozovite nas da vas preselimo iz Nove Pazove u Beograd.

Mi u Alisi smo tim sa iskustvom. Imamo baš sve što je potrebno za uspešnu i efikasnu selidbu.
Vama je ovo možda prva selidba a nama ko zna koja.


Pozovite nas na 066/ 128-128 a ostalo je naša briga.

Nova Pazova

Selidbe Beograd

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz robe i nameštaja

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.


Selidbe inostranstvo

Selidbe i prevoz robe u inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Selidbe klavira, pianina, TA peci, kasa, motocikla...

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama

Usluga je fenomenalna. Momci su vrlo korektni i efikasno obavljaju svoj posao ! Prezadovoljna ! Alisa, samo napred!

Dragana Marjanović, Domaćica

Sve na vreme i po dogovoru ! Momci su super pažljivi i posvećeni...Izuzetno sam zadovoljan i cenom i transportom.

Marko Jovanović, Menadžer Razvoja
Pozovite