Selidbe klavira

Selidbe i prevoz klavira

Klavir je muzički instrument koji zbog svoje težine spada u selidbe specijalnih tereta. Prevoz klavira je kompleksan posao koji uglavnom zahteva do tri radnika. Tokom selidbe klavira pored radne snage koristimo i specijlni alat, platforme, kolica...

Svakako ne treba da pokušavate sami da prenesete klavir. Ne treba da zaboravite da je, i pored svog prefinjenog zvuka, u pitanju instrument koji može da bude težak i tonu. Povrede koje mogu da nastanu tokom pokušaja selidbe klavira nisu naivne i mogu biti veoma opasne. Zato je najbolje da prepustite selidbu klavira profesionalcima.

Iza nas je dugogodišnje iskustvo u prevozu i selidbi klavira. Možemo da se pohvalimo da smo do sada sve klavire dostavili na vreme i bez oštećenja.

Kako se radi o posebno osetljivom instrumentu, koji je pritom masivne težine, selidbe klavira moraju se unapred isplanirati.

  • Besplatna procena selidbe klavira - Dolazimo na vašu adresu da izvršimo procenu same selidbe,. U ovom koraku odlučujemo koji prevoz koristimo, koji nam je materijal potreban i koliko radnika treba da dođe.
  • Zaštita klavira - Ukoliko nemamo čist i prostoran prolaz od mesta gde se nalazi klavir do prevoza, naprimer ako se klavir iznosi iz zgrade, potrebno ga je predhodno zaštititi. Za zaštitu klavira koristimo puc-puc foliju, kartone za ivice i providnu foliju za finiš pakovanja. Tek kada je instrument u popunosti zaštićen možemo da počnemo sa selidbom.
  • Prenos i utovar klavira - U zavisnosti od terena za prenos klavira koristimo kanape ili skejt-platforme. U zavisnosti od težine instument se utovara ručno ili sa viljuškarom.
  • Prevoz klavira - Klavir se uglavnom prevozi kombijem. Instrument se pakuje u kombi i postavlja tako da ne može da se pomeri tokom vožnje. Po potrebi izrađujemo i drvene sanduke, tačnije okvire koji drže teret tokom prevoza.
  • Istovar klavira - Kada stignemo na odredište klavir istovaravamo ručno kanapima ili viljuškarom. Klavir postavljamo baš tamo gde vi želite. Naš posao je gotov tek kada je klijent u potpunosti zadovoljan.

Pozovite nas na: 066/ 128-128; 011/ 24-66-726

Selidbe klavira Beograd

Kombi i kamionski prevoz robe i nameštaja


Kombi prevoz nameštaja Beograd

Kombi prevoz

Sa kombi prevozom organizujemo mini selidbe i prevoz robe i tereta na mesta koja su ograničena za parkiranje i saobraćaj. Kombi je opremljen za selidbe i obuhvata sve evropske standarde. Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta. Kombi prevoz dostupan je već od 2000rsd.

Kamionski prevoz robe i nameštaja

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz odličan je izbor za velike selidbe ili selidbe u inostranstvo. Kamioni su opremljeni po poslednjim standardima. Na raspolaganju su vam dva kamiona nosivosti 3.5t i 5-7t.Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta.
Kombi prevoz dostupan je već od 3500rsd.

Selidbe Beograd

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz robe i nameštaja

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.


Selidbe inostranstvo

Selidbe i prevoz robe u inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Selidbe klavira, pianina, TA peci, kasa, motocikla...

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama

Usluga je fenomenalna. Momci su vrlo korektni i efikasno obavljaju svoj posao ! Prezadovoljna ! Alisa, samo napred!

Dragana Marjanović, Domaćica

Sve na vreme i po dogovoru ! Momci su super pažljivi i posvećeni...Izuzetno sam zadovoljan i cenom i transportom.

Marko Jovanović, Menadžer Razvoja
Pozovite