Prevoz nameštaja

Prevoz i selidba nameštaja

Neizostavni deo svake selidbe je svakako prevoz nameštaja. Zbog veličine i težine nameštaja, prevoz nameštaja je podvig za koji će vam sigurno trebati pomoć. Mi u agenciji za selidbe Alisa imamo višegodišnje iskustvo u prevozu nameštaja, a naši radnici su spremni za svaki novi izazov koji se nađe pred njima. Za nas ne postoji nemoguća selidba!

Demontaža nameštaja je prvi korak u procesu prevoza i selidbe nameštaja. Kako bi selidba nameštaja bila što lakša i kako bi se komadi nameštaja lako preneli do vozila, potrebno je demontirati svaki komad nameštaja koji to dozvoljava. Kada je u pitanju starinski nameštaj, u zavisnosti od težine komada nameštaja i prostora u kome se nalazi, prenosi se rukama ili uz pomoć kanapa.

Bez obzira da li nameštaj može ili ne može da se demontira, adekvatna zaštita je neophodna. Za zaštitu nameštaja prilikom selidbe koriste se kartoni i streč folija. Sve materijale za zaštitu stvari prilikom selidbe možete naći kod nas po povoljnim cenama.

U zavisnosti od količine, veličine i težine nameštaja nudimo vam kombi prevoz ili kamionski prevoz nameštaja. Prilikom selidbe nameštaja, komadi nameštaja se u prevoz stavljaju tako da tokom celog puta budu maksimalno bezbedni. Po potrebi izrađujemo drvene okvire koji drže nameštaj u mestu.

Nakon dolaska na željeno mesto nameštaj se iznosi iz vozila i unosi se u prostor ručno ili uz pomoć kanapa i kolica. Nameštaj postavljamo na željeno mesto i vršimo montažu nameštaja koji je predhodno demnotiran.


Pozovite nas na: 066/ 128-128; 011/ 24-66-726

Selidba nameštaja

Kombi i kamionski prevoz robe i nameštaja


Kombi prevoz nameštaja Beograd

Kombi prevoz

Sa kombi prevozom organizujemo mini selidbe i prevoz robe i tereta na mesta koja su ograničena za parkiranje i saobraćaj. Kombi je opremljen za selidbe i obuhvata sve evropske standarde. Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta. Kombi prevoz dostupan je već od 2000rsd.

Kamionski prevoz robe i nameštaja

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz odličan je izbor za velike selidbe ili selidbe u inostranstvo. Kamioni su opremljeni po poslednjim standardima. Na raspolaganju su vam dva kamiona nosivosti 3.5t i 5-7t.Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta.
Kombi prevoz dostupan je već od 3500rsd.

Selidbe Beograd

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz robe i nameštaja

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.


Selidbe inostranstvo

Selidbe i prevoz robe u inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Selidbe klavira, pianina, TA peci, kasa, motocikla...

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama

Usluga je fenomenalna. Momci su vrlo korektni i efikasno obavljaju svoj posao ! Prezadovoljna ! Alisa, samo napred!

Dragana Marjanović, Domaćica

Sve na vreme i po dogovoru ! Momci su super pažljivi i posvećeni...Izuzetno sam zadovoljan i cenom i transportom.

Marko Jovanović, Menadžer Razvoja
Pozovite