Gde i kako skladištiti nameštaj iz razloga prodaje ili renoviranja stana

Gde i kako skladištiti nameštaj? Pitanje sa puno različitih odgovora…

Prodali ste stan ili ste nakon dugog perioda odlučili da ga renovirate, osavremenite i prilagodite svojim novim potrebama. Javlja se pitanje Gde i kako skladištiti nameštaj?
Proveli ste godine u tom prostoru skupljajući nameštaj i drage uspomene.
Stan u kome porodica živi izvesni broj godina postane vremenom jedinstven sistem u kome se svega nakupilo.
Svako od članova porodice u njega je uneo po neki predmet koji mu mnogo znači.
Bilo da ste stan prodali ili samo želite da ga renovirate, vaš nameštaj, bela tehnika, skupoceno posuđe i drage uspomene moraju napolje na izvesno vreme.
Ukoliko renovirate taj rok će biti kraći. ukoliko prodajete, vaše pokućstvo treba uskladištiti na duži rok dok ne odlučite da li ćete ga prodati, odneti u novi stan ili pokloniti.
U manjim mestima uvek imate prijatelja ili rođaka koji ima neki prazan magacin ili garažu gde možete odložiti nameštaj dotle dok mu ne nađete novu namenu.

U dvomilionskom gradu kao što je Beograd u kome je i slobodno parking mesto pravi luksuz, problem skladištenja nameštaja i drugog pokućstva za slučaj renoviranja ili prodaje stana, postaje gotovo nepremostiva prepreka.

Vaša radost što ćete svoj stambeni prostor renovirati i dati mu novi sjaj ili još bolje ushićenje zbog preseljenja na novu lokaciju bliže poslu, sa više kvadrata itd… dakle radost preti da se pretvori u pravi košmar.

Kuda sa nameštajem, posuđem, skupim predmetima i onim lako lomljivim sitnicama za koje vas vežu posebno drage uspomene?

Dakle potreban vam je veliki, suv i uslovan prostor u kome vaš nameštaj možete uskladištiti onoliko dugo koliko vam je potrebno.
Pri tom želite da se sa vašim stvarima pažljivo postupa. Da se ništa ne ošteti i da vam kasnije bude lako i jednostavno ponovno vraćanje nameštaja u stan.
Gde naći takvo mesto u Beogradu? Ko će da utovari i istovari, ko da preveze?

Alisa zna odgovore na sva pitanja koja su pretila da vaše planove pretvore u nemoguću misiju.
U priči o zemlji čuda Alisa je bila po malo zbunjena. Ali naša agencija za prevoz i selidbe je više kao čarobnica.
Zamislite da vam neko ponudi potpuno adekvatno skladište? Tamo gde će vaš nameštaj biti bezbedan onoliko dugo koliko je to vama potrebno.
Da Vam na adresu dođe vozilo odgovarajućeg gabarita, kamion ili kombi adekvatan da se u njega smesti sav vaš nameštaj.
Šta kažete da uz vozilo dođu i vešti sposobni profesionalci koji brzo i efikasno pakuju i tovare sve vaše pokućstvo. I koji pri tom imaju i odgovarajuću ambalažu.
Ne brinite ovo nije jedna od avantura u zemlji čuda već stvarnost koja će sprečiti da se vaše renoviranje stana pretvori u košmar.

Skladištenje nameštaja – agencija Alisa

Agencija Alisa za prevoz i selidbe u Beogradu poseduje sopstvena skladišta. Opremljena su po svim standardima. Vaše pokućstvo biće zaštićeno od bilo koje vrste oštećenja.
U njemu možete skladištiti nameštaj onoliko dugo koliko je to potrebno.
Kada za to dođe vreme, možete podići samo deo nameštaja ukoliko vam sve što ste uskladištili nije neophodno u tom trenutku.
U trenutku preuzimanja robe mi iz Alise pravimo popisnu listu svih preuzetih predmeta. Tako da ste maksimalno zaštićeni od gubitka stvari jer mi odgovaramo za njih.
Kada vam nakon renoviranja ili preseljenja u drugi prostor, vaš nameštaj opet bude potreban samo nam javite adresu na koju treba da ga dovezemo.

Kako se osloboditi viška pokućstva?

Kladim se da ni sami ne znate šta se sve tokom godina nakupilo u vašem stambenom prostoru.
Uzalud ste pokušavali da tokom velikog spremanja odbacite nepotrebne stvari. Samo ste začeprkali tu i tamo.
Možda vam cela Feng Šui filozofija izgleda po malo smešno ukoliko se bukvalno shvati. Ipak, jedan deo te priče je sasvim istinit i ne treba ga gubiti iz vida.

Stare, oštećene i stvari koje se ne koriste privlače negativnu energiju i bedu u dom. U životnom prostoru treba obezbediti slobodan protok energije.

Ljudi na našim prostorima su skloni na čuvaju sve i svašta.
Nesmotreno gurate u fijoke i ormare sve i svašta pod izgovorom da ćete odvojiti dan da sve to pregledate, sortirate i odbacite nepotrebno. Naravno, nikad ne dođe taj dan jer uvek ima nešto preče.
Dakle sve od okrnjenih šolja i starih cipela koje godinama niste obuli. Pokvarenih malih aparata, stare fotelje iz koje viri žica. Kao i gomila odeće koju niste godinama obukli-sve mora napolje.
Samo dobro renoviranje ili preseljenje je prilika da se oslobodite gomile nepotrebnih stvari koje ste tokom godina napabirčili.
Uz to nakon renoviranja dotrajalo pokućstvo ne želimo u novom osveženom prostoru. Neki komadi prosto više ne odgovaraju reorganizovanom prostoru.
Kada ste prodali stan ili je ste ga samo pripremili za renoviranje, jednostavno ste sve dali da se odveze u naše skladište. O razdvajanju potrebnog od nepotrebnog, mislićete kasnije.

Sve nepotrebno Alisa iz skladišta odvozi na deponiju

Kada dođe vreme da svoje stvari povučete iz skladišta suočićete se sa novim problemom koji treba rešiti.
Naime, potrebno je da se oslobodite svega onoga što vam je višak.
Poznato vam je da kontejner ne dolazi u obzir. Delovi nameštaja poput vaše stare dotrajale fotelje ili frižidera ne smeju se odlagati u kontejnere.
Vi imate pune ruke posla oko uređenja renoviranog prostora a sada u celoj toj zbrci morate da mislite šta sa nepotrebnim starim pokućstvom.
Tu brigu prepustite čarpobnici Alisi. Dovoljno je da samo jednom dođete u skladište i odvojite šta od vašeg nameštaja ide na vašu adresu a šta vam više nije potrebno.
Čak ni to nemorate, imaćete svoj primerak popisne liste na kojoj prosto označite šta da vam dovezemo kući a šta više ne želite.
Ono čega se treba rešiti Alisa će svojim vozilom odvesti na deponiju, vi ne treba da se zamarate tim delom posla.
Ne dozvolite da vam se jedan od lepših događaja u životu pretvori u niz stresnih dana. Alisa je prava čarobnica koja brzo, profesionalno i efikasno odrađuje za vas baš onaj deo posla koji vam je izgledao kao nemoguća misija.

Za sva dodatna pitanja molimo da nas pozovete.
Pozovite nas na 066/128-128 ili nam pošaljite email.