Selidbe starijih lica

Selidbe su veoma popularne kod starije populacije iako možda ne deluje tako na prvi pogled. Ko bi prosto pomislio da naše bake i deke imaju snage i želje da se sele? Međutim naši klijenti potvrđuju suprotno!

Starije osobe ne sele se samo u staračke domove! Veoma često zovu nas penzioneri spremni da započnu svoj novi život negde u inostranstvu, ili da se vrate u svoj rodni kraj. Mi smo uvek veoma srećni da im pomognemo i izađemo u susret!

Kao i svaka selidba, i selidba starijih lica zahteva planiranje i pripremu. Uz dogovor sa klijentom radimo na pakovanju i zaštiti stvari kao i na odabiru prevoza. Ono na šta treba skrenuti pažnju je da određena starija lica zahtevaju dodatnu pažnju. Mi smatramo da je putovanje posebno naporno za starije ljude te se uvek trudimo da im obezbedimo maksimalno udoban prevoz. Prilikom selidbe pružamo mogućnost prevoza automobilom koji je veoma udoban i komforan. Takođe raspolažemo putničkim kombi prevozom koji je veoma pogodan za prevoz više osoba. Trudimo se da selidbu i put do novog doma olakšamo što je više moguće našim starijim sugrađanima.

Selidbe starih lica

Za sva dodatna pitanja molimo da nas pozovete. Ukoliko niste sigurni da li i kojoj opštini pripadate slobodno nas pozovite i pomoći ćemo Vam oko dileme. Pozovite nas na 066 / 128 – 128 ili nam pošaljite email.
Proverite cene selidbi i organizujte se još danas! 

Za sva dodatna pitanja slobodno nas pozovite. Uverićete se da smo pravi izbor i da je naša usluga uvek najbolja! Hvala što ste odabrali Prevoz-Selidbe-Beograd.rs! Verujte nam, vredeće Vam! 

Zahvaljujemo Vam na poverenju i činimo sve da odgovorimo vašim očekivanjima. 

 

Pogledajte i našu flotu vozila koja nudi veliki kapacitet za prevoz. Sva naša vozila su nova i moderna te će Vaše stvari prevesti bez ikakvog problema