Selidbe poznatih ličnosti

Znate onu krilaticu “I bogati plaču” a mi vam kažemo da se i naše poznate ličnosti sele. O da, i te kako prolaze kroz sve iste naizgled nepremostive prepreke. Onda kada deo nameštaja ili celokupno pokućstvo treba premestiti sa jednog mesta na drugo.

I poznati moraju da smisle gde da nađu odgovarajući kamionski i kombi prevoz.
Brinu da im predmet preseljenja ostane neoštećen. Pri tom, nameštaj poznatih je često dosta skup, stilski. U svojim domovima imaju obilje vrednih predmeta i dragih uspomena donetih iz raznih krajeva sveta.

Dodatno, po pravilu je reč o osobama koje nemaju baš puno vremena na raspolaganju. Stoga poslove oko selidbe prepuštaju profesionalcima koji selidbu obavljaju efikasno, brzo i bez dodatnog stresa.
Evo ko je sve od naših poznatih ličnosti protrljao čarobnu lampu i dozvao Alisu da jednim potezom čarobnog štapića sve natovari u čarobni kamion i kombi prevoz i bez oštećenja preveze iz tačke A u tačku B:

Zanosna plavuša koja vam ulepšava nedeljna popodneva sa malih ekrana, Lea Kiš, kontaktirala nas je.
Zadatak: Prevesti krevet sa Voždovca na Avalu. Nakon neophodnih informacija koje smo dobili, poslali smo odgovarajuće transportno vozilo i spretne profesionalce na Voždovac, utovarili krevet i bez ijedne ogrebotnine isti je stigao na novu adresu na Avali. Utisak o saradnji sa Leom Kiš-čista desetka. Njena ocena za Alisu – 10+.

Još jedan šmeker stare garde zakucao je na naša vrata tj. kontakt telefon.
Predrag Živković Tozovac je želeo da pred zimu deo nameštaja preseli iz kuće na Voždovcu u svoj stan.
Poznate ličnosti bije glas da su kapriciozne i prezahtevne. U kombinaciji sa njegovim šarmom i našom profesionalnošću – misija obavljena više nego uspešno.

Prevoz i selidbe poznatih ličnosti

Dragoljub Stević – Gagi, šef poznatog Lexington benda, pozvao je Alisu i poverio nam vrlo ozbiljan zadatak. Za njega smo radili kompletnu selidbu sa demontažom i montažom u novom prostoru. Selidba je trajala dva dana. Zadovoljstvo je bilo raditi za Gagija.

Tamara Grujić, čarobna vila brojnih srpskih porodica, autor i voditelj emisije “S’ tamarom u akciji” takođe je bila Alisin klijent. Kako smo obavili posao za osobu koja selidbe, useljenja i renoviranja drži u malom prstu? Na obostrano zadovoljstvo obećala nam je da će nas prvom prilikom angažovati za svoju emisiju.

Alisa agencija vaš partner za brzu selidbu

Da li biste pomislili da Žarko Paspalj ima klavir? Ako se setimo priče o spasavanju odbačenih ploča studija B koje su završile na deponiji, jasno je da sport nije jedina ljubav Žarka Paspalja.
Jedan od naših najuspešnijih košarkaša nas je angažovao da preselimo klavir. Jedan tako skup, osetljiv i glomazan muzički instrument zahteva posebnu pažnju prilikom iznošenja, unošenja i transporta.
Za prevoz klavira 
smo izabrali manji kamion za selidbe specijalno opremljene unutrašnjosti koja sprečava bilo koju vrstu oštećenja.

Uroš Đurić, naš poznati glumac koji je najveću popularnost stekao glumeći u filmu „Mi nismo Anđeli“ pozvao je Alisin tim.

Poznati kosarkaš Petar Popović nas je pozvao za uslugu selidbe sa dedinja na zvezdaru.

Kao glavni grad, Beograd je središte svih umetničkih događaja te je i očekivano da na ulici vidite neku poznatu ličnost.
Mi smo imali tu sreću i zadovoljstvo da sarađujemo sa našom veoma poznatom glumicom Vesnom Čipčić.
Vesna nas je pozvala pre nekoliko dana da se raspita za uslugu prevoza nameštaja na teritoriji Beograda.
U pitanju je bila ugaona garnitura te smo joj predložili da sve obavimo kombi prevozom. Pored samog prevoza, ugaonu garnituru smo zaštitili za što bezbedniji prevoz.
Od zaštitnog materijala koristili smo streč foliju, a naša dva radnika bila su zadužena za taj posao.
Kao što po osmesimo možemo zaključiti, saradnja je bila više nego uspešna 🙂

Iako smo poznati kao “face” koje sele Beograd, mnogo nas je obradovao poziv naše glumice Ljubinke Klarić.
Ljubitelji pozorišta je znaju je iz brojnih predstava njenog matičnog Beogradskog dramskog pozorišta.
Široka publika je najčešće vezuje za lik simpatične Dunje Šarčević iz naše kultne serije Moj rođak sa sela kao i popularne serije “Tate”.
Ova simpatična dama je rođena i ceo život živi u Beogradu.
Do nedavno je živela sa porodicom u prostranom salonskom stanu na Vračaru nedaleko od Hrama Svetog Save.

Selidba salonskog stana i stilskog nameštaja

Kako i odgovara ovakvom prostoru, stan je namešten najfinijim stilskim, rustičnim nameštajem.
Naš zadatak je bio da, kao duh iz čarobne lampe, preselimo kompletno stanovanje u drugi stan opet na Vračaru ali sada u blizini Kalenić Pijace.

Vi znate da za “Alisu-čarobnicu selidbi bez stresa” nema teških zadataka. Postoje samo zahtevnije i manje zahtevne selidbe.

Ovo nam je bila prilika da na delu pokažemo mnoga svoja umeća odjednom kad je u pitanju selidba u Beogradu.
Pakovanje svega što jedna porodica poseduje treba izvesti tako da se u novom stanu lako raspakuje, odgovarajućim redom, bez zabuna, nerviranja i nepotrebnog gubljenja vremena. Svaka kutija je propisno obeležena etiketom i složena u kamion za prevoz robe i nameštaja po odgovarajućem redu.

Stilski nameštaj je mnogo zahtevniji za selidbu od onog savremenog.
Pre svega, komadi su dosta skuplji, unikatni.
Često se ne mogu rasklapati već se moraju izneti i utovariti u kamion u komadu.
Pri tom se moraju zaštititi tako da ne pretrpe ni najsitnije oštećenje.

Jasno vam je po osmehu naše drage domaćice da smo posao obavili besprekorno.
Skupi rustični stilski komadi nameštaja našli su svoja mesta u novom stanu.
Raspakivanje biblioteke, pokućstva umetničkih predmeta išlo je brzo i lako.

Svi su izgledi da se među poznatima širi dobar glas o nama kao specijalcima za selidbu kompletnih stanova nameštenim stilskim nameštajem.

Ukoliko imate potrebe za zahtevnom, laganom ili bilo kojom drugom selidbom, mi smo na jedan telefonski poziv od vas.
“Mi selimo Beograd” ali i Srbiju i Evropu.
Kud god je vašem srcu drago, ekipa je spremna, procena selidbe je besplatna,ulice i drumovi su naši.

Koga smo još od poznatih ličnosti selili, podelićemo sa vama u nekom novom postu.Agencija za selidbe Alisa zna sve što vi ne morate znati. Dovoljno je da nam kažete ulicu ili bar opštinu u Beogradu. To će biti dovoljno da osmislimo za vas najoptimalnije vreme selidbe.

Pozovite nas telefonom na broj 066/128-128