Selidbe iz unutrašnjosti u Beograd

Selidbe iz unutrašnjosti u Beograd

Dok jedni gledaju kako da napuste vrevu velegrada u potrazi za mirom malih mesta i seoskih sredina, drugi kao svoj cilj vide život u Beogradu, gradu otvorenih mogućnosti.
Mnoge porodice iz unutrašnjosti planiraju preseljenje u Beograd u vreme kada deca dospevaju u godine za upis na fakultet. Drugi razlog je razvoj karijere i mogućnost napredovanja u struci.

Ukoliko ste svoj dom u unutrašnjosti razmenili sa nekim ko beži od asfalta i džungle ili ste na drugi način obezbedili sebi krov nad glavom u Beogradu, koji će od sada biti vaš novi dom, selidba u Beograd se nameće kao prva stanica na vašem putu u novi život.
Lepo je biti otvoren za promene i nove mogućnosti. Beograd će vas prigrliti i usvojiti kao što ovaj divni grad prima u svoje narućje svakoga ne pitajući za boju kože i jezik kojim govori.
Biće to divno, novo iskustvo.

Ipak, selidba vašeg kompletnog života nije isto kao i odlazak na letovanje.

Kada odlazite da počnete iz početka na nekom drugom mestu, morate sa sobom poneti sve ono što čini vaš identitet

Ok, možda u novi dom ne nosite kompletan svoj nameštaj ali svakako ima mnogo toga što morate poneti. Knjige, pokućstvo, odeća, drage sitnice, slike, uspomene, ….
U taj paket koji nosite sa sobom mora stati sve ono što je obeležilo vaš prethodni život, sve ono što na neki način predstavlja vaš identitet.
Svakako od novog prebivališta želite da stvorite topli dom. Tada se ne odricite važnih predmeta koji su tokom godina postali sastavni deo vaše porodice.

Velika greška-parcijalno preseljenje

Prilikom selidbe iz unutrašnjosti u Beograd, naročito ukoliko niste prodali svoj dosadašnji stan, možete upasti u zamku parcijalnog preseljenja.
To izgleda ovako. Sad ću poneti samo najosnovnije pa ću kad se malo sredim doći po knjige, slike…
Kad budem išao na slavu kod rođaka pokupiću zimsku odeću i dečije rolere.
Sledeći put kad mi vreme dozvoli u poneću onaj servis od češkog porcelana, lampu i ….nedostaje mi moja plava fotelja u kojoj sam najlepše dremao posle ručka.

Ne odlažite ništa-preselite se u cugu

Najlepše je ukoliko ste obavili detaljnu pripremu za preseljenje i nakon toga pozovete Alisu, čarobnicu selidbe bez stresa. Samo nam obezbedite precizne informacije, šta, koliko, odakle i na koju destinaciju.

Već sledećeg dana možete početi da uređujete svoj novi dom. Vaše drage slike odmah okačite na nove zidove a prvi ručak u novom domu, pojedite iz svog najboljeg porcelana.

Tako ćete se odmah osećati kao kod kuće, neće biti nedovršenih poslova i odmah možete da se posvetite svojim radnim obavezama u novoj sredini.
Ne sumnjamo da ste se preselili jer ste to želeli. Ipak svaki početak je težak. Novi prostor, novo okruženje, novi ljudi koje ne poznajete.
Na jednog pouzdanog partnera uvek možete računati, Alisa čarobnica ima sve vrste vozila za selidbe prilagođenih svakoj vašoj potrebi.
Mali i veliki kamioni , kombi i pick up prevoz. Na taj način se usklađujemo sa količinom nameštaja i pokućstva koje selite iz unutrašnjosti u Beograd.
Za vas to znači i optimalniju cenu selidbe. Dodatna pogodnost je što možete uz prevoz ugovoriti i fizičku radnu snagu kvalifikovanu za montažu i demontažu nameštaja.
Sad kada imate Alisu, selidba nikad nije bila jednostavnija.
Pozovite nas telefonom na broj 066/128-128