Selidba u Beograd na vodi

Selidba u Beograd na vodi

Za sve koji ne žele da se odreknu velegrada a ipak čeznu da se približe prirodi, Beograd na vodi je ostvarenje sna.
Ukoliko dan provodite u užurbanom tempu Beograda prateći svoje poslovne obaveze, ovo naselje budućnosti za vas će biti mirno utočište. Dah luksuza osmišljenog da zadovolji želju za izlaskom na reku bez da se izlažete užasima gradkog saobraćaja, Beograd na vodi je najnoviji gradski kompleks u srcu grada a opet okrenut spokoju prirode, ukraden od vreve velegrada.

Savremeni koncept stanovanja

U svim svetskim metropolama, oduvek oni koji umeju i mogu sebi da ugode biraju za život luksuzna predgrađa koja pružaju ušuškani mir življenja. Koncept stanovanja u Beogradu na vodi otišao je korak dalje.
Zahvaljujući svom geografskom položaju, tačnije dvema rekama na kojima leži, Beograd je u svom samom srcu svio oazu koja će vlasnicima stanova pružiti luksuz mirnog života povezanog sa prirodom i rekom Savom i sve to na korak od svih poslovnih i kulturnih dešavanja u srcu Beograda.
Beograd na vodi je trenutno najluksuzniji stambeni kompleks u Beogradu. Nalazi se u neposrednoj blizini autobuske i železničke stanice. Po mnogo čemu jedinstven Beograd na vodi je interesantan ne samo domaćim već i stranim državljanima. Poslovni ljudi iz evropskih gradova koji ostvaruju ogromne godišnje obrte umeju sebi da ugode.
Osim toga, oni znaju da prepoznaju dobru investiciju i vrlo pažljivo biraju u šta ulažu svoj novac.
Iako često razmaženi u svojim zahtevima, sve češće kupuju stambene jedinice u Beogradu na vodi namenjene odmoru i uživanju u luksuzu. Ovo je najbolja potvrda izuzetnosti ovog luksuznog beogradskog naselja.

Selidba Beograd na vodi

Iskreno se radujemo ako u vašem džepu već zveckaju ključevi luksuznog stana u Beogradu na vodi.
Za vas počinje jedna nova životna faza. U prethodnom stanu ćete ostaviti neke komade nameštaja ali i neke navike. Sigurno ćete započeti jedno drugačije življenje sa manje stresa, buke i više ljubavi prema sebi.
Uostalom ugodniji život sa više prostora za ugađanje sebi je i bio vaš cilj kada ste se odlučili da vam Beograd na vodi postane novi dom. U tom duhu počnite od početka, od momenta kada dođe vreme za preseljenje.
Skuvajte sebi kapućino, pustite opuštajuću muziku i natenane napravite plan za preseljenje.
Na vrhu stranice upišite Alisa selidbe Beograd. Kad imate nas sve ostalo će biti čista rutina koju nećete ni osetiti.
Na vašu staru adresu će nakon vašeg poziva stići odgovarajući manji ili veći kamioni za selidbe i obučeni tim radnika za koje ni u jednoj selidbi nema iznenađenja. Vaše slike, umetnički predmeti, klavir, harfa ili skupi kristal, sve će bezbedno stići na novu adresu u Beogradu na vodi kao i vaše biljke, kućni ljubimac, vredne knjige i drage uspomene. Ne brinite za svoj skupi stilski nameštaj, Alisina transportna vozila su prilagođena svojoj namemi.
Vaš nameštaj stiže u Beograd na vodi bez i jedne ogrebotine..

Selidba iz unutrašnjosti u Beograd na vodi

Već sigurno znate da Alisa čarobnica selidbi bez stresa radi i selidbe iz unutrašnjosti u Beograd.
Dopustite nam da sa vama podelimo zadovoljstvo selidbe u vaš novi dom.
Vi imate novi stan u najelitnijem delu Beograda a mi se lako snalazimo u velegradu.
Znamo koji je dan najbolji za selidbu i u koje doba dana su gužve u gradu najmanje.
Samo pozovite Alisa selidbe i sve što vam je potrbno u novom domu će brzo, lako i neoštećeno stići na vašu novu adresu. Vaše je samo da sa nove terase posmatrate Savu.

Pozovite nas telefonom na broj 066/128-128