Selidba stanbenih prostora

Selidbe stanbenih prostora

Selidbe stanbenih prostora su definitivno najtraženija naša usluga. U ovom postu probaćemo da što detaljnije opišemo ceo proces jedne stanbene selidbe.

U selidbe stanbenih prostora spadaju sve one selidbe koje uključuju prevoz i selidbu kućnog nameštaja i aparata. U selidbe stanbenih prostora spadaju i selidbe iz stanova i selidbe iz kuća, ili iz bilo kog objekta koje nazivate svojim domom. U daljem tekstu pročitajte nekoliko stvari na koje treba obratiti pažnju prilikom selidbe stanbenih prostora:

   

   • Celu selidbu potrebno je dobro isplanirati. Koliko je udaljeno mesto na koje se selite, koliko će trajati sama selidba, koliko imate stvari koje treba da preselite, … Samo su nek od pitanja na koje morate dati odgovor.

   • Ono što prvo svakako treba da uradite je da se spakujete. Za pakovanje odaberite kartonske kutije koje dolaz u raznim dimenzijama i debljinama kartona. Kartonske kutije su potvrđeno najbolja zaštita za stvari i odeću.

   • Demontirajte nameštaj. Sve što možete da demontirate – demontirajte. Rastavite krevete, ormane, radne i treprezarijske stolove, i sav nameštaj koji vam daje tu mogućnost. Naravno nemojte da demontirate veš mašinu, sem ako ste sigurni da znate kako da je montirate opet.

  • Zaštitite delove i komade nameštaje. Za zaštitu nameštaja preporučujemo streč i puc-puc foliju. Takođe pri ruci treba da vam se nađu i kartoni raznih veličina, ćebad, lepljive trake, …

  Brza selidba stana ili kuće sa agencijom Alisa

   • Ukoliko se selite sa decom ili kućnim ljubimcima, možda je najbolja ideja da oni za vreme selidbe budu kod bake i deke, rođaka ili prijatelja. Sem naravno ako žele da pomognu. Selidbe mogu biti stresne za decu i za kućne ljubimce te je najbolje da ovu promenu probate da im olakšate što je više moguće.

   • U zavisnosti od obima selidbe bitno je da odaberete prevoz za selidbuKamionski i kombi prevoz su najbolje opcije i u zavisnosti od više faktora treba da odaberete jedno. Ukoliko je u pitanju velika porodična selidba, kamionski prevoz će olakšati i ubrzati selidbu. Ukoliko ipak nemate puno stvari kombi prevoz će sigurno odraditi posao.

   • Nakon dolaska u svoj novi dom potrebno je da se smestite. Montirajte nameštaj i raspakujte ono najbitnije, a to u stvari za higijenu, hrana i nešto odeće. Sad vam već verovatno treba mali odmor i to je ok. Sada je pravo dete da dovedete decu i kućne ljubimce kako bi vam pomogli oko raspakivanja i pravljenja vašeg novog kutka za život.