Selidba firme – selidba poslovnog prostora

Selidba specijalnog tereta

Selidba poslovnog prostora može biti prava noćna mora, ali ne i kada imate pravog partnera na svom timu. Alisa agencija je vaša sigurna karta ka bezbrižnom premeštanju vaše firme ili kancelarije. Sa godinama iskustva u oblasti selidbe, Alisa agencija se ističe kao lider u pružanju usluga selidbe poslovnog prostora i selidbe firmi.

Profesionalna i iskusna ekipa za selidbe poslovnog prostora

Kada je reč o selidbi poslovnog prostora, pouzdanost i brzina su ključni faktori. Alisa agencija ima visegodišnje iskustvo u ovom poslu i zna kako da se nosi sa svim izazovima koje selidba može doneti. Naša profesionalna ekipa se brine da vaša selidba bude glatka i efikasna, bez nepotrebnih stresova i gubitaka vremena.

Fleksibilnost u kombi prevozu ili automobilu

Svesni smo da svaka selidba ima svoje specifične potrebe. Zato Alisa agencija pruža fleksibilne opcije za prevoz. Bez obzira na to da li vam je potreban kombi prevoz za manje selidbe ili veći kamion za selidbu većih firmi, mi imamo rešenje za vas. Naš vozni park je opremljen tako da možemo da se prilagodimo vašim potrebama i zahtevima.

Povoljne cene za selidbe poslovnog prostora

Selidba poslovnog prostora često može biti skupa investicija, ali sa Alisa agencijom možete biti sigurni da ćete dobiti najbolju vrednost za svoj novac. Naše usluge selidbe su pristupačne i konkurentske, bez skrivenih troškova ili neprijatnih iznenađenja. Vaš budžet će ostati netaknut, a selidba će biti obavljena profesionalno i u skladu sa vašim očekivanjima.

Zašto izabrati Alisa agenciju za selidbu poslovnog prostora?

Godine iskustva u selidbi poslovnog prostora i firmi.
Profesionalna ekipa koja brine o vašim potrebama.
Fleksibilnost u izboru prevoza – kombi ili kamion.
Konkurentske i transparentne cene.
Kada je vreme za selidbu poslovnog prostora ili firme, Alisa agencija je vaš pouzdan partner. Kontaktirajte nas danas i osigurajte bezbrižno i efikasno premeštanje vaše firme uz najpovoljnije cene na tržištu. Vaša selidba je naša briga!

 

 

Beograd je grad velikih poslovnih mogućnosti i zato nije za čuđenje ni veliki broj kompanija, firmi i agencija, … Po našoj proceni skoro svaka treća kompanija tokom svog poslovanja promeni lokacijuSelidba poslovnih prostora je poseban poduhvat i zahteva visok nivo organizacije. 
Selidba poslovnih prostora može podrazumevati selidbe kancelarijskog materijala ali i selidbe raznih mašina, vozila i pomoćne opreme. Iako na prvi pogled različite, za svaku vrstu selidbe poslovnih prostora važe sledeća pravila:

   

   • Pre početka selidbe potrebno je uraditi procenu selidbe. Šta se tačno prevozi, koja je težina, količina, … samo su neka od pitanja na koja treba da date odgovor. Na osnovu ove procene nastavlja se dalje na sledeće korake.

   • Pakovanje i zaštita. Kao i kod svake selidbe, i prilikom selidbe poslovnih prostora potrebno je zaštiti to što prenosite. U zavisnosti od toga šta se prenosi bira se i način zaštite. Naprimer, dokumente je najbolje pakovati u kartonske kutije na kojima se obeleži sadržaj.

   • Ukoliko imate neki nameštaj poput radnih stolova i stolica, police, itd., demontaža tih stvari je logičan potez radi lakšg prenosa i pakovanja u prevozno sredstvo.

   • Na osnovu izvršene procene potrebno je odabrati prevoz za selidbu. Ukoliko je naprimer u pitanju selidba jedne kancelarije ili manje prodavnice, kombi prevoz će odratiti posao. Međutim za veće selidbe poslovnih prostora, poput selidba skladišta i magacina najbolje je odabrati kamionski prevoz.