Selidba jednog studenta

Selidbe Beograd

Pre nekoliko dana imali smo priliku da preselimo jednog novopečenog studenta. On je iz svog rodnog Vršca odlučio da se preseli u Beograd kako bi upisao željene studije. Nakon procene selidbe preko telefona dva radnika su otišla u Vršac kombi prevozom kako bi pomogli oko selidbe.

Ova selidba studenta nije se razlikovala puno od ostalih studentskih selidba koje smo obavili do sada. Ovaj momak se selio u svoj novi stan koji će deliti sa cimerom. U stanu ima osnovni nameštaj, tačnije kuhinjski elementi i kupatilo su opremljeni dok ostali nameštaj moraju sami doneti. Naš student je odlučio da iz svoje kuće ponese svoj krevet sa dušekom, radni sto, manji orman i mali stočić. Pored toga imao je neke stvari i nekoliko knjiga i komada posuđa.

Sav nameštaj smo prvo demontirali. Rastavili smo krevet, sto, orman i mali stočić. Zaštitili smo ih streč folijom i bez muke uneli u kombi. Ovako demontirane stvari zauzele su veoma malo prostora u kombiji. Za pakovanje odeće preporčili smo mu kartonske kutije sa šipkom za kačenje ofingera i troslojne kartonske kutijeZa pakovanje knjiga i posuđa koristili smo petoslojne kartonske kutijeDemontaža, zaštita i pakovanje nije trajalo ni dva sata i ubrzo smo se našli na putu ka Beogradu.

Nakon dolaska na odredište sačekali smo našeg klijenta koji je dolazio svojim prevozom. Uveo nas je u zgradu i na našu sreću ona je imala lift. Sav nameštaj i kutije odneli smo u stan iz tri puta i počeli sa montažom. Vrlo brzo montirali smo nameštaj završili sa našom studentskom selidbom. Naš klijent i njegovi roditelji bili su veoma zadovoljni brzom realizacijom same selidbe.