Selidba u inostranstvo

Selidbe u inostranstvo

Međunarodne selidbe su zabava i stres u jednom. Najlepše i najgore životno iskustvo za većinu naših klijenata. Nedavno smo imali priliku da radimo selidbu u iz Beograda u Švajcarsku. Putovali smo kamionskim prevozom kojim smo prevozili nameštaj i kombi prevozom u koji smo spakovali lomljive, sitne i bitne stvari. Sa nama u kombiju putovao je i naš klijent i odlučio da sa nama podeli svoje iskustvo.

Selidba u inostranstvo nije nešto što sam planirao. Desilo se prilično iznenada zapravo znate. Nikad me nije nešto privlačio život u inostranstvu a selidbe su mi uvek ble naporne. Kad se setim svoje selidbe u Beograd još me hvata nesvestica. Ali tako je kako, pozvali su me da radim u jednoj školi kao profesor. Nisam baš znao šta treba da radim i kako.

Kombi selidbe ili kamionski prevoz

Poslodavac je rekao da će se pobrinuti oko mojih papira, za vizu i dozvolu za rad. Takođe su mi pomogli da nađem stan, ja samo treba da se preselim. I tako sam prvo pozvao drugara, on ima kombi, manji malo nego ovaj vaš. Bespotrebno je reći da smo ubrzo shvatili da moje stvari neće stati tu.

Znate ja imam puno nameštaja i bele tehnike, sve sam kupovao dok sam se selio po Beogradu, od stana do stana. A tamo u Švajcarskoj je svakako prazan stan, pa taman. Svakako sam morao te stvari da prevezem, dal kod mojih kući dal u Švajcarsku samnom. Znao sam da mi je potreban kamionski prevoz, ili barem dva kombija. Za vašu firmu sam već čuo, prijatelju jednom ste selili prodavnicu, ali on nije mogao da se seti broja ni kako se zovete. Onda sam na internetu tražio “selidbe u inostranstvo” i vaš sajt bio je među prvima koje sam otvorio!

Preseljenje u inostranstvo

Dalje priču znate. Došli ste i videli fijasko u pakovanju stvari i posuđa. Srećom pa ste, kao da ste osetili, poneli par kartonskih kutija. Posle ste ih još doneli čini mi se. I demontaža nameštaja vam je tako lako išla! Ja sam pola dana proveo mučeći se sa ormanom, a vi to cap-cap i gotovo! Stvarno svaka čast momci. Mada, da budem iskren, kada sam video vaš vozni park, tu ste me kupili. Kamion sa rampom nam je svima olakšao posao.A ovaj kombi je baš udoban s obzirom da je tovarni! Hvala puno što ste me povezli, ovo je sad pravi doživljaj!”

Mi smo se super proveli, a ovaj posao i nije bio posao, više uživanje. Mada, nama je svaki posao uživanje, tako je kad radite ono što volite! Selidbe u inostranstvo zaista mogu biti stresne, i bitno je dobro ih isplanirati. Neke selidbe mogu da traju danima i nedeljama, a to sve zavisi od organizacije. Međunarodne selidbe naša su specijalnost a više o tome pročitajte ovde.

Selidbe inostranstvo