Koji prevoz odabrati?

Prevoz za selidbe

Prilikom svake selidbe, da li je radili sa agencijom ili sami, glavno pitanje je „Čime da prevezem stvari?“. Imate nekoliko opcija: možete da svojim ili prijateljevim kolima nekoliko puta idete tamo-vamo. Možete da prenesete sve peške ako ste jaki kao Popaj, ili možete da unajmite agenciju za selidbe. Pa da odaberete između kombi i kamionskog prevoza.

Dobro unajmili ste agenciju, ali da li vam treba kamion ili kombi? Niste sigurni? Evo nekoliko saveta da vam pomognu oko odabira odgovarajućeg vozila.

Kombi prevoz

Kombi prevoz idealan je za manje selidbe. Pokazao se kao odličan izbor za manje porodice, studente, samce, manja preduzeća. Kao i prilikom prevoza robe u i iz skladišta. S obzirom da je manji od kamiona, kombi prevoz sjajan je izbor za selidbe u gradu. Kombi može da se kreće gradom u svako doba dana i kroz sve ulice. Dok kamion ima neka ograničenja kojih po zakonu mora da se pridržava. Kombi je i dosta jeftiniji izbor prevoza jer troši mnogo manje goriva.

Kamionski prevoz

Ukoliko selite više komada kabastih stvari, ili na primer želite da sve stvari iz kuće preselite odjednom, ili ste velika firma koja se seli u nove postorije, kamionski prevoz biće odličan izbor za vas. Kamionski prevoz idealan je za selidbe iz grada u grad, za selidbe većih porodica i većih preduzeća. Kao i za prevoz velike količine robe. Kretanje po gradu mu nije jača strana, međutim to nadoknađuje time što može da preveze duplo, ako ne i više, stvari od kombija.

Rekli smo vam po koju reč o kombi i kamionskom prevozu nameštaja i robe. Na vama je da donesete konačnu odluku. Uzmite u obzir količinu stvari, težinu stvari, finansije i naravno vašu želju.