Prevoz robe

Proteklu nedelju obeležio je svakako prevoz robe. I sami smo bili iznenađeni potražnjom kombi prevoza u svrhe prevoza robe.
Prevezli smo zaista svašta u proteklih par dana i svaki dan je bio novi izazov, pa je prevoz robe samim tim i sjajna tema za naš blog.
Šta sve spada u prevoz robe? To jeste zanimljivo pitanje na koje ne postoji kratak i jednostavan odgovor. U prevoz robe spada prevoz širokog spektra stvari. To može biti prevoz zanatskih materijala, prevoz hrane i namirnica, prevoz raznih paketa, …

Prevoz robe Alisa agencija

Protekle nedelje mi smo imali prilku da prevozimo ceo asortiman jedne modne prodavnice u Beogradu. Prevoz robe ne obavlja se tako što stvari samo ubace u kombi i krenete. Potrebno je prvo spakovati i zaštititi svu robu koja se prevozi. U ovom slučaju svu odeću spakovali smo u kartonske kutije sa šipkom za kačenje ofingera, dok smo propratni nameštaj razmontirali i zaštitili providnom streč folijom. Iako je prvenstveno planirano da se sve odradi kombi prevozom, nakon pakovanja shvatili smo da je kamionski prevoz možda bolja odluka. Nakon dolaska na odredište istovarili smo kamion i pomogli oko montaže nameštaja.
Nakon toga dobili smo poziv za procenu prevoza pulta u Beogradu. Ovaj zadatak je bio veoma jednostavan. Otišli smo kod klijent i za 5 minuta ugovorili posao. Pult smo zaštitili u utovarili u kombi za za manje od pola sata naš posao je bio gotov.

Sa dobrom organizacijom i uigranim radnicima, nijedan posao ne predstavlja problem. Ponosni smo na naš tim ljudi koji se već dugi niz godina hvata u koštac sa raznim problemima prilikom prevoza robe.

Za sva dodatna pitanja molimo da nas pozovete. Pozovite nas na 066 / 128 – 128 ili nam pošaljite email.
Proverite cene selidbi i organizujte se još danas!

Prevoz robe kombi prevozom